kaśka maciej 07.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kasiu mimo ze jestem obrazona, to przylazlam sie pozachwycac. bardzo sie ciesze ze nie bedzie trawertynu, pokoj ksiezniczki sliczny (rozowiotki mniam) syn ma takie paski ze se tez gdzies takie walne, drzwi sa super, a Ty masz fajne opalone nogi a jaki mam opalony tors no masz szczęście, że się troche pozachwycałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kasieńko jak przed przeprowadzą Tobie pasuje to jak mnie mogłoby nie pasować daj konkretny namiar a co do półek to rzewczywiście wyglądają jakby krzywo były ale to złudzenie od otworu na drzwi a wejściowe baaardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No za diabła nie mogę sobie przypomnieć, skąd ja znam tego facia ze skrzydłami na plecach Słuchaj, wybaczę Ci tę wpadkę z telefonem pod jednym warunkiem....!! Jak się robi takie paski, Ty mi powiedz i będziemy kwita!!!!! No zaje..biste są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No za diabła nie mogę sobie przypomnieć, skąd ja znam tego facia ze skrzydłami na plecach Słuchaj, wybaczę Ci tę wpadkę z telefonem pod jednym warunkiem....!! Jak się robi takie paski, Ty mi powiedz i będziemy kwita!!!!! No zaje..biste są!!!Braza, ja tez gościa nie znam, sie normalnie wepchnął do zdjęcia Jeśli chodzi o paski, to podejrzałam je u Malmuc i się zakochalam Paski robi się normalnie, czyli kupjesz sobie taką papierową taśmę w sklepie z farbami wiedza o co kaman, następnie naklejasz równo w odpowiednich dla ciebie odległościach i malujesz je i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Znaczy się, paski proste jak drut Dobrze wiedzieć!!! No świetne są!!! A ten skrzydlaty to ponoć nawet znany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Znaczy się, paski proste jak drut Dobrze wiedzieć!!! No świetne są!!! A ten skrzydlaty to ponoć nawet znany jest No tez tak słyszałam, że niby jakiś Marszałek czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Znaczy się, paski proste jak drut Dobrze wiedzieć!!! No świetne są!!! A ten skrzydlaty to ponoć nawet znany jest No tez tak słyszałam, że niby jakiś Marszałek czy coś No coś koło tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja to chyba spać idę Padam. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja to chyba spać idę Padam. Do jutra chyba już czas się podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Melduję posłusznie, że się podniosłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja też dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czesc Kasiu Pozwiedzałam sobie Ślicznie juz u ciebie. A paski rewelka, bardzo mi się podobają, tez takie kcem dla moich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Obejrzałam resztę pokoi, śliczne są, cudne... Ten różowy to chyba skopiuję do siebie Z tą zmywarką to dzięki za cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim ja to już nawet nic nie mówie gdzie nie zajrzę to coś ładniejszego juz mi się zaczynają styki palić od zapamiętywania gdzie co i u kogo cudnego widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim ja to już nawet nic nie mówie gdzie nie zajrzę to coś ładniejszego juz mi się zaczynają styki palić od zapamiętywania gdzie co i u kogo cudnego widziałam ja też tak mam dlatego wklejam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej urlopowiczka Fajne paski i półeczki. Jakie sklepy internetowe ze sprzętem więc polecasz?. Musze szybko zamawiac do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wiolasz znaczy jak to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czesc Kasiu Połeczki piekne, a pokoje cudne, zwlaszcza paseczki dziękuje za pozdrowienia i ciesze sie niezmiernie, ze sie przydalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wpadam i sie witam - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wiolasz znaczy jak to robisz normalnie, kopiuję jakiś obrazek do swego dziennika, zapisuje skąd go wzięłam, znaczy czyje to jest, nazwa dziennika albo użytkownik i mam. łatwiej potem szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts