wu 11.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kurcze masz wmagania nic ciekwego się nie działo no poza parapetówa u Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kurcze masz wmagania nic ciekwego się nie działo no poza parapetówa u Ani noooooooooooo własnieeeeeeeeeeeee dawaj raport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a zarąbiście było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ....a jaka okrutna wróciła z tej Rumuniii... Złego słowa nie dam powiedzieć na ten kraj ani na ludzi!! Wpadłam po uszy, serio ja też ostatnio słyszałam wiele dobrego o Rumunii, i o Bułgarii. Chyba sie wybiorę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kasia a ja poproszę o wszelakie dane: adresy, kontakty, ceny, drogę przejazdu, dojazdu i wszystko inne co sie przydać moze. Może w przyszłym roku sie tam wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mayland, bierz bierz, bo ja za rok chcę pojechać do Bułgarii, to po drodze gdzieś musimy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak spiszę wszystko to Wam dam. Chwile to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lece coś porobić. Wieczoem mam nadzieję, ze zdjecia zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzien dobry.... a ja pamietam Rumunie i Bulgarie jako dziecko tam jezdzilam, ech to byly czasy.... tez moze za rok pojade upsssss....eeee chyba nie Kasiu na parapetowie bylo swietnie, a widok Moni, Wusi i Skaby, Malgos spaicych na podlodze - bezcenne a ja dalej nie mieszkam... dzis ekipa Ducha wycyklinowala i pomalowala 1 raz parkiet - i szczerze mowiac kamien spadlk mi z serca bo po parapetowie nie wygladalo to obiecujaco ja czuje sie swietnie i jedziemy do Grecji we wrzesniu a za 2 tygodnie sie przeprowadzamy ( w koncu) zasluzylam na te fotki z basenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a i moj basen jeszcze nie dziala, ale juz wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mayland, bierz bierz, bo ja za rok chcę pojechać do Bułgarii, to po drodze gdzieś musimy spać To ja jade z Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tak nisko upaść Palę się ze wstydu ale za to powracam z niezwykłą wiadomością ( chociaż wolałabym, żeby to był juz fakt, a nie news) o nouă casă în construcţie więcej dowiecie się w swoim czasie co to znaczy????? dostaniesz nowa kase? budujesz nowy dom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no waśnie, też miałam zapytać: budujesz nowy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja zagladalam ale pod nieobecnosc gospodyni nie chcialam sie panoszyc, to co dostane fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzien dobry.... a ja pamietam Rumunie i Bulgarie jako dziecko tam jezdzilam, ech to byly czasy.... tez moze za rok pojade upsssss....eeee chyba nie Kasiu na parapetowie bylo swietnie, a widok Moni, Wusi i Skaby, Malgos spaicych na podlodze - bezcenne a ja dalej nie mieszkam... dzis ekipa Ducha wycyklinowala i pomalowala 1 raz parkiet - i szczerze mowiac kamien spadlk mi z serca bo po parapetowie nie wygladalo to obiecujaco ja czuje sie swietnie i jedziemy do Grecji we wrzesniu a za 2 tygodnie sie przeprowadzamy ( w koncu) zasluzylam na te fotki z basenu?Jak najbardziej!!!!!!!!!! Taki raport mi się podoba. Zaraz wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja zagladalam ale pod nieobecnosc gospodyni nie chcialam sie panoszyc, to co dostane fotki? dobra dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Co dobra dobra, nie bylas to nie wiesz U mnie nowy parkiet i kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 co to znaczy????? dostaniesz nowa kase? budujesz nowy dom????to drugie trzymajcie kciuki, zeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Bedziesz dla kogos budowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts