Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam :roll:
No mów, opowiadaj!!!

Ja też nie wiem jak wrócić :roll:

Gdyby nie kasa to bym pewnie jeszcze posiedziała w domu. Fajnie jest :lol:

ja nie dla kasy :lol: chociaż kto wie, podobno jakieś podwyżki mamy szarpnąć. Pewnie dadzą ze 2 % jak zeszłym razem :lol: :lol:

A ja byłam w pracy i tez padam ze zmeczenia. Chyba odwykłam :roll:
No mów, opowiadaj!!!

Ja też nie wiem jak wrócić :roll:

Gdyby nie kasa to bym pewnie jeszcze posiedziała w domu. Fajnie jest :lol:

ja nie dla kasy :lol: chociaż kto wie, podobno jakieś podwyżki mamy szarpnąć. Pewnie dadzą ze 2 % jak zeszłym razem :lol: :lol:

no właśnie mąż mówił...że będzie gorzej bo jak nie pracuję to razem ładniej się rozliczamy :lol: :lol: :lol: a tak już nie będzie tak ładnie :roll:

Mi to się marzy jakiś sklep internetowy , fajnie byłoby uzależnienie połączyć z przyjemnością finansową :lol:

Mi to się marzy jakiś sklep internetowy , fajnie byłoby uzależnienie połączyć z przyjemnością finansową :lol:
dobre, dobre :lol:

Ja to chyba spadam :roll: :roll:

House na TVP 2 leci, no a potem Gotowe na Polsacie :)

Jakby co, to się żegnam z wami :) do jutra tylko

Dzień dobry

Kasia, nie miałam szczęścia trafić na Twój dziennik, kiedy jeszcze był. Ale chyba u kogoś odkryłam zdjecia barierki, takiej proste drewnianej z metalowymi prętami poziomymi. czy to Twoja? Mozesz zrobić mi zdjecie tej barierki od dołu schodów? No i pytanie jakie to drewno i jaki był jej koszt?

U nas wyszło ze muszę szukać oszczędności, bo koszt balustrady przewyższa koszt schodów u wykonawców.

dzieki z góry :lol:

Dzień dobry

Kasia, nie miałam szczęścia trafić na Twój dziennik, kiedy jeszcze był. Ale chyba u kogoś odkryłam zdjecia barierki, takiej proste drewnianej z metalowymi prętami poziomymi. czy to Twoja? Mozesz zrobić mi zdjecie tej barierki od dołu schodów? No i pytanie jakie to drewno i jaki był jej koszt?

U nas wyszło ze muszę szukać oszczędności, bo koszt balustrady przewyższa koszt schodów u wykonawców.

dzieki z góry :lol:

http://images31.fotosik.pl/431/b7488ba4263f41fc.jpg

proszę :)

Barierka i schody były robione przez tego samego stolarza, koszt to chyba 3 tysiace o ile dobrze pamiętam :roll: I schody i barierka są egzotyku, amazaque.

Wpadłem na chwilkę pozdrowić i przeprosić, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się. Przede mną 3 noc.

Trzymam za Was kciuki niezmiennie.

Daro, ale juz więcej na tak długo się nei oddalaj, co??

Proszę :roll:

Zawsze byłem z Wami - ale nie piśmiennie;)

Zreztą wiesz jak mnie znaleźć;) - wystarczy, że pomyślisz........