kaśka maciej 20.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasia ty bogate musisz miec to cv ze tak dlugo je piszesz dejże spokój jakaś porażka totalna W punkcie doświadczenie zawodowe 1 pkt znaczy 1 zakałd pracy. CHORE, czas to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ale to nooo......umiejetności rozwiń na pół strony i się wyrówna Że o zainteresowaniach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ale to nooo......umiejetności rozwiń na pół strony i się wyrówna Że o zainteresowaniach nie wspomnę sęk w tym, że ja nic nei umiem Zainteresowania za to boooooogggaaaaaaaaateeeeeeeeeee, aczkolwiek absolutnie nie związane z posadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to moze zupelnie inna posada, nie musisz uczyc cale zycie moze w jakims innym zawodzie sie sprawdzisz. ja tam wierze w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to moze zupelnie inna posada, nie musisz uczyc cale zycie moze w jakims innym zawodzie sie sprawdzisz. ja tam wierze w Ciebiedzięuję ci kochana Wiem, ze nei musze uczyć całe życie, nawet się sobie nei wyobrazam przy tablicy w wieku lat 60 kiedy już ani kredy ani moczu utrzymac nie będę mogła Na razie musi mi ktoś jednak płacić ZUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to moze zupelnie inna posada, nie musisz uczyc cale zycie moze w jakims innym zawodzie sie sprawdzisz. ja tam wierze w Ciebiedzięuję ci kochana Wiem, ze nei musze uczyć całe życie, nawet się sobie nei wyobrazam przy tablicy w wieku lat 60 kiedy już ani kredy ani moczu utrzymac nie będę mogła Na razie musi mi ktoś jednak płacić ZUS Kaśka jesteś obłędna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kaśka jesteś obłędna! dziękuję, zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kaśka jesteś obłędna! dziękuję, zawsze do usług he he he poplakalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kaśka jesteś obłędna! dziękuję, zawsze do usług he he he poplakalam sietytuł zobowiązuje, staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to moze zupelnie inna posada, nie musisz uczyc cale zycie moze w jakims innym zawodzie sie sprawdzisz. ja tam wierze w Ciebiedzięuję ci kochana Wiem, ze nei musze uczyć całe życie, nawet się sobie nei wyobrazam przy tablicy w wieku lat 60 kiedy już ani kredy ani moczu utrzymac nie będę mogła Na razie musi mi ktoś jednak płacić ZUS próbowałam sobie wyobrazić Ciebie w takiej sytuacji i ni czorta nie mogę powagi uchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 próbowałam sobie wyobrazić Ciebie w takiej sytuacji i ni czorta nie mogę powagi uchować why???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasica, czy Ty byłaś uprzejma zajrzeć na poprzednią stronę?? Ja tam petycję zamieściłam!!! Dzień dobry ... taka infantylna będę A priwa nie dostalaś???? To komu ja to wysłałam No sorry, później mi się objawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasica, czy Ty byłaś uprzejma zajrzeć na poprzednią stronę?? Ja tam petycję zamieściłam!!! Dzień dobry ... taka infantylna będę A priwa nie dostalaś???? To komu ja to wysłałam No sorry, później mi się objawił a tikkurile sprawdzałas??? to ten?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nie, to na pewno był dekoral, nawet symbol i nazwy te same, nie mogę tylko znaeźć plików z rozszerzeniem jpg ... ja w ogóle nie mogę skopiować tych kolorów. Miałam je w poprzedniej wersji PRO100 bo ściągnęłam właśnie z tego Twojego linka ... a teraz ni hu...hu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nie, to na pewno był dekoral, nawet symbol i nazwy te same, nie mogę tylko znaeźć plików z rozszerzeniem jpg ... ja w ogóle nie mogę skopiować tych kolorów. Miałam je w poprzedniej wersji PRO100 bo ściągnęłam właśnie z tego Twojego linka ... a teraz ni hu...hu... ale ja nie robiłam NIC w dekoralu, a S cos tam to własnie kolor jaki mam w salonie Może spróbuj duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Duluxa znalazłam i nawet trochę uzbierałam. No nic, narazie będę pracować na tym co zdołałam ściągnąć. Qurcze, teraz to już na pewno porobię kopie zapasowe moich bibliotek i projektów, całą poprzednich harówkę szlak trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 to moze zupelnie inna posada, nie musisz uczyc cale zycie moze w jakims innym zawodzie sie sprawdzisz. ja tam wierze w Ciebiedzięuję ci kochana Wiem, ze nei musze uczyć całe życie, nawet się sobie nei wyobrazam przy tablicy w wieku lat 60 kiedy już ani kredy ani moczu utrzymac nie będę mogła Na razie musi mi ktoś jednak płacić ZUS Kaśka jesteś obłędna! Humor mi się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja to nie wiem, co gorsze: czy brak możliwości utrzymania kredy, czy moczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 doby wieczór ja to mam kurcze zbyt plastyczną wyobraźnie Kasia nie pisz takich rzeczy bo ja w wieku odległym od 60 moczu mogę nie utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dobra, wy się tu śmiejta ze mnie dalej a ja idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts