kaśka maciej 13.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja się w sumie im nie dziwię. Ludzie wolą ciepłe wnętrza i kolory. tak. beżyki, wszędzie beżyki a w łazience beżyki + wenge + wanilia i żółta elewacja.... miodzioooooooooooooooo http://emoty.blox.pl/resource/lollipop.gifBeż beżowi nierówny. Zimny, lubię bardzo. Żółtej elewacji nie znoszę. Dokladnie. Bez tak jak i braz moze byc rozny. O to też. ja na przyklad lubię brąz, ale broń Boże żeby mial pomarańczowy odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Plakaty fajowskie. Ten z Wenecją dałabym w czerwonej ramie. Musiałabym na zamówienie zrobić Ale myśl super Farba, pedzel i po sprawie Trochę ta czerwień rozweseliła by ten czarny przedpokój. Albo ścianę machnij czymś soczystym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.07.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Plakaty fajowskie. Ten z Wenecją dałabym w czerwonej ramie. Musiałabym na zamówienie zrobić Ale myśl super Farba, pedzel i po sprawie Trochę ta czerwień rozweseliła by ten czarny przedpokój. Albo ścianę machnij czymś soczystym.Przyjedziesz to bedziem kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dobry wieczór Kasia że zapytam niedyskretnie firanki odebrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dsien doberek paniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dobry wieczór Kasia że zapytam niedyskretnie firanki odebrałaś niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czesc Kasiunia a jakie firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czesc Kasiunia a jakie firanki?Aniu, bo ja przerażona tymi panelami, że tak łyso w oknie tarasowym jest zamówiłam (od razu jak tylko powiesiłam) te panele z "falbankami" takie do ziemi i na całą szerokość okna. Tak niby na zimę, albo jak sie nei będę mogła przyzwyczaić do tych. Zamawiałam w Wielki Piątek I ciągle nei mam czasu tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czesc Kasiunia a jakie firanki?Aniu, bo ja przerażona tymi panelami, że tak łyso w oknie tarasowym jest zamówiłam (od razu jak tylko powiesiłam) te panele z "falbankami" takie do ziemi i na całą szerokość okna. Tak niby na zimę, albo jak sie nei będę mogła przyzwyczaić do tych. Zamawiałam w Wielki Piątek I ciągle nei mam czasu tam jechać takie panele co to je masz w dzienniku? te szare, bo ja tez takie zamowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 takie panele co to je masz w dzienniku? te szare, bo ja tez takie zamowilam Aniu, to będziesz miała przepięknie!! Ja mam trochę inne Jak byłaś u mnie to ich chyba jeszcze nei było Ale są w albumie, zerknij tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Kaśka! I gdzie te fotki z pokoju synusia...?! A panele ma Kasia prześliczne - potwierdzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Kaśka! I gdzie te fotki z pokoju synusia...?! Dobra, można iść i podziwiać ( li i jedynie ) zasłony z LM u Syna. Zdjęcie takie nei teges, bo akurat teraz świeci tam słońce okrutnie. Dodałam też mały bonusik: efekt wizyty w tym nowym sklepie PS. Prosze tylko nie zwracać uwagi na butelkę po Coli, która pod łózkiem zostawił mój mąż Zobaczyłam ją jak już wgrywałam zdjecia i nie chciało mi się robic jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No Kochana pięęęęęęęęęknie - tylko powoli przestaję za Tobą nadążać....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No Kochana pięęęęęęęęęknie - tylko powoli przestaję za Tobą nadążać....!!! ale szczym nie nadążasz??????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Lampeczka to bonusik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Lampeczka to bonusik?Bonusik to narzuta Opowiadałam ostatnio dziewczynom o fajnym sklepie u mnie. I ze kupiłam sobie własnie narzutę i poduchy. A ze nei zrobiłam zdjeć od razu to teraz są w ramach bonusiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 aaaa narzuta Ładny bonusik, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasiu cudowna narzuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzień dobry! Kasia , albo masz talent do robienia zdjęć albo wnętrza masz takie ładne .........aaaaaaaalbo jedno i drugie Ps. Ja bym z takiego łóżka nie wychodziła... tzn. z łóżka z taką narzutą... szalenie mi się podoba To pisałam ja, kobieta pracująca na trzech etatach: służbowo-domowo-budowlanym, apropos jak Wy czas znajdujecie na pisanie, bo ja chyba jakaś niezorganizowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 jak Wy czas znajdujecie na pisanie, bo ja chyba jakaś niezorganizowana jestem a bo ja to urlop mam witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts