kaśka maciej 20.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasia poćwiczyłaś za mnie Oczywiscie Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hej kaska wykonczyszs ie tymi cwiczeniami musze cos zrobic ze zbednymi dwoma kilosami moze wystawie je na ebay.de ??? a tak serio to nie wiem czy ograniczyc jedzenie czy troche pocwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hej kaska wykonczyszs ie tymi cwiczeniami musze cos zrobic ze zbednymi dwoma kilosami moze wystawie je na ebay.de ??? a tak serio to nie wiem czy ograniczyc jedzenie czy troche pocwiczyc obawiam sie, że trza i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hej kaska wykonczyszs ie tymi cwiczeniami musze cos zrobic ze zbednymi dwoma kilosami moze wystawie je na ebay.de ??? a tak serio to nie wiem czy ograniczyc jedzenie czy troche pocwiczyc obawiam sie, że trza i jedno i drugie kurde, dlaczego zima zawsze ocieplam swe cialo , a potem becze , ze jestem noooo taka nie za chuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzień dobry dzieki Kasia wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć Żaba mniej jeść więcej seksować jak sie przyłozysz to za każdym razem 200 kalorii w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żaba mniej jeść więcej seksować jak sie przyłozysz to za każdym razem 200 kalorii w plecy ja myśle, że więcej niż 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Żaba mniej jeść więcej seksować jak sie przyłozysz to za każdym razem 200 kalorii w plecy ja myśle, że więcej niż 200 Kwestia aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasica, czy Ty byłaś uprzejma zajrzeć na poprzednią stronę?? Ja tam petycję zamieściłam!!! Dzień dobry ... taka infantylna będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasica, czy Ty byłaś uprzejma zajrzeć na poprzednią stronę?? Ja tam petycję zamieściłam!!! Dzień dobry ... taka infantylna będę A priwa nie dostalaś???? To komu ja to wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://www.dekoral.pl/wizualizer.xml takie coś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasica, czy Ty byłaś uprzejma zajrzeć na poprzednią stronę?? Ja tam petycję zamieściłam!!! Dzień dobry ... taka infantylna będę A priwa nie dostalaś???? To komu ja to wysłałam Do mnie nie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kasia jak szukasz mebli 'kolonialnych' vel 'indyjskich' to spójrz TUTAJ to sklep znajomego - ściąga wszystko dużo taniej niż w tych wszystkich almi decor itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kasia jak szukasz mebli 'kolonialnych' vel 'indyjskich' to spójrz TUTAJ to sklep znajomego - ściąga wszystko dużo taniej niż w tych wszystkich almi decor itpsuper, dzięki!! A teraz poprosze o link z kreatorem CV Na co mi przyszło na stare lata Aż wstyd się przyznać, ale ja NIGDY nie musiałam pisac CV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 powinien byc szablon w wordzie - sprawdź ( z tego co pamiętam było kilka i niektóre nawet bardzo bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 powinien byc szablon w wordzie - sprawdź ( z tego co pamiętam było kilka i niektóre nawet bardzo bardzo)powien być, tez pamiętam, jak robiłam szablon dla uczniów na lekcje, ale ja mam tego cholernego ofisa 2007 i nic tam nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kochana uratuje Cię bo ja też mam otwierasz worda i klikasz w góre kółko - rozwija Ci się menu - wybierasz Nowy. Pokazuje Ci się okienko gdzie na środku masz 'pusty dokument' ale po lewej masz słupek nad którym widnieje napis ' szablony'. Klikasz zainstalowane szablony i wybierasz sobie jakiś życiorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 kochana uratuje Cię bo ja też mam otwierasz worda i klikasz w góre kółko - rozwija Ci się menu - wybierasz Nowy. Pokazuje Ci się okienko gdzie na środku masz 'pusty dokument' ale po lewej masz słupek nad którym widnieje napis ' szablony'. Klikasz zainstalowane szablony i wybierasz sobie jakiś życioryshttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif znaczy wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasia ty bogate musisz miec to cv ze tak dlugo je piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts