Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, zawitałam i ja do Ciebie! Ciesze się, że Twoje perypetie bankowe juz się skonczyły. Ja to przerabiałam rok temu. Kosztowalo mnie to baaaaaaardzo duzo stresu i jeszcze cos bardzo waznego, ale o tym jak juz sie spotkamy na tym winku czy innym pifku w Krakowie :wink:

Możesz zdradzic, w którym rejonie powstaje Wasz domek? My za tydzień przeprowadzamy się do Michałowic.

Hej, zawitałam i ja do Ciebie! Ciesze się, że Twoje perypetie bankowe juz się skonczyły. Ja to przerabiałam rok temu. Kosztowalo mnie to baaaaaaardzo duzo stresu i jeszcze cos bardzo waznego, ale o tym jak juz sie spotkamy na tym winku czy innym pifku w Krakowie :wink:

Możesz zdradzic, w którym rejonie powstaje Wasz domek? My za tydzień przeprowadzamy się do Michałowic.

hej kamieniczka :D

ja kompletnie nie z Krakowa, mam do Krakowa godzinę, w sumie tak za dwie godziny od telefonu mogłabym być :wink:

Budujemy w Zawierciu. :D

bardzo dobrze czyta się Twój dziennik, będę tu często zaglądać :lol: Tylko wklejaj więcej fotek, nawet z tego "nicnierobienia". Chociaż teraz, jak juz masz za co szaleć, to na pewno postępy prac będą widoczne ;) Pozdrowionka PS. Też jesteś nauczycielem??

No miło mi słyszeć, że komuś się podoba to co piszę :D

PS. Też jestem nauczycielem, to aż tak widać?? :o :roll: :wink: :wink: :lol:

Uczę angielskiego :D

• 2 weeks później...
Tylko jak będziesz ten kolor do jadalni wybieać to uważaj żebys nogi nie złamała, bo do Zakopca nie pojedziesz :wink:

:lol: :lol: :lol:

przy takiej obsadzie??????

choćbym miała obie połamane to pojadę :lol: :lol: :lol:

W razie gdyby co ( tfu tfu i przez lewe ramię ) pomocą dłoń podamy i do łóżeczka zaprowadzimy 8) :D