Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

panele mają ciepły kolor narożnik ma ciepły kolor ściany w salonie absolutnie zmine nie są firanki w salonie samo ciepełko i tak dalej :lol: :lol: :lol:
Ech, korepetycje

BARWY ZIMNE;

- niebieski

-fioletowy

- ciemny zielony

-srebrny

itp.

BARWY CIEPŁE;

-czerwony

-żółty

-zieleń( przechodząca żółcią)

-złoty

-pomarańczowy :D :D :D

itp.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

panele mają ciepły kolor narożnik ma ciepły kolor ściany w salonie absolutnie zmine nie są firanki w salonie samo ciepełko i tak dalej :lol: :lol: :lol:
Ech, korepetycje

BARWY ZIMNE;

- niebieski

-fioletowy

- ciemny zielony

-srebrny

itp.

BARWY CIEPŁE;

-czerwony

-żółty

-zieleń( przechodząca żółcią)

-złoty

-pomarańczowy :D :D :D

itp.

A odcienie tych barw? czerwony bordo, zółty cytrynowy może być zimny, a zieleń np groszkowa ciepła

A odcienie tych barw? czerwony bordo, zółty cytrynowy może być zimny, a zieleń np groszkowa ciepła
Patrz niżej :D

Z tym, że ja nie mam ani jednej ściany pomalowanej na te ciepłe kolory.

Ale nic to :D I tak więcej osób mi mówi, ze mam takie zimne kolory w domu :lol: :lol:

Z Wuśką się tak droczę, bo ona jest ta pierwsza co tak twierdzi, a druga to jest moja nowa sąsiadka :wink: |Co do sąsiadki to śmiem twierdzić że to był nadmiar ......kawy :wink:

Kasieńko no nie chcę Cię załamywać ale jedynie fronty mebli kuchennych mają chłodnawy CHODNAWY a nie zimny odcień :lol: wiem co mówię lubię ciepłe naturalne kolorki więc wiesz wyłapuję je jak radar :wink:
wada wzroku i do tego daltonizm, straszne :lol: :lol: :lol:

Jak widać, jest to dość subiektywne odczucie. NIE ZNOSZĘ CIEPŁYCH KOLORÓW. Co innego sa kolory pastelowe, rozbielone, to jest inna para kaloszy. Wunia, no Ty wiesz, że wiem co mówię 8)