wiolasz 30.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasia, super parawan Jak ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 napatrzyl sie chlop to teraz robi takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? a wiadomo już gdzie kolacja? Czy stanęło na MacDonaldzie w Bełchatowie Dejw jest przekonany ze to Lidzia mu zrobi kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dejw jest przekonany ze to Lidzia mu zrobi kolacje no to jest to Maylandziu, a jak myślisz, kto ten parawan wymyślił????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 parawan bomba on jest montowany na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzień dobry eeeee tam Kasica nie ważne kto wymyślił ważne kto zrobił takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 parawan bomba on jest montowany na stałe?niee, ale ta podstawa, te uchwyty są do wyniamy, nie podobają mi się i są dość niestabilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzień dobry eeeee tam Kasica nie ważne kto wymyślił ważne kto zrobił takie ładne wuśka, zbierasz ujemne punkty, napierw prażonki, teraz parawan dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasia ja mysle caly czas ile Ci doplacic, a powiedz ile bys chciala? No a ile ewentualnie gotowa byś była dać??? ale wy się dogadacie dopiero po mojej kolacji, co ? a wiadomo już gdzie kolacja? Czy stanęło na MacDonaldzie w Bełchatowie Dejw jest przekonany ze to Lidzia mu zrobi kolacje Ciekawe jak oni dojdą do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Parawanik całkiem fajny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasica no teraz to Ty u mnie załapałaś ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Parawan tez załapuje plusy ujemne (cytując klasyka) Wywalił się dwa razy dziś: łamiąc mi róże i miażdżąc szuszarkę z praniem No konstrukcyjnie jestem do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bo to musiałoby być przytwierdzone - duża powierzchnia to i duży opór - wystarczy że zawieje i jest jak żagiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Naoglądałem się zdjęć ze zlotu i przyszedłem powiedzieć 'dobry wieczór' pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Naoglądałem się zdjęć ze zlotu i przyszedłem powiedzieć 'dobry wieczór' pozdrawiam m.no i co Ty tam wyoglądałeś??? dobry, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Naoglądałem się zdjęć ze zlotu i przyszedłem powiedzieć 'dobry wieczór' pozdrawiam m.no i co Ty tam wyoglądałeś??? dobry, dobry jak widział to co ja to nic ..... pikantnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Naoglądałem się zdjęć ze zlotu i przyszedłem powiedzieć 'dobry wieczór' pozdrawiam m.no i co Ty tam wyoglądałeś??? dobry, dobry same fajne zdjęcia... i tylko tak mnie coś ściska.. że kurcze juz drugi raz z rzędu nie dane mi było pojechać na zlot.... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Naoglądałem się zdjęć ze zlotu i przyszedłem powiedzieć 'dobry wieczór' pozdrawiam m.no i co Ty tam wyoglądałeś??? dobry, dobry same fajne zdjęcia... i tylko tak mnie coś ściska.. że kurcze juz drugi raz z rzędu nie dane mi było pojechać na zlot.... m.aaaaaaaaaa, weź mi nawet nie mów nie wiem czy pojadę za rok po tych tegorocznych rewelacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu to nie mocowałaś parawanu do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kasiu to nie mocowałaś parawanu do podłogi?nieee, bo miał być przenośny Musze jakąś inną podstawe wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts