kaśka maciej 05.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 w Poznaniu -7 a juz myslalam że zamarznę MILCZ teraz -12 u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 w Poznaniu -7 a juz myslalam że zamarznę MILCZ teraz -12 u mnie Nie wiem ile jest teraz bo nie mam termometru w domu tylko w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u mnie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u mnie 25 się nie chwal, u mnie w saunie jest 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u mnie 25 się nie chwal, u mnie w saunie jest 100 phiii nie uwierzę dopóki nie przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 u mnie 25 się nie chwal, u mnie w saunie jest 100 phiii nie uwierzę dopóki nie przetestuję no u mnie..chyba 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dobry wieczór dajcie spokój bo z domu nie wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 U mnie -7 ale odczuwalna niższa ... wilgoć. Na szczęście nie wieje, więc można wytrzymać Jutro rano do Księżniczki jadę ... rany julek, kawę gorącą przygotujcie tak kole 12 bo na pewno mi dupsko zmarznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 U mnie -7 ale odczuwalna niższa ... wilgoć. Na szczęście nie wieje, więc można wytrzymać Jutro rano do Księżniczki jadę ... rany julek, kawę gorącą przygotujcie tak kole 12 bo na pewno mi dupsko zmarznie!!!!masz krzepę ja po sankach z dziećmi dzisiaj musiałam wściekłe psy zażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja wczoraj z gorki zjezdzlam z dzieckami - no i nawet na dupolocie jezdzialam i na brzuchu na sankach a na termometr nawet nie spojrze!!!!!!! bo mi sie od razu zimno zrobi - a moje psiaki lataja po tym dowrze i nawet sie bawia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.01.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Do północy wejście na Muratora było niemożliwe, ale co tam!!!! Znowu jestem no właśnie też próbowałam wejść i nici z tego były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 w moim tez az do wieczora kiedy to sie kontrolka od niego zapalila i chyba przestalo dzialac niech mi ktos jeszcze raz powie, że lubi zimę Śnieżną i mroźną - bardzo. Za oknem pięknie i jasno, rześko, w domu też jasno i ciepło, w kominku się pali, czasu dużo... Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie -7 ale odczuwalna niższa ... wilgoć. Na szczęście nie wieje, więc można wytrzymać Jutro rano do Księżniczki jadę ... rany julek, kawę gorącą przygotujcie tak kole 12 bo na pewno mi dupsko zmarznie!!!! to trzeba w jakimś kociołku zaparzyć szolka bydzie chyba za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 aaaa zapomniałem, depesia, Ty sie ta piękno zima trzimej u sia pod sosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 w moim tez az do wieczora kiedy to sie kontrolka od niego zapalila i chyba przestalo dzialac niech mi ktos jeszcze raz powie, że lubi zimę ja baaardzo lubię zimę może dlatego że i tak wszędzie na piechotę chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ja baaardzo lubię zimę może dlatego że i tak wszędzie na piechotę chodzę no ja pieszo do "mojego" piernikowego miasta mam za daleko dzień doberek aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Eeee tam, i tak lubie zimę. Od zawsze lubiłam. Bez względu na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Popieram jamlesa Niech se zima bedzie tam, gdzie ją kcom Cześć Anetina rzeczywiście nie dało się wejść na murka Ale zamrózzzzzzzzzz, brrrrrrrrr Mój termometr taki co to mam od pieca, pogodynka czy jak mu tam optymistycznie pokazał rano -8. Mój samochód sprowadził mnie na ziemię, -13 Brama wjazdowa zgłupiała, nie chciała się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 phiii u mnie o 6.30 bylo -27 Patrzylam dluzsza chwile na termometr , bo myslalam , ze zle widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 phiii u mnie o 6.30 bylo -27 Patrzylam dluzsza chwile na termometr , bo myslalam , ze zle widze matkooooooooo Ja bym się oflagowała chyba Nie wyszłabym na pół kroku......biedne te Twoje psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts