kaśka maciej 11.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Co dobra dobra, nie bylas to nie wiesz U mnie nowy parkiet i kuchnia Mam swoich tajnos agentos, co to mi nawet na wakacjach donosili kto mię odwiedza, a kto nie Lecę oblukac nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cos agentos slabo sie spisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Bedziesz dla kogos budowac??dokladnie, mam taka ogromna nadzieję i w tej chwili jest to moje największe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cos agentos slabo sie spisali no a czego się spodziewałaś po Dyndasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ładna ta konsolka. Fajny ołtarzyk Ci wyszedł I nalepki tez widze wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ładna ta konsolka. Fajny ołtarzyk Ci wyszedł I nalepki tez widze wiszą Nalepki to już wisiały dużo wcześniej Teraz w nagrodę zdjęcia w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no pozazdroscic takiego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no pozazdroscic takiego urlopu noooo, z żalem wracałam do domu I ta miłość do Rumunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kasia to wszystkow Rumuni?? Podeslij mi rowiez wyciag z info na temat wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jacy zrelaksowani i wypoczęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no pozazdroscic takiego urlopu noooo, z żalem wracałam do domu I ta miłość do Rumunii mam nadzieje ze nie do Rumunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mayland, bierz bierz, bo ja za rok chcę pojechać do Bułgarii, to po drodze gdzieś musimy spać To ja jade z Toba. siur, zgarne Cie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no pozazdroscic takiego urlopu noooo, z żalem wracałam do domu I ta miłość do Rumunii mam nadzieje ze nie do Rumunów No własnie ja chyba wyznaczę sobie nowy cel ( poza tym domem) : przekonać ludzi, że Rumuni, to NORMALNI, BIALI, CZYŚCI LUDZIE, PRZEMILI I UWAGA: MÓWIĄCY PO ANGIELSKU!!!!! Bez względu na to, czy jest to młody czy stary, jakoś ci wytłumaczy, odpowie na pytanie w miare PŁYNNIE i BEZBŁĘDNIE!!!!!!!!! Czego nie można powiedzieć o przytępawych Węgrach, którzy nawet OK nie rozumieją po angielsku Niestety, dla większości ludzi Cygan=Rumun, a to jest taka prawda jakbyśmy powiedzieli ze Armia Czerwona=przyjaciel Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ehhhh Kasica tylko pozazdroscić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Ja Ci dam Turków.... .... tuzin (tyle wystarczy na tysiąc Turków) Polskich rycerzy stanie, by im włoić jak pd Wiedniem - gdy nam będę białogłowy wyciągać z kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Lubisz służyć i być niewolnicą, co? Kasia, każdy ma inne zdanie jak widać. Jedni wolą Rumunię inni Bułgarię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Ja Ci dam Turków.... .... tuzin (tyle wystarczy na tysiąc Turków) Polskich rycerzy stanie, by im włoić jak pd Wiedniem - gdy nam będę białogłowy wyciągać z kraju. Daro skarbie ja się żadnemu Turkowi wyciągnąć z kraju nie dam Stwierdzam jeno fakt, że podczas moich wszelakich podróży wakacyjnych spotkałam Bułgarów,Turków, Węgrów, Rumunów i Slowaków i jedynie Turcy i Rumuni zrobili na mnie pozytywne wrażenie. Rumuni zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts