markoto 10.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A maslo dalas bo pewnie w przepisie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzień doberek - jak tam dzisiaj pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzień doberek - jak tam dzisiaj pogoda? Angielskie wpływy dostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzień doberek - jak tam dzisiaj pogoda? Angielskie wpływy dostrzegam To zupełnie jak u mnie ... może my tak niepostrzeżenie już za kanałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Kasia ratunku !!!!!! Robię właśnie jabłecznik wg Twojego przepisu i to ciasto wcale się nie leje tylko wygląda jak kruszonka. Czy z "płynów" to tam jest tylko 7 łyżek śmietany?????? Bo za gęste jest !!!!!Szkoda, ze tak póżno zajrzałam Jest tak: 3 szkl mąki 1 szkl cukru 3 łyz proszku do pieczenia 7 łyżek takich czubatych śmietany 3 całe jaka 3/4 margaryny Wiesz, ono ma taką dziwną konsystencję, ale na bank nie może przypominać kruszonki Witam wszystkich i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 10.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam problem!!! Podobnie jak Wy zamówiłem okna w amarenie.Pojawił się problem odnośnie kolorystyki drzwi zewnętrznych, a ja potrzebuję 3 szt. Wejściowe - bardziej reprezentacyjne i 2 szt prostych - kotłownia, garaż.Na dodatek wejściowe muszą mieć nowoczesne wzornictwo bo taki będzie cały dom. Co do koloru są 2 opcje:1) drzwi w kolorze okien2) drzwi w kolorze szarym (srebrnym) - taka będzie brama garażowa. Rolety raczej pod kolor elewcji - jasny szary(srebrny) lub jasny krem (złamana biel. Jest jeszcze 3 opcja, ale do niej jestem najmniej przekonany - białe drzwi i brama. Wybór wzorów największy ale sądze że białe są najmniejpraktyczne. I co tu robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dzień doberek - jak tam dzisiaj pogoda? Angielskie wpływy dostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 I co tu robić???My mamy drzwi w kolorze teak Jako jedyny najbardziej przypominał kolor okien. Drzwi do garażu sa juz w złotym dębie, ale za to z tyłu domu i w ogóle mnie nie rażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Od wczoraj czuje się fatalnie Albo boli mnie głowa, albo mnie mdli, albo mam hercklekoty Na dodatek malż leży i ledwo dyszy Jakiś wirus czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kaśka, może grypa żołądkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kaśka, może grypa żołądkowa?Może, czuję się fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kaśka, może grypa żołądkowa?Może, czuję się fatalnie Ja to jeszcze stawiałabym na ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kaśka, może grypa żołądkowa?Może, czuję się fatalnie Ja to jeszcze stawiałabym na ciśnienie.może, ale tego nie sprawdzę, wiesz jak to jest: szewc bez butów chodzi Mój szanowny mąż zostawił gdzieś ciśnieniomierz u jakiegoś pacjenta (tyle co mu kupiłam, taki super wypas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 kasia zdrówka!! rzeczywiście.. szewc bez butów..ehhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kaśka, może grypa żołądkowa?Może, czuję się fatalnie Ja to jeszcze stawiałabym na ciśnienie.może, ale tego nie sprawdzę, wiesz jak to jest: szewc bez butów chodzi Tez miałam podobne objawy, prawie pogotowie wzywałam, ale jakos przeszło..... Cos czuje ze wizyta u lekarza mnie nie minie Zdrowiej Kasiu!!! Dobra herbatka i sen to pewnie cos w sam raz mi pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Fronty pogodowe się zmieniają - znów ma być mróz. Więc ciśnienie się zmienia. Dlatego takie akcje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Fronty pogodowe się zmieniają - znów ma być mróz. Więc ciśnienie się zmienia. Dlatego takie akcje.. Nie wiem gdzie sprawdzasz pogode , ale ja tam nie widze zadnych nadchodzacych mrozow . I mam nadzieje , ze nie zobacze . Zobaczycie jeszcze chwilka i paki beda puszczac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Fronty pogodowe się zmieniają - znów ma być mróz. Więc ciśnienie się zmienia. Dlatego takie akcje.. Nie wiem gdzie sprawdzasz pogode , ale ja tam nie widze zadnych nadchodzacych mrozow . I mam nadzieje , ze nie zobacze . Zobaczycie jeszcze chwilka i paki beda puszczac . Rrmi, tak do mnie mów!!!!!!!! Trzymam za słowo, nie cierpię zimy!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A u mnie już -2 ( na 5-tym piętrze). A wczoraj było +2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts