anjamen 15.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jak owiniesz kable rozowa wstazeczka bedzie goodczesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dzień bry czemu różową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a ja to prasowalni nie będę miała wcale w salonie przed tv będę prasowała raz na rok ja tam mam niby prasowalnie w garderobie, mam nawet specjalną półkę na deskę i co z tego, jak większość razy prasowałam w salonie przed tv. Ale ostatnio musialam coś na szybko wyprasować i jak się rozkręciłam to wszystko uprasowałm, właśnie w garderobie. Zajęło mi to jakieś 20 minut krócej niż przed tv nie chciałam żadnej prasowalni ale właściwie dlatego, że rzadko coś prasuję, a poza tym nudziłoby mi się strasznie prasować w miejscu jakimś odizolowanym jak coś, męża nie będzie, to w sypialni przed tv będę sobie prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ponieważ jestem chora (mąż mnie zaraził) wracam do MINUSÓW w moim domu: dużo duzo duzo zdrówka a męża trza było wygonić na kanapę, by nie zarażał dla mężulka oczywiście też dużo zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Prałam też wczoraj kurtki z gore- texu. Super funkcja Szkoda tylko, ze te wszystkie impregnaty są takie drogie ' specjalna funkcja jest do tego? chyba podoba mi się ta pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Słuchajcie, wysłałam chłopa po bułki, a on wrócił z telewizorem Bo promocja była i żal mu było nie kupić Nie wytrzymam 5 pokoji w domu, 4 telewizory niezly mąż a mój codziennie lata po chleb i bułeczki, a wraca ... bez telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jak chciałam kupić maszynkę do chleba, to nieeeeeeee To masz, przytaszczył telewizor, 3xdroższy od chleba się tyje, znaczy dba o ciebie hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 przeca chleb krojony sprzedają a może idź kupic Mu piwo i wróc z maszynką przydaję się baaardzo genialne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a ja w ogóle nie kulturalna az wstyd oczywiście zamiast się przywitac, to wlazłam od razu w butach tak że dzień dobry w ten fajny słoneczny śniezny poranek i stawiam kawkę dla chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 chlopy juz tak maja Frosch tez kiedys pojechal po gwozdzie i wrocil z..plazma natomiast ja najczesciej ide "na miasto" zeby sobie cos kupic , a wracam obladowana ciuchami dla dzieci i Froscha ale patrząc na znajome, no i na siebie głównie, to każda kobieta ma w genach, ze idąc na zakupy dla siebie - kupuje dla dziecka/dzieci dla męa a na samym końcu pomysli może i o sobie mnie tam wtedy o sobie myśleć mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Słuchajcie, ogłaszam konkurs na zastawienie kabli od tv zwisających jak kilo kitu na agrafce Zrobię później zdjecie to się wam rozjaśni ja chcę ja chcę ja chce wziąść udział w konkursie mój tato ma fajne pomysły własnie na tego typu wystające kable podpytam jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pomysły super, ale myślicie że ta osłonka coś da?? Tak to u mnie wygląda http://images31.fotosik.pl/438/c176f78f7fdbc27a.jpg oczywiście, zdjecie zrobiłam siedząc na łózku, czyli ja to będę widzieć ja bym naciągnęła, by na dole nie wisiało, ku górze i może w odcieniu ściany znalazła listwę, która by w jednym wszystkie kable schowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Anetina - a nie mogłaś tego napisać w jednym poście? Toż to normalny flood jest! Dzień doberek wszystkim. Główka przestała mnie boleć, więc świat dzisiaj lepszy jest. Co do kabli - mnie się wydaje, że Mayland ma rację, płyta i zasłonić. Oczywiście pospinać i pozwiązywać, jak Froszka radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 anetina gdzie ta kawa? bon dziorno tutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 anetina gdzie ta kawa? bon dziorno tutti Dompodsosnami - mogłam ale siedze w pracy i czytam po kolei komputer czesto się zawiesza i jakoś mi tak wyszło a kawka - już lecę i podaję proszę bardzo http://emoty.blox.pl/resource/0060.gif http://emoty.blox.pl/resource/foodsmiley010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kaska, toz ty mozna by powiedziec wcale kabli nie masz musialabys widziec moja platanine za szafka w duzym pokoju w sypialni mam prowizorke przy telewizorze , kable wlozone perfidnie w listwe tego typu http://www.meditronik.com.pl/doc/mini/usb12419.jpg ktora pomalowana jest w kolorze sciany szkoda ze nie pomyslalas wczesniej i tych gniazdek nie zrobilas wyzej trzy kabelki , a ta zaraz placze puknij sie w glowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ale wiesz jak bardzo te 3 kabelki moga denerwować http://emoty.blox.pl/resource/wallbash.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 to niech se tam wazon z kwiatkami albo stojak z plytami ,albo figurke jakiej Madonny postawi i bedzie po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pomysły super, ale myślicie że ta osłonka coś da?? Tak to u mnie wygląda http://images31.fotosik.pl/438/c176f78f7fdbc27a.jpg oczywiście, zdjecie zrobiłam siedząc na łózku, czyli ja to będę widzieć postaw TV na podłodze to kabli nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 pomysły super, ale myślicie że ta osłonka coś da?? Tak to u mnie wygląda http://images31.fotosik.pl/438/c176f78f7fdbc27a.jpg oczywiście, zdjecie zrobiłam siedząc na łózku, czyli ja to będę widzieć postaw TV na podłodze to kabli nie będzie widać ja proponuję niski stolik RTV, taki aby wysokość gniazdka była zasłonieta przez tele. Wtedy kable zwijasz, kładziesz za Tv i cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts