braza 19.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja poczekam, cierpliwa jestem no i przez najbliższe 30 lat się nigdzie nie wyprowadzam O jaka pewna, tez kiedyś taka byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jedynie Braza o mnie pamięta Ja pamiętam i zaglądam, tylko nie piszę a czytam Nie płacz i zdjęcia wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Bo ja to czekam, aż Gospodyni się pojawi. Przecie z pustym gadać nie będę. Kasia, Ty weź do Rrmi jakieś inne produkty może, a nie ziemniaki! Może jakieś gotowe potrawy w słoiczkach, na przykład swój bigosik albo pieczeń albo coś takiego. Oni mięsożerni są, będą się cieszyć. Tak, myślę, że dobra pieczeń to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No witajcie wszyscy Pieczeń mówisz dpsiu No to chyba da się zrobić Żeby tylko upału nie było, bo jak to przechować przez cały dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja poczekam, cierpliwa jestem no i przez najbliższe 30 lat się nigdzie nie wyprowadzam O jaka pewna, tez kiedyś taka byłam Myślisz verunia, że mnie jeszcze gdzieś przegna??? Ale ja nigdzie indziej mieszkać nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Myślisz verunia, że mnie jeszcze gdzieś przegna??? Ale ja nigdzie indziej mieszkać nie chcę To sie tak tylko mowi , nie ma to jak pod Warszawa Dzieki za zdjecia , ale Ty zgrabna jestes ze hohho . Lico bladziutkie , nozki cieniutkie I ja kiedys taka jeszcze bede , jak juz przestane jesc tyle ciastek Maly Twoj to przystojniak rosnie Wy przestancie z tymi pieczeniami Dzisiaj worek Royala dla Pablisia zamowilam , bedzie co chrupac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaśka ja to obok Ciebie stawać nie będę na tym spotkaniu bo jak córka Goliata wyglądać bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A tak wogole to widzę, ze Wam sie sałkiem niezła imprezka szykuje poza zlotowa Napewno będziecie się super bawić! Bez wzgledu na pieczenie, smalce, grzybki i inne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaska Ty sie bierz za podlogi , bo bedzie bieda Mayland Troche pozno sie ta oficjalna impreza konczy , ale noce dlugie i moze juz cieplej bedzie. U nas juz niejedna impreza do rana przy ognisku byla A Ty samochodem bedziesz jechala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Uff, jestem z powrotem przeżyłam lekkiego stresa, bo nagle klawiatura przestała pisać Ale już wsio ok rrmi, Z tym moim bladym licem, prawda Cienkie nóżki no od dołu może tak Mayland se jaj nie rób, że stac koło mnie nie będziesz!!! Ja po tuningu na tych zdjęciach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaśka ja to obok Ciebie stawać nie będę na tym spotkaniu bo jak córka Goliata wyglądać bedę Nie przejmuj się, staniesz koło mnie, a Kaśkę schowamy za plecami A dlaczego ja nie dostałam zdjęc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 no wlasnie a ja dostalam zdjecia mikroskopijnej wielkosci a moze ta nasza Kasienka taki krasnal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Sorki, dostałam, nie zauwazyłam że mam wiadomośc . Ale te zdjęcia są za maaaaaałe. Proszę powiekszenie , bo na ostanim wydaje mi sie jakbyś z moim mezęm stała więc musze się upewni ze to nie on, nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 O to to , podgadac i jak raz wieksze sie znajduje w skrzynce Tak Wam powiem , ze ten Jej chlop to calkiem do rzeczy , teraz sie nie dziwie ze Go w domu zostawia na wyjazd Tak samego Sluchajcie moi drodzy , na dworzu zimno , ja juz mam dosc . Tak dalej pojdzie to moj Stary swoj cel osiagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Słuchajcie dziołchy!!! Spieszę z wyjaśnieniami!!!!!!!! Jak już pisałam Mayland, po tuningu byłam toż to Komunia Pierowordnego Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Ale co mi tam Żeby się teraz nie okazało, że spodziewacie się bóg wie kogo n atym Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kasia jaka Ty elegancka, fajna ładna babka jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Słuchajcie dziołchy!!! Spieszę z wyjaśnieniami!!!!!!!! Jak już pisałam Mayland, po tuningu byłam toż to Komunia Pierowordnego Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Ale co mi tam Żeby się teraz nie okazało, że spodziewacie się bóg wie kogo n atym Zlocie Kasia, Ty sie juz lepiej nie kryguj Dziewczyny mowia zes Laska, to tak jest i kropka! Moze i ja bym oczy nacieszyla jakas fota, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kasia jaka Ty elegancka, fajna ładna babka jestes. Aniu, fajna to ja jestem przez prawie cały czas Elegancka to ja bywam, rzadko jakoś tak sie złożyło że moją miłością ubraniową sa jeansy Co do reszty to zapraszam do wyjaśnień powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Babciu, a to w przyszłym tygodniu prawnuka wesele, tak? Okulary większe kupcie, bo miotłę swoją w kącie zapomnieliście, babciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts