magpie101 26.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mi pasuje tylko nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 gdyby nie biurko to bym była za pierwszym a tak zostaje ci raczej tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzień dobry mój Ty huśtawkowy pierwiosnku... wstałaś już? Kaśka jest super - rewelacyjna babka z charakterem, poczuciem humoru i błyskiem w oku i umie pić wódkę przy samochodzie czego oczywiście nie widać tu na forum gdzie jest podła i stara i mi dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dandi o tej wodce mogles nie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 głupio Ci co? Anka też tam przyszła - obie przylazły wystawiając błagalnie kubki Anja, Wy już w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dandi a co mialysmy piwo pic nie jeszcze w warszawce, tzn pod warszawka Dejw dochodzi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dandi a co mialysmy piwo pic nie jeszcze w warszawce, tzn pod warszawka Dejw dochodzi do siebie Tu Neferka Pozdrów Dejwa - mam nadzieję, że będzie miał zajebistego kaca - za karę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Pozdrowilam, ale on nawet nie wie za jaka kare on Ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Taaaaaaaaaaaaaaa ? No to następnym razem wytłumaczę mu w szczegółach, ale chyba już mnie potem nie pozdrowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dsien dobehrek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jezdem Melduje posłusznie, ze wróciłam cała i zdrowa. Królik mię bezpiecznie dowiózl Myślę, ze pora szykowac ripleja Daryyyyy, daryyyy looosuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja dzień doberek zostawiam i dziękuję Duchowi, ze o mnie pamietał. Bo ja nie mogłam być a Was widzę na zdjeciach. Kaśka, piękna kobieta z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja dzień doberek zostawiam i dziękuję Duchowi, ze o mnie pamietał. Bo ja nie mogłam być a Was widzę na zdjeciach. Kaśka, piękna kobieta z Ciebie Duch Masz przesrane Gdzie Duch!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzień dobry mój Ty huśtawkowy pierwiosnku... wstałaś już? Kaśka jest super - rewelacyjna babka z charakterem, poczuciem humoru i błyskiem w oku i umie pić wódkę przy samochodzie czego oczywiście nie widać tu na forum gdzie jest podła i stara i mi dokucza Boże, jakżesz Ty mnie musisz uwielbiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja dzień doberek zostawiam i dziękuję Duchowi, ze o mnie pamietał. Bo ja nie mogłam być a Was widzę na zdjeciach. Kaśka, piękna kobieta z Ciebie Duch Masz przesrane Gdzie Duch!!!!!! No wiesz??? Zamiast się cieszyć, ze o ciężarnych też myślą, Ty chcesz Go zwymyślać?? Kaśka, no no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No wiesz??? Zamiast się cieszyć, ze o ciężarnych też myślą, Ty chcesz Go zwymyślać?? Kaśka, no no no...no ale ja NIE WIEM co on ci pokazał Cenzury nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Piszę, że piękna kobieta z Ciebie to ciesz sie, bo to rzadkość usłyszeć takie coś szczere od innej kobiety I nie wnikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Piszę, że piękna kobieta z Ciebie to ciesz sie, bo to rzadkość usłyszeć takie coś szczere od innej kobiety I nie wnikaj Wiola, no bardzo mi miło, aczkolwiek nie wiem co pięknego we mnie widzisz Ale dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja tez poprosze o zdjecia Zaluje, ze mnie nie bylo, wlasciwie moglam jechac bo sie okazalo, ze nie mam tego sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja tez poprosze o zdjecia Zaluje, ze mnie nie bylo, wlasciwie moglam jechac bo sie okazalo, ze nie mam tego sanatorium No widzisz!!! zawsze to fajnie sprawdzić, czy wyobrażenia o ludziach z forum się potwierdzają czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts