Gość 08.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam No mów, opowiadaj!!! Ja też nie wiem jak wrócić Gdyby nie kasa to bym pewnie jeszcze posiedziała w domu. Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam No mów, opowiadaj!!! Ja też nie wiem jak wrócić Gdyby nie kasa to bym pewnie jeszcze posiedziała w domu. Fajnie jest ja nie dla kasy chociaż kto wie, podobno jakieś podwyżki mamy szarpnąć. Pewnie dadzą ze 2 % jak zeszłym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a kiedy wracasz? Bo ja od września a może sama nie wiem Najgorsze będzie to wstawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam No mów, opowiadaj!!! Ja też nie wiem jak wrócić Gdyby nie kasa to bym pewnie jeszcze posiedziała w domu. Fajnie jest ja nie dla kasy chociaż kto wie, podobno jakieś podwyżki mamy szarpnąć. Pewnie dadzą ze 2 % jak zeszłym razem no właśnie mąż mówił...że będzie gorzej bo jak nie pracuję to razem ładniej się rozliczamy a tak już nie będzie tak ładnie Mi to się marzy jakiś sklep internetowy , fajnie byłoby uzależnienie połączyć z przyjemnością finansową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Mi to się marzy jakiś sklep internetowy , fajnie byłoby uzależnienie połączyć z przyjemnością finansową dobre, dobre Ja to chyba spadam House na TVP 2 leci, no a potem Gotowe na Polsacie Jakby co, to się żegnam z wami do jutra tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kaśka ale progi podatkowe wzrosły 2krotnie i podatki zmalały od tego roku Myle, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kasia był pan kuchenny! noooo! chwała ci za niego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wpadłem na chwilkę pozdrowić i przeprosić, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się. Przede mną 3 noc. Trzymam za Was kciuki niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kasia był pan kuchenny! noooo! chwała ci za niego!! czżby aż tak cię zauroczył??? ile siedział?? 2, 3 godziny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kaśka ale progi podatkowe wzrosły 2krotnie i podatki zmalały od tego roku Myle, że będzie dobrze taaaaaa, znakiem tego dostanę jakies 100zł więcej No i jak tu wyrobić na waciki, no jak??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wpadłem na chwilkę pozdrowić i przeprosić, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się. Przede mną 3 noc. Trzymam za Was kciuki niezmiennie.Daro, ale juz więcej na tak długo się nei oddalaj, co?? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dobry wieczordzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzień dobry Kasia, nie miałam szczęścia trafić na Twój dziennik, kiedy jeszcze był. Ale chyba u kogoś odkryłam zdjecia barierki, takiej proste drewnianej z metalowymi prętami poziomymi. czy to Twoja? Mozesz zrobić mi zdjecie tej barierki od dołu schodów? No i pytanie jakie to drewno i jaki był jej koszt? U nas wyszło ze muszę szukać oszczędności, bo koszt balustrady przewyższa koszt schodów u wykonawców. dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzień dobry Kasia, nie miałam szczęścia trafić na Twój dziennik, kiedy jeszcze był. Ale chyba u kogoś odkryłam zdjecia barierki, takiej proste drewnianej z metalowymi prętami poziomymi. czy to Twoja? Mozesz zrobić mi zdjecie tej barierki od dołu schodów? No i pytanie jakie to drewno i jaki był jej koszt? U nas wyszło ze muszę szukać oszczędności, bo koszt balustrady przewyższa koszt schodów u wykonawców. dzieki z góry http://images31.fotosik.pl/431/b7488ba4263f41fc.jpg proszę Barierka i schody były robione przez tego samego stolarza, koszt to chyba 3 tysiace o ile dobrze pamiętam I schody i barierka są egzotyku, amazaque. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzieki wielkie, muszę pokazać mężowi, myśle, ze coś podobnego uda mu się sklecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Kasia zostają tylko takie najtańsze z tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień doberek Kasia - piękne schody i barierka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wpadłem na chwilkę pozdrowić i przeprosić, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się. Przede mną 3 noc. Trzymam za Was kciuki niezmiennie.Daro, ale juz więcej na tak długo się nei oddalaj, co?? Proszę Zawsze byłem z Wami - ale nie piśmiennie;) Zreztą wiesz jak mnie znaleźć - wystarczy, że pomyślisz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts