magi 02.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Fajnie macie lodowisko i żurek czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobry wieczór - znowu jestem mamą jedynaka w domu... Dobrze, że i ten fajny jakiś się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kaśka mam pytanie odnośnie okapu . Czy w pudle z nim mieliście gwarancję? U nas nie ma a numeru seryjnego też jakoś nie możemy znaleźć Nawet nie pytaj Wszystkie sprzęty załatwił nam Mój Brat On miał też większość faktur, bo jakby co to coś tam mial skombinować. A teraz to nie wiem gdzie co i jak, ale jak masz paragon, fakturę to na tej podstawie w sklepie musza ci wydac kartę gwarnacyjną. Tak mieliśmy z piekarnikiem, w pudle nie było wiec poszłam do sklepu. Już wszystko wiem , dzwoniłam do Amici ,mają przesłać Jakby co to seria jest w okolicy pochłaniacza..filtra czy coś Odnośnie księdza nakrycie stoi, koperta też tylko, że my dopiero co wróciliśmy więc chyba wyświęcimy ale w następnym roku domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kasiu- za Lepszy Rok http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_czerwony_ladny_276.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dobry wieczór Kasia no tak mi z tym sniegiem się zwidziało łeee ale jak mąż był to co to za kolęda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dobry wieczór Kasia no tak mi z tym sniegiem się zwidziało łeee ale jak mąż był to co to za kolęda taka kolęda jaki ksiądz Znaczy niby fajny, ale jakby nie w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Znakiem poswiecona jestes , to na zdrowie . Chcialam dodac , ze ta mala to nie dosc , ze taka sliczniusia to jeszcze i grzeczna jest .No!! Trzeba bylo zostawic zdjecia , tylko kokarde czerwona doczepic jakos W tej spodnicy to jak gwiazda Jak tam sie masz ? Jutro may z Neferka plotkarski wieczor , obrobimy Ci troche to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Znakiem poswiecona jestes , to na zdrowie . Chcialam dodac , ze ta mala to nie dosc , ze taka sliczniusia to jeszcze i grzeczna jest .No!! Trzeba bylo zostawic zdjecia , tylko kokarde czerwona doczepic jakos W tej spodnicy to jak gwiazda Jak tam sie masz ? Jutro may z Neferka plotkarski wieczor , obrobimy Ci troche to i owo Obróbta, obrótba Byle dobrze mówcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 rany, ale ta Twoja córka to jest piękna! przegapiłam dzień doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Przyszłam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja też dotarłam Dostałam fajnego maila, takiego ku pokrzepieniu JESTEM WDZIECZNY: ZA ŻONĘ, KTORA MOWI, ZE DZIS DO JEDZENIA BEDA TYLKO HOT-DOGI, PONIEWAZ JEST W DOMU ZE MNA, A NIE Z KIMS INNYM POZA DOMEM. ZA MEZA KTORY WRASTA W KANAPE PONIEWAZ JEST ZE MNA W DOMU A NIE WLOCZY SIE PO KNAJPACH. ZA NASTOLATKE KTORA NARZEKA NA ZMYWANIE NACZYN BO TO OZNACZA ZE JEST W DOMU, A NIE NA ULICY. ZA PODATKI KTORE PLACE BO TO OZNACZA ZE MAM PRACE. ZA BALAGAN DO POSPRZATANIA PO PRZYJECIU BO TO OZNACZA ZE OTACZALI MNIE PRZYJACIELE. ZA TROCHE ZA BARDZO DOPASOWANE CIUCHY BO TO OZNACZA ZE MAM CO JESC. ZA CIEN KTORY OBSERWUJE MNIE PRZY PRACY BO TO OZNACZA ZE JESTEM NA ZEWNATRZ W SLONCU. ZA TRAWNIK DO PRZYSTRZYZENIA, OKNA DO UMYCIA, I RYNNE DO NAPRAWY BO TO OZNACZA ZE MAM DOM. ZA CALE NARZEKANIE KTORE SLYSZE NA TEMAT RZADU BO TO OZNACZA ZE MAMY WOLNOSC SLOWA. ZA MIEJSCE PARKINGOWE ZNALEZIONE NA KONCU PARKINGU BO TO OZNACZA ZE MOGE CHODZIC I MAM SRODEK TRANSPORTU. ZA MOJ OGROMNY RACHUNEK ZA OGRZEWANIE BO TO OZNACZA ZE MAM CIEPLO. ZA KOBIETE ZA MOIMI PLECAMI W KOSCIELE KTORA MOCNO FALSZUJE BO TO OZNACZA ZE MAM SLUCH. ZA STOS PRANIA I PRASOWANIA BO TO OZNACZA ZE MAM UBRANIA DO NOSZENIA. ZA ZNUZENIE I BOLACE MIESNIE NA KONIEC DNIA BO TO OZNACZA ZE BYLEM ZDOLNY DO CIEZKIEJ PRACY. ZA WYDZIERAJACY SIE BUDZIK O WCZESNYCH GODZINACH PORANNYCH BO TO OZNACZA, ZE ZYJE. I W KONCU, ZA ZBYT WIELE WIADOMOSCI E-MAIL BO TO OZNACZA ZE MAM PRZYJACIOL, KTORZY O MNIE MYSLA. WYSLIJ TO DO KOGOS KTO JEST DLA CIEBIE WAZNY. TAK JAK JA WLASNIE ROBIE. Żyj dobrze, śmiej sie często, Kochaj całym sercem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Święte i świetne słowa!!!!! Złotymi zgłoskami by trza było gdzieś to zapisać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oooo, bardzo ładne! Pozwoliłam sobie wykorzystać i wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dobry wieczór ktoś mądry to wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 kurna i to nie ja heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Skopiowałam sobie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry ze śniegu i zadymki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 dzień dobry niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Kaśka świetne to podziękowania bardzo mi się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Też przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts