Mags 18.11.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dzień dobry Wpadłam tylko rzec, że jakąś piękną pogodę sezonową wypatrzyłam w necie. To dla Ciebie i dla mnie tak na pocieszenie Zimy ma nie być!!! Ja naiwna z natury i już się cieszę, że budowa mi nie stanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kasia, dach to już się całkiem fajnie rysuje tylko ta pogoda oby Wam dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kasia, z tą dachówką to będzie ekstra! Dzwoniłaś może do Maxi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kasia, z tą dachówką to będzie ekstra! Dzwoniłaś może do Maxi? TAK!!! Maxtorka pozdrawia i śle całusy, ma się dobrze i wkrótce się do nas odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kasia, dach to już się całkiem fajnie rysuje tylko ta pogoda oby Wam dopisała No ja myślę, że trzymać kciukasy będziecie za pogodę, wtedy o dach będę spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam i nie popuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam i nie popuszczam słusznie, żeby nie było jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam i nie popuszczam słusznie, żeby nie było jak ostatnio no hej dziewczyny o czymś nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam i nie popuszczam słusznie, żeby nie było jak ostatnio no hej dziewczyny o czymś nie wiem??? Ja nie wiem, czy o czymś nie wiesz, bo ja też nie wiem A za pogodę to może by tak popluć troszkę ... kurde Frosia by się przydała, ale dopóki Jej nie ma to ja spróbuję .... zaczynam: hrrryy.... tfuuuuu ..... hrrrry ..... tfuuuuuu .... hryyyy .... tfuuuuuu .... trzy razy, bo skuteczna jest wszelka trójca i przez lewę ramię to wszystko No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam i nie popuszczam słusznie, żeby nie było jak ostatnio no hej dziewczyny o czymś nie wiem??? Ja nie wiem, czy o czymś nie wiesz, bo ja też nie wiem A za pogodę to może by tak popluć troszkę ... kurde Frosia by się przydała, ale dopóki Jej nie ma to ja spróbuję .... zaczynam: hrrryy.... tfuuuuu ..... hrrrry ..... tfuuuuuu .... hryyyy .... tfuuuuuu .... trzy razy, bo skuteczna jest wszelka trójca i przez lewę ramię to wszystko No! nooo dobra robota byleby tylko zadziałało, bo małż dzwonił wczoraj i dziś i facet się nie odzywa więc nie wiem czy jutro przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wydzwaniaj ile wlezie , bo to juz nie zarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Przyjdą, Kasiu, przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I co Kasia, przyszli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I co Kasia, przyszli ?? NIE!!!!!!!!!!!! Może jutro przyjdą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I co Kasia, przyszli ?? NIE!!!!!!!!!!!! Może jutro przyjdą??? Rozmawialiście z nimi??? Podali jakąś przyczynę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 I co Kasia, przyszli ?? NIE!!!!!!!!!!!! Może jutro przyjdą??? Rozmawialiście z nimi??? Podali jakąś przyczynę??? Brazunia, opisywałam w dzienniku, Facet nie odbierał cały weekend telefonów, a dziś ze zdziwieniem stwierdził, że nie wiedział czy wszystko już jest gotowe pomoino, że małż w zesżłym tygodniu mu mówił, że może przychodzić od piątku. Wtedy stwierdził, że będzie w poniedziałek Resztę już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.11.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kasia Po przeczytaniu tego co napisalas opadly mi rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Mam głupi zwyczaj zaglądania najpierw do "Komentarzy...". Przepraszam Teraz wszystko jasne! Facio jakiś zakręcony jest!!! Mam nadzieję, że rzeczywiście wszystko mu się pokręciło! Będzie dobrze, zobaczysz Jaśli drzwi do garderoby będą sprawiały wrażenie lekkości, to tak - optycznie powiększą pomieszczenie. Albo mleczne szkło, albo lustra (których ja osobiście nie lubię), można je jednak dać nie całe, a w częściach. Takie propozycje znalazłam na szybko http://www.zabudowy.com.pl/sypialnia_m.jpghttp://www.zabudowy.com.pl/drzwi_a.jpg http://www.mito.art.pl/setgallery/3/6.jpghttp://www.klimek-klus.pl/images/galeria/duze/2.jpg http://www.o-w.pl/images/cms/2179/szafy/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Rrmi, no czujesz??? jak można w ten sposób?? Ja to chyba z innej gliny jezdem U mnie słowo droższe od piniendzy Braza, no problem, ja tez zawsze najpierw do komentowania się zabieram A te pomysły - genialne!!! Może jakies przesuwne drzwi z mlecznej szyby by pasowały, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Z szybami mlecznymi na pewno będą pasowały! Mogą być też łączone - pas poziomy mlecznej szyby, pas przezroczystej, pas mlecznej itd. Wszystko zależy od pomysłowości Twojej i projektanta! Widziałam też w salonie Stanleya łączenie szyby mlecznej i rattanu - niegłupie, że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts