braza 06.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hejka Sierściuszku, Ty wiesz co Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza tyrknę nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać No patrzta Państwo jaki delikatny Okey, czekam na tyrknięcie Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... Brazunia, Ty wiesz Nic nie wiem!!!!! A już na pewno się nie przyznam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Tak sobie wpadłam, poczyatłam i odkryłam, że niektórzy ludzie to domy budują! No bo w komentarzach Brazy i Depeesi, w których bywam nałogowo, to o budowaniu ani słówka! Aż dziw, że nas (bo i w moich się towarzysko bardziej niż budowlanie zrobiło) jeszcze nie wyrzucili na zbite pyski z foruma! Z rozpędu zajrzalam do Faktów i wiadomości (dawno mnie tam nie było ) i pozwolę sobie wyrazić: drzwi zewnętrzne superzaste. Wewnętrzne też ładne, ale mało światła przepuszczają (co może być i zaletą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kuźwa, chyba muszę dzisiaj fotki nowośdci porobić i do dziennika wstawić, żeby w komentarzach trochę bardziej budowlanie się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No nareszcie przypomniała sobie, że aparat nosi w kieszeni Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 07.06.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kasiu a Wy kiedy zamierzacie się przeprowadzać? Ech, żebym to ja wiedziała Myślę, że nie dłużej nam zejdzie jak do końca wakacji Widzisz, ekipa od wykończeń miała przyjśc już, za tydzień, przyjdzie dopiero w lipcu i to tez dokłanie nie wiem kiedy Coś się poprzesuwało. Tata niestety jest jeden i nie moze robić wszystkiego na raz A na zewnątrz u nas jest całe mnóstwo roboty i nie mówie tu o zakładaniu ogrodu No ale jest postęp: mójny przyjął do wiadomości, że żeby się przeprowadzić nie wszystko musi być na tip tpo To jest naprawdę baaaaaaardzo duży postęp jeśli chodzi o mojego Maćka Kaśka, Ty tak na poważnie ale Ci zazdroszczę, ja to dopiero fundamenty mam będę trzymać kciuki za Twoje postępy w budowie (towarzyszka z KWA ) Pozdrawiam. Ps. Faceci na "stówę" TAK MAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Tak sobie wpadłam, poczyatłam i odkryłam, że niektórzy ludzie to domy budują! No bo w komentarzach Brazy i Depeesi, w których bywam nałogowo, to o budowaniu ani słówka!Ze tak powiem , dobrze , ze do moich komentarzy nie zagladasz , bo tam tylko o psie. Kasia Do raportu I trzeba pamietac , ze jak sie nie zrobi odrazu na tip top , to potem moze juz nie przeszkadzac , wiec uwazaj. Z drugiej strony potem kazda pierdola cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 I trzeba pamietac , ze jak sie nie zrobi odrazu na tip top , to potem moze juz nie przeszkadzac , wiec uwazaj. Z drugiej strony potem kazda pierdola cieszy. Ja znam powiedzenie, że tylko prowizorka wytrzymuje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 No ba! Kto by nie chciał się wprowadzić do w pełni wykończonego i umeblowanego domku? No kto? Ręka w górę! Tylko poukładać ubrania w szafach, Garnki w szafkach kuchennych, ręczniki zawiesić i już! A może ubrania, ręczniki i garnki też mieć nowe? czemu nie! Tylko książki, zdjęcia i inne takie muszą być stare. Tylko nie każdy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Pociąga mnie bardzo wizja w pełni wykończonego bez mojego udziału domku, nie powiem!!! Ale to se ne uda Panie Havranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Pociąga mnie bardzo wizja w pełni wykończonego bez mojego udziału domku, nie powiem!!! Ale to se ne uda Panie Havranek Wiele rzeczy mnie pociąga, ale nie wykończony dom Wolę, by te ww pociągające zjawiska zaistaniły w nim - ale dom nie jest warunkiem krytycznym, by coś było podziągające - może to być plaża wieczorem, gdzie dom? - daaaaaleko, może to być łąka dwa galopujące konie itd....itd... Dom no cóż - niezłe schornienie, by nic co pociągajkące nie wypłyneło na oczy wścipskich Dostrzegam symptomu psychozy budowlanej - dajcie luz i wyskoczcie ze znajomymi na drina tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ale Słoneczko moje!!!! Ja tam psychozy budowlanej, czy pobudowlanej jeszcze nie mam Jeszcze nie zaczęłam nawet A najbardziej to mnie pociąga ta Twoja wizja galopujących koni na plaży Taaaaakkkkkk, bardzo pociąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Drink? Wypad z domu? Niezły pomysł! A wpadniesz zająć się dzieckami? Fajne są, trzy sztuki - całkiem sympatyczne (no, przynajmniej większość ). To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kochane moje - dzieci w nocy śpią, albo powinny.... Ponadto do nocnego czuwania są niani, chyba, że dzidzia choruje. Więc jak ktoś nie lubi lub nie odnajduje się w lokalu - to niech ruszy głową i wzbudzi wyobraźnię. Ja ją wzbudzam często - choc i lokali nie omijam specjalnie. Braza..... ehhhhh Braza A gdzie nasza gospodyni !! Ostatnio miała się na mnie obrazić troszkę - zbieram siły na przepraszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kochane moje - dzieci w nocy śpią, albo powinny.... Moje "powinny" właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Moje nie wiem, bo u obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 To na pewno nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Zgadza się, ale to nie mój problem!!! Zobaczę, o której na konie przyjadą, bo obca też amazonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2008 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A Kasia to chyba faktycznie gdzieś na imprezę poszła. Ma rację, trzeba korzystać z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Kac w taki dzień??? Szkoda bo piekna niedziela sie zapowiada Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam Was moi drodzy (widzę, że świetnie sobie beze mnie radzicie to chyba dobrze, nie??) Dotarłam po imprezie do domu Było super i nawet budowlanie, bo opijaliśmy generalny remont u naszych przyjaciół w domu A dziś byliśmy na drugiej, opijalimy wycieczkę do Paryża siostry mojego Maćka Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts