kaśka maciej 14.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 panele mają ciepły kolor narożnik ma ciepły kolor ściany w salonie absolutnie zmine nie są firanki w salonie samo ciepełko i tak dalej Ech, korepetycje BARWY ZIMNE; - niebieski -fioletowy - ciemny zielony -srebrny itp. BARWY CIEPŁE; -czerwony -żółty -zieleń( przechodząca żółcią) -złoty -pomarańczowy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 czy ciełpe czy zimne nie ważne, ważne że się podoba Z tym ciepełkiem to sie troche drażnimy z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 panele mają ciepły kolor narożnik ma ciepły kolor ściany w salonie absolutnie zmine nie są firanki w salonie samo ciepełko i tak dalej Ech, korepetycje BARWY ZIMNE; - niebieski -fioletowy - ciemny zielony -srebrny itp. BARWY CIEPŁE; -czerwony -żółty -zieleń( przechodząca żółcią) -złoty -pomarańczowy itp. A odcienie tych barw? czerwony bordo, zółty cytrynowy może być zimny, a zieleń np groszkowa ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mało tego: każda barwa może miec swój odcień zimny i ciepły.Może byc zimny beż i ciepły, taki też brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasieńko no nie chcę Cię załamywać ale jedynie fronty mebli kuchennych mają chłodnawy CHODNAWY a nie zimny odcień wiem co mówię lubię ciepłe naturalne kolorki więc wiesz wyłapuję je jak radar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A odcienie tych barw? czerwony bordo, zółty cytrynowy może być zimny, a zieleń np groszkowa ciepłaPatrz niżej Z tym, że ja nie mam ani jednej ściany pomalowanej na te ciepłe kolory. Ale nic to I tak więcej osób mi mówi, ze mam takie zimne kolory w domu Z Wuśką się tak droczę, bo ona jest ta pierwsza co tak twierdzi, a druga to jest moja nowa sąsiadka |Co do sąsiadki to śmiem twierdzić że to był nadmiar ......kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kasieńko no nie chcę Cię załamywać ale jedynie fronty mebli kuchennych mają chłodnawy CHODNAWY a nie zimny odcień wiem co mówię lubię ciepłe naturalne kolorki więc wiesz wyłapuję je jak radar wada wzroku i do tego daltonizm, straszne Jak widać, jest to dość subiektywne odczucie. NIE ZNOSZĘ CIEPŁYCH KOLORÓW. Co innego sa kolory pastelowe, rozbielone, to jest inna para kaloszy. Wunia, no Ty wiesz, że wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mało tego: każda barwa może miec swój odcień zimny i ciepły. Może byc zimny beż i ciepły, taki też brąz. Zgadzam się w całej rozciągłości. U RAsi do oblukania zimny i ciepły szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Przyszłam sprawdzić, czy mi to znów ktoś nei wypisuje jakichś herezji kolorystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dzień dobry ja focha robię za wyzywanie od ślepot i daltnonistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To ja się w sprawie koloró nie odzywam coby nie oberwać i nie zostać zwyzywana... Ale o coś Cię chciałam Kasiu zapytać...?! O, już wiem: napisz mi proszę jaki model masz tego Siemensa - chodzi mi oczywiście o pralkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dzień dobry ja focha robię za wyzywanie od ślepot i daltnonistów wiesz jest takie powiedzenie lepiej zeby mowili zle niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Martuś że ślepa to się zgodzę ale że daltonista to już zniewaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dzień dobry ja focha robię za wyzywanie od ślepot i daltnonistów wiesz jest takie powiedzenie lepiej zeby mowili zle niz wcale a to się nie odności do gwiazd ekranu i takich tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no wlasnie, wusie pod takich tam mozna podciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no wlasnie, wusie pod takich tam mozna podciagnac cholera nie wiem chwalą czy wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 chwala chwala a jakzeby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ufffffff Martusia to co jedziesz ze mną do Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wuśka, ja Ty obok gwiazd ekranu jesteś stawiana, to pewnie że chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wiolaszku a skąd zauważ że to były gwiazdy ekranu a dopiero potem i takie tam stąd moja wątpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts