Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

hejka :D

Sierściuszku, Ty wiesz co :evil: Prywatę Ci wysłałam i nic ... cisza :-?

tyrknę :oops:

nie kciałem gitary bez potrzeby zawracać :oops: 8) :wink:

No patrzta Państwo jaki delikatny :o :D

Okey, czekam na tyrknięcie :D Jak znam życie, to z taką gromadką dzieciaków przybieżecie na Dziki Zachód :D Ja tam jeszcze trochę musze do siodła dorobić... :oops:

Brazunia, Ty wiesz 8)

Nic nie wiem!!!!! A już na pewno się nie przyznam!!!!! :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak sobie wpadłam, poczyatłam i odkryłam, że niektórzy ludzie to domy budują! No bo w komentarzach Brazy i Depeesi, w których bywam nałogowo, to o budowaniu ani słówka! Aż dziw, że nas (bo i w moich się towarzysko bardziej niż budowlanie zrobiło) jeszcze nie wyrzucili na zbite pyski z foruma!

Z rozpędu zajrzalam do Faktów i wiadomości (dawno mnie tam nie było :oops: ) i pozwolę sobie wyrazić: drzwi zewnętrzne superzaste. Wewnętrzne też ładne, ale mało światła przepuszczają (co może być i zaletą).

Kasiu a Wy kiedy zamierzacie się przeprowadzać?

Ech, żebym to ja wiedziała :roll:

Myślę, że nie dłużej nam zejdzie jak do końca wakacji :roll:

Widzisz, ekipa od wykończeń miała przyjśc już, za tydzień, przyjdzie dopiero w lipcu i to tez dokłanie nie wiem kiedy :roll:

Coś się poprzesuwało. Tata niestety jest jeden i nie moze robić wszystkiego na raz :roll: A na zewnątrz u nas jest całe mnóstwo roboty i nie mówie tu o zakładaniu ogrodu :wink:

No ale jest postęp: mójny przyjął do wiadomości, że żeby się przeprowadzić nie wszystko musi być na tip tpo :D To jest naprawdę baaaaaaardzo duży postęp jeśli chodzi o mojego Maćka :D

Kaśka, Ty tak na poważnie :o ale Ci zazdroszczę, ja to dopiero fundamenty mam :roll: będę trzymać kciuki za Twoje postępy w budowie

(towarzyszka z KWA :lol: ) Pozdrawiam. Ps. Faceci na "stówę" TAK MAJĄ :wink:

Tak sobie wpadłam, poczyatłam i odkryłam, że niektórzy ludzie to domy budują! No bo w komentarzach Brazy i Depeesi, w których bywam nałogowo, to o budowaniu ani słówka!
Ze tak powiem , dobrze , ze do moich komentarzy nie zagladasz :wink: , bo tam tylko o psie. :lol:

Kasia

Do raportu :roll:

I trzeba pamietac , ze jak sie nie zrobi odrazu na tip top , to potem moze juz nie przeszkadzac , wiec uwazaj.

Z drugiej strony potem kazda pierdola cieszy.

No ba! Kto by nie chciał się wprowadzić do w pełni wykończonego i umeblowanego domku? No kto? Ręka w górę! Tylko poukładać ubrania w szafach, Garnki w szafkach kuchennych, ręczniki zawiesić i już! A może ubrania, ręczniki i garnki też mieć nowe? czemu nie! Tylko książki, zdjęcia i inne takie muszą być stare.

Tylko nie każdy może :cry:

Pociąga mnie bardzo wizja w pełni wykończonego bez mojego udziału domku, nie powiem!!! Ale to se ne uda Panie Havranek :-?

Wiele rzeczy mnie pociąga, ale nie wykończony dom :o

Wolę, by te ww pociągające zjawiska zaistaniły w nim - ale dom nie jest warunkiem krytycznym, by coś było podziągające 8) - może to być plaża wieczorem, gdzie dom? - daaaaaleko, może to być łąka dwa galopujące konie itd....itd...

Dom no cóż - niezłe schornienie, by nic co pociągajkące nie wypłyneło na oczy wścipskich :lol:

Dostrzegam symptomu psychozy budowlanej - dajcie luz i wyskoczcie ze znajomymi na drina tej nocy 8)

Kochane moje - dzieci w nocy śpią, albo powinny....

Ponadto do nocnego czuwania są niani, chyba, że dzidzia choruje.

Więc jak ktoś nie lubi lub nie odnajduje się w lokalu - to niech ruszy głową i wzbudzi wyobraźnię.

Ja ją wzbudzam często - choc i lokali nie omijam specjalnie.

Braza..... ehhhhh Braza :wink:

A gdzie nasza gospodyni !! Ostatnio miała się na mnie obrazić troszkę - zbieram siły na przepraszanie :p

Witam Was moi drodzy :D (widzę, że świetnie sobie beze mnie radzicie :roll: to chyba dobrze, nie??)

Dotarłam po imprezie do domu 8)

Było super :D i nawet budowlanie, bo opijaliśmy generalny remont u naszych przyjaciół w domu :D

A dziś byliśmy na drugiej, opijalimy wycieczkę do Paryża siostry mojego Maćka :D

Super sprawa :D