kaśka maciej 11.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krzeslo super. No i jak sie ladnie nazywa. Mówiłaś, że ci się nei podoba Krzesło znaczy Nie podobalo mi sie, jak mialas je kupic zamiast jechac na zlot. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krzeslo super. No i jak sie ladnie nazywa. Mówiłaś, że ci się nei podoba Krzesło znaczy Nie podobalo mi sie, jak mialas je kupic zamiast jechac na zlot. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to zmienia postać rzeczy Idealnie Ci pasuje w tym miejscu i jeszcze jak fotke tam dalas jakas to bedzie suuuuper szpanersko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Idealnie Ci pasuje w tym miejscu i jeszcze jak fotke tam dalas jakas to bedzie suuuuper szpanersko. dalam dałam, jutro zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Idealnie Ci pasuje w tym miejscu i jeszcze jak fotke tam dalas jakas to bedzie suuuuper szpanersko. dalam dałam, jutro zrobię zdjęcie To czekam z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Zdjęcia w albumie jakby kto był ciekaw. Super pogoda u mnie, taka jaką lubie: ciepło, słonecznie, ciepły wiatr i trochę chmur. Zero upału i deszczu. To mi się podoba. Wyleguję się na tarasie Coś czuję, że do takiego życia jestem stworzona Błogie lenistwo ( tak powinam miec na drugie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 zdjecia widzialam, sa swietne. ja tez dzis dzien na tarasie spedzilam, blogie lenistwo - to tez moje drugie imie podpisano Urocza forumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Zaszalałaś z tymi obrazkami. Charli to na tyle charakterystyczna postać, że dobrze będzie wyglądał tez w wrsji nalepki na ścianę Wenecja wg mnie wisi za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Zaszalałaś z tymi obrazkami. Charli to na tyle charakterystyczna postać, że dobrze będzie wyglądał tez w wrsji nalepki na ścianę Wenecja wg mnie wisi za nisko.Mnie się wyżej nie podobało Naklejki w wiatrołapie nei przykleję, bo tam jest przecież struktura Kiepsko by to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 No tak. Umknęła mi ta struktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 dobry wieczór piknie Panie piknie temu krzesłu to zdecydowanie brakowało tego obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Kaśka super z tymi plakatami, chociaż też mi się wydaje, że Wenecja nad Ghostem jest troszkę za nisko... Ale najważniejsze, że Tobie się podoba..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No wiecie, ja nie jestem nieomylną wyrocznią. Jak mi dwie osoby mówią, że za nisko to najpewniej tak jest.. Nie wiem tylko co na to mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie przeżywaj, zostaw. Tragedii nie ma. A moze to efekt w ten sposób zrobionego zdjecia? Moze pod innym kątem byłoby ok? Nie wiem. Ja bym sobie d.... nie zawracała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie przeżywaj, zostaw. Tragedii nie ma. A moze to efekt w ten sposób zrobionego zdjecia? Moze pod innym kątem byłoby ok? Nie wiem. Ja bym sobie d.... nie zawracała No wiesz jak ja mam ze zdjęciami Ale niee, to rzeczywiście jest za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 zdjęcia cud miód a nad ghostem zawsze możesz przewiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 zdjęcia cud miód a nad ghostem zawsze możesz przewiesicoooo w końcu dałaś głos Nie oczekuję, ze się każdemu spodoba. przecież nie o to chodzi, nie?? Ale zawsze to jednak miło usłyszeć komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 mnie sie już na stronce podobało. a we wnętrzach to już w ogóle hau hau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fajnie byłoby te obrazki zobaczyć na ścianach Twoich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 mnie sie już na stronce podobało. a we wnętrzach to już w ogóle hau hau hau hauuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fajnie byłoby te obrazki zobaczyć na ścianach Twoich.... przeca są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts