kaśka maciej 25.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 jakie perfumy?? jakie?? uwielbiam zapachy, pochwal się( wścibska jestem , nie? ) Drugi raz z rzędu wybrałam Gucci Rush 2 Jakoś nie mogłam się zdecydować na coś innego Mam też Armani Code, też ładne, ale zdecydowanie mocniejsze i na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 no no super Ja polowałam dłuuugo na Magnetic Gabriela Sabatini (nie jest to produkt z najwyższej półki) ale w końcu znalazłam na niemieckiej stronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 no no super Ja polowałam dłuuugo na Magnetic Gabriela Sabatini (nie jest to produkt z najwyższej półki) ale w końcu znalazłam na niemieckiej stronie.. pamiętam jaki był szał za tym zapachem w liceum ale nie pamiętam już teraz jak pachniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ja mam jeszcze pusty flakonik, czasami otwieram i wdycham zapach zapewniam jest w nim coś takiego.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kaska ja własnie kończę Code Dla mnei nie są za mocne. Ale to dlatego, ze ja (jak wiekszość brunetek podobno) wolę mocne, charakterystyczne zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 A może dlatego uwielbiam ten zapach bo kojaży mi się z młodością no , z czasami szkolnymi najlepsze lata,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Kaska ja własnie kończę Code Dla mnei nie są za mocne. Ale to dlatego, ze ja (jak wiekszość brunetek podobno) wolę mocne, charakterystyczne zapachy zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 25.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 JA uwielbiam Burberry, i Noa - biale - juz mi sie koncza powoli!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 JA uwielbiam Burberry, i Noa - biale - juz mi sie koncza powoli!!!!!!!!!!!!! Tez mi się podobało Burberry Weekend i Gold Ale oczywiście nie umiałam sie zdecydowac i zachowałam się zachowawczo A i jeszcze podoba mi się Dolce i Gabbana Light Blue, ale tym to pachnie co druga kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 uffff zdążyłam ... Kasiula Z OKAZJI IMIENIN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/977.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.11.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Kasieńko http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/84.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/88.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/93.gif I gratuluje dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 jakie perfumy?? jakie?? uwielbiam zapachy, pochwal się( wścibska jestem , nie? ) Drugi raz z rzędu wybrałam Gucci Rush 2 Kasia, to mój ukochany zapach, do którego często wracam jest nepodrabialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Kaska ja własnie kończę Code Dla mnei nie są za mocne. Ale to dlatego, ze ja (jak wiekszość brunetek podobno) wolę mocne, charakterystyczne zapachy Mayland, Ty to chyba ja Dla mnie tez nie jest za mocny, pewnie dokładnie z tych samych względów Uparłam się na ten zapach już od dwóch lat ... i go męczę Mały przerywnik to Hypnose Lancom-a, polecam. Stawiam na to, ze pewnie też Ci się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Kasieńko, doszłas juz do siebie po wszystkich imprezach ? Dach rewelacja, czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 26.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 oj ..pczytalam ci ja twoj dzienniczek i juz bardzo cie lubie samych pogodnych dni ci zycze z okazji imienin...i musze przyznac ze zazdroszcze ci bo ja jakos tak zapominam obchodzic...a moze to inni zapominaja o mnie ......masz na domku sliczna dachoweczke achhh... ja mam bleche... ale powiedz tez ladna nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Monia, zdążyłaś dzięki jabko buziaki łobuzie, gdzie Ty się podziewasz??? Kuleczka zapach jest rzeczywiście niepodrabialny, w porównaniu do np Light Blue No i jest takii mniaaaaaaaaammm A co do Code, to ja go uwielbiam!! Tylko dawkuję sobie przyjemności i używam na wieczór, bo jest zdecydowanie mocniejszy niż Rush 2 właśnie reyzel, dochodzę pomału do siebie, ale kiepsko mi to idzie agaboBIK, zapraszam częściej, zdjecia domku oglądałam, fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Acha... Kasia wpadła jak wicher i poleciała Miłego "dochodzenia" do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wróciłam Byłam na rozmowie w sprawie kuchni, z drugim panem, bo my to tak na dwa fronty Pan był bardziej marudzący niż poprzedni że mało miejsca, że wąsko, że coś tam, ale ma jeszcze raz jechac na budowę i pomierzyć wszystko TAK żeby się dało i zmieściło to co chcę A w czwartek idziemy do pana numer 1 ma przedstawić konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A jak tam obrobki dachowe? Pewnie juz koncza kosze. Panowie to pewnie po robocie dali w palnik , bo chyba naprawde strach tak po jednym na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A jak tam obrobki dachowe? Pewnie juz koncza kosze. Panowie to pewnie po robocie dali w palnik , bo chyba naprawde strach tak po jednym na dachu z tego co wiem, to dzis tylko montowali okna w dachu, więcej nie dało rady bo tak śnieg padał, że może jutro coś z obróbek robić będa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts