kaśka maciej 27.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kaśka !! Witam Cię we w Twoim wewontku Fajnie Ci mury rosną! Szybko zleci - zobaczysz - lepiej już obmyślaj szczegóły wykończeniówki !! NO!! Również witam I zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 było zaproszenie do garażu? było! a ja z flaszeczką przyszła go uczcić a garażu ni ma kiedy będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 było zaproszenie do garażu? było! a ja z flaszeczką przyszła go uczcić a garażu ni ma kiedy będzie ? witaj zapraszam dziś, ale później będa zdjęcia garażu i innych ścian równiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 To cierpliwie czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 też chętnie obejrzę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Łazienka piękna, salon też Czemu nie mogę powiększać Twoich fotek Nie jestem superprzyjacielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Łazienka piękna, salon też Czemu nie mogę powiększać Twoich fotek Nie jestem superprzyjacielem jak to??????? ty i nie superprzyjaciel, niemoże to być hmm, dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kasku az serce roznie jak sie patrzy jak wlasny dom rosnie - prawda?? Zeby tylko wszystko szlo jak po masle - tobysmy te domy postawily o tak - pstryk - no prawie pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Chyba zaznaczasz fotki jako nie publiczny a tylko dla superprzyjaciół. A nie dodałaś "jabko" do superprzyjaciół. I nic nie widze Tylko komunikat że musze być superprzyjacieelem. Więc mówie głośno że jestem ... a żonka z przedpokoju pyta "Co ?" A ja "nic ,nic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Chyba zaznaczasz fotki jako nie publiczny a tylko dla superprzyjaciół. A nie dodałaś "jabko" do superprzyjaciół. I nic nie widze Tylko komunikat że musze być superprzyjacieelem. Więc mówie głośno że jestem ... a żonka z przedpokoju pyta "Co ?" A ja "nic ,nic" niemożliwe, te ostatnie są "publiczne" chyba, że chodzi o te wcześniejsze, z wakacji, tak?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 teraz spróbuj superprzyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Widze, widze Działa To chyba za tego Bechama przydzieliłaś mi taki zaszczyt A masz tam siakieś ciekawe fotki ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Widze, widze Działa To chyba za tego Bechama przydzieliłaś mi taki zaszczyt A masz tam siakieś ciekawe fotki ten tego mam, a jakże hihihihi a ja myślałam, że to Ty w gębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Czuję sie wyróżniona, bo mogę obejrzeć zdjęcia w całej krasie.. Ależ ładnie i równiótko murują. Nie to co u mnie.. I wogle jakie duze te pomieszczenia będą. Niech pędzą, pędzą bbo czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No fajny domek. Tak na razie coś bardzo podobny do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No fajny domek. Tak na razie coś bardzo podobny do mojego serio?? to fajnie wiolasz, u Ciebie też będzie równo, zobaczysz, będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No to moje gratulejszyn, że się wszystko udało załatwić. To kiedy się wprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No to moje gratulejszyn, że się wszystko udało załatwić. To kiedy się wprowadzacie NOOOOO w końcu mnie odwiedziłeś witam Cię czym chata bogata http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/4882_1.jpg a wprowadzimy się jak przyjdzie odpowiedni czas czyli myślę, że za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No to moje gratulejszyn, że się wszystko udało załatwić. To kiedy się wprowadzacie NOOOOO w końcu mnie odwiedziłeś witam Cię czym chata bogata http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/4882_1.jpg a wprowadzimy się jak przyjdzie odpowiedni czas czyli myślę, że za rok Jak to w końcu? Od samego początku "Cię" czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ty Kasia lec i meble wybieraj ,bo w takmi tempie to juz prawie sa potrzebne Ladnie bardzo idzie robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts