Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory.

tak. beżyki, wszędzie beżyki a w łazience beżyki + wenge + wanilia i żółta elewacja.... miodzioooooooooooooooo http://emoty.blox.pl/resource/lollipop.gif

Beż beżowi nierówny. Zimny, lubię bardzo. Żółtej elewacji nie znoszę.

Dokladnie. Bez tak jak i braz moze byc rozny. :roll: :roll: :roll:

O to też. ja na przyklad lubię brąz, ale broń Boże żeby mial pomarańczowy odcień :x

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Plakaty fajowskie. Ten z Wenecją dałabym w czerwonej ramie.
:roll: Musiałabym na zamówienie zrobić :roll: Ale myśl super :)

Farba, pedzel i po sprawie :lol: Trochę ta czerwień rozweseliła by ten czarny przedpokój. Albo ścianę machnij czymś soczystym.

Plakaty fajowskie. Ten z Wenecją dałabym w czerwonej ramie.
:roll: Musiałabym na zamówienie zrobić :roll: Ale myśl super :)

Farba, pedzel i po sprawie :lol: Trochę ta czerwień rozweseliła by ten czarny przedpokój. Albo ścianę machnij czymś soczystym.

Przyjedziesz to bedziem kombinować 8)

czesc Kasiunia :wink:

a jakie firanki?

Aniu, bo ja przerażona tymi panelami, że tak łyso w oknie tarasowym jest zamówiłam (od razu jak tylko powiesiłam) te panele z "falbankami" takie do ziemi i na całą szerokość okna. Tak niby na zimę, albo jak sie nei będę mogła przyzwyczaić do tych. Zamawiałam w Wielki Piątek :oops:

I ciągle nei mam czasu tam jechać :x

czesc Kasiunia :wink:

a jakie firanki?

Aniu, bo ja przerażona tymi panelami, że tak łyso w oknie tarasowym jest zamówiłam (od razu jak tylko powiesiłam) te panele z "falbankami" takie do ziemi i na całą szerokość okna. Tak niby na zimę, albo jak sie nei będę mogła przyzwyczaić do tych. Zamawiałam w Wielki Piątek :oops:

I ciągle nei mam czasu tam jechać :x

takie panele co to je masz w dzienniku? te szare, bo ja tez takie zamowilam :oops:

Cześć Kaśka!

I gdzie te fotki z pokoju synusia...?! :roll:

Dobra, można iść i podziwiać

( li i jedynie :lol: ) zasłony z LM u Syna. Zdjęcie takie nei teges, bo akurat teraz świeci tam słońce okrutnie.

Dodałam też mały bonusik: efekt wizyty w tym nowym sklepie 8)

PS. Prosze tylko nie zwracać uwagi na butelkę po Coli, która pod łózkiem zostawił mój mąż :evil: :evil:

Zobaczyłam ją jak już wgrywałam zdjecia i nie chciało mi się robic jeszcze raz :oops:

Dzień dobry! Kasia , albo masz talent do robienia zdjęć albo wnętrza masz takie ładne :D .........aaaaaaaalbo jedno i drugie :wink:

Ps. Ja bym z takiego łóżka nie wychodziła... tzn. z łóżka z taką narzutą... szalenie mi się podoba :D

To pisałam ja, kobieta pracująca na trzech etatach: służbowo-domowo-budowlanym, apropos jak Wy czas znajdujecie na pisanie, bo ja chyba jakaś niezorganizowana jestem :-?