mikopiko 20.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 podaj numer? plissssssss też bym popatrzyła dobra , gratulacje teraz ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 podaj numer? plissssssss też bym popatrzyła dobra , gratulacje teraz ruszy ahahahahah no dzięki, mam nadzieję, że jak wróce z wakacji to już coś będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 20.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 im więcej cyferek na koncie tym szerszy uśmiech co ? Powodzenia w wydawaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 im więcej cyferek na koncie tym szerszy uśmiech co ? Powodzenia w wydawaniu oj taaaaaaaakkkkkkkkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ja też żałuję, że to nie na babskie wydatki tyle zer, no ale trudno... może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ja też żałuję, że to nie na babskie wydatki tyle zer, no ale trudno... może kiedyś nooooooo, ja bym wiedziała na co to wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 20.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej, zawitałam i ja do Ciebie! Ciesze się, że Twoje perypetie bankowe juz się skonczyły. Ja to przerabiałam rok temu. Kosztowalo mnie to baaaaaaardzo duzo stresu i jeszcze cos bardzo waznego, ale o tym jak juz sie spotkamy na tym winku czy innym pifku w Krakowie Możesz zdradzic, w którym rejonie powstaje Wasz domek? My za tydzień przeprowadzamy się do Michałowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 20.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 bardzo dobrze czyta się Twój dziennik, będę tu często zaglądać Tylko wklejaj więcej fotek, nawet z tego "nicnierobienia". Chociaż teraz, jak juz masz za co szaleć, to na pewno postępy prac będą widoczne Pozdrowionka PS. Też jesteś nauczycielem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 20.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 spoko babskie wydatki też będą tylko troche inne , płyteczki , okienka , dachóweczki , drzwiczki , to tez babskie wydatki kuchnia , łazienka ....ach ja już nie mogę sie doczekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hej, zawitałam i ja do Ciebie! Ciesze się, że Twoje perypetie bankowe juz się skonczyły. Ja to przerabiałam rok temu. Kosztowalo mnie to baaaaaaardzo duzo stresu i jeszcze cos bardzo waznego, ale o tym jak juz sie spotkamy na tym winku czy innym pifku w Krakowie Możesz zdradzic, w którym rejonie powstaje Wasz domek? My za tydzień przeprowadzamy się do Michałowic. hej kamieniczka ja kompletnie nie z Krakowa, mam do Krakowa godzinę, w sumie tak za dwie godziny od telefonu mogłabym być Budujemy w Zawierciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 bardzo dobrze czyta się Twój dziennik, będę tu często zaglądać Tylko wklejaj więcej fotek, nawet z tego "nicnierobienia". Chociaż teraz, jak juz masz za co szaleć, to na pewno postępy prac będą widoczne Pozdrowionka PS. Też jesteś nauczycielem?? No miło mi słyszeć, że komuś się podoba to co piszę PS. Też jestem nauczycielem, to aż tak widać?? Uczę angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 21.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 No cóż, swój swojego... A tak poważnie to pisałaś o egzaminach poprawkowych w maju... coś mi to przypomina. Uczę historii Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.07.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Kaśka ... buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Kaśka ... buźka a już myślałam, że o mnie zapomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tylko jak będziesz ten kolor do jadalni wybieać to uważaj żebys nogi nie złamała, bo do Zakopca nie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tylko jak będziesz ten kolor do jadalni wybieać to uważaj żebys nogi nie złamała, bo do Zakopca nie pojedziesz przy takiej obsadzie?????? choćbym miała obie połamane to pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To ja pierwszy raz widze taki garnek Kasia to Ty masz juz fundamenty Pamietam jak czekalas na pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To ja pierwszy raz widze taki garnek Kasia to Ty masz juz fundamenty Pamietam jak czekalas na pustaki no prawie mam czas szybko płynie fajnie, że do mnie zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 brawo brawo!! już fundamenty masz.. teraz już "w oczach" będzie rosło no i śliczną dziewczynkę u boku, naprawdę cudna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Tylko jak będziesz ten kolor do jadalni wybieać to uważaj żebys nogi nie złamała, bo do Zakopca nie pojedziesz przy takiej obsadzie?????? choćbym miała obie połamane to pojadę W razie gdyby co ( tfu tfu i przez lewe ramię ) pomocą dłoń podamy i do łóżeczka zaprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts