Daro_K 30.11.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej Babeczki - co Wam we wróżbach wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 masa kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 masa kasy No to teraz byle zdrowie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry fajna hala w tym Zawierciu, ale mało gościnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry fajna hala w tym Zawierciu, ale mało gościnna noż kurde a mnie akurat zabrakło Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry kolejny piękny dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 co tam babeczki u Was słychać? bo ja z łazienek nosa ostatnio nie wyściubiam. no chyba że do kuchni kasiu Ty kiedyś coś pisałaś na temat pokoju glamour mnie babka wczoraj zakasowała pytając czy czarna łazienka będzie w stylu glamour wiecie może jak się robi takie pomieszczenie? coś w tym stylu będzie bo planuje kryształowy żyrandol i szklaną wysrebrzoną umywalkę ale no żebym jakoś 'grube puszyste tkaniny i tapety' tam planowała to nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.12.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jestem w pracy i dosiadam sie do netu - pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry fajna hala w tym Zawierciu, ale mało gościnna noż kurde a mnie akurat zabrakło Cześć wszystkim no, nie mieliśmy żadnej fanki a po drodze tego ogrodzenia z pomylonymi deskami nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry fajna hala w tym Zawierciu, ale mało gościnna noż kurde a mnie akurat zabrakło Cześć wszystkim no, nie mieliśmy żadnej fanki a po drodze tego ogrodzenia z pomylonymi deskami nie było widać pomylone? znaczy że iom się w głowach pomieszało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry kolejny piękny dzień stracony a rozwiniesz temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 co tam babeczki u Was słychać? bo ja z łazienek nosa ostatnio nie wyściubiam. no chyba że do kuchni kasiu Ty kiedyś coś pisałaś na temat pokoju glamour mnie babka wczoraj zakasowała pytając czy czarna łazienka będzie w stylu glamour wiecie może jak się robi takie pomieszczenie? coś w tym stylu będzie bo planuje kryształowy żyrandol i szklaną wysrebrzoną umywalkę ale no żebym jakoś 'grube puszyste tkaniny i tapety' tam planowała to nie powiem chociaz wiesz, aniamen ma taki projekt łazienki z tapetą własnie i mnie się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry fajna hala w tym Zawierciu, ale mało gościnna noż kurde a mnie akurat zabrakło Cześć wszystkim no, nie mieliśmy żadnej fanki a po drodze tego ogrodzenia z pomylonymi deskami nie było widać pomylone? znaczy że iom się w głowach pomieszało? dokładnie to miało być Suchejta, więc ogrodzenie ma 2 felery: 1) jest 7, a miało być 8 tych desek, przez co szpary sa za duże. A za duże szpary ładne nie som 2) na dodatek deski przykręcone sa nierówno i nieówno "chycił" kolor bejcy na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 chociaz wiesz, aniamen ma taki projekt łazienki z tapetą własnie i mnie się to podoba no to jak taka łazienka glamour wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a bo Kasieńko jak to pisałam to słoneczko świeciło i piękny dzień był a ja w pracy wiec zmarnowany ale pogoda się popsowała to mi już tak nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 efilo, chodzi Ci o to co babka miała na myśli? Bo wydaje mi się, ze pytała, czy taka łazienka bedzie trendy, na czasie, super modna itp.. Ale jak wygladają łazienki glamour to ni chu chu nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 chociaz wiesz, aniamen ma taki projekt łazienki z tapetą własnie i mnie się to podoba no to jak taka łazienka glamour wyglada?ania ma chyba projekt w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 efilo, chodzi Ci o to co babka miała na myśli? Bo wydaje mi się, ze pytała, czy taka łazienka bedzie trendy, na czasie, super modna itp.. Ale jak wygladają łazienki glamour to ni chu chu nie wiem nie wiolu ona się pytała czy łazienka przy sypialni będzie w stylu glamour. chodziło o to czy ten styl ma w jakichśtam elementach przeniknąć do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts