Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Bułgarzy podobno znają trochę polski :lol:
Wąptię :roll: To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków :-?

Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują

Lubisz służyć i być niewolnicą, co? :wink:

Kasia, każdy ma inne zdanie jak widać. Jedni wolą Rumunię inni Bułgarię :lol:

W życiu nigdy!! :o :o mnie nie chodzi o ich podejcie do kobiet tylko do turystów :roll: Jak cos kupujesz u nich to się szeroko uśmiechają ( Bulgarzy) a zaraz jak odejdziesz to tak jakby pluli za Tobą :-? Jak to mówią pierwsze wrażenie jest decydujące, a ja pierwsze co widziałam to stojące lalunie na ulicy i grube, smagłe farbowane na platynowy blond matrony. Ohyda :x |I jesli ktoś ma wątpliowść kto macha u nas na A1 to są na bank nie są to Rumunki.

ufff - nie chcę tracić Kasi :cry: ...

no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som"....

powiem więcej, najlepsze panie, najlepsiejsze 8) Oni są w ogóle poza konkurencją :D

No to dobry wniosek z dyskusji o wakajach - wszędzie dobrze, ale w domu ... najlepszy 8)

ufff - nie chcę tracić Kasi :cry: ...

no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som"....

powiem więcej, najlepsze panie, najlepsiejsze 8) Oni są w ogóle poza konkurencją :D

No to dobry wniosek z dyskusji o wakajach - wszędzie dobrze, ale w domu ... najlepszy 8)

I tej wersji będziemy się trzymać 8)

Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys :D

Kochana - JA? nie, szyscy ,ale nie ja.

Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami.

Daro no wiesz paskudo :lol: :lol: :lol: :lol:

Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami.

Mój nie zapomina 8) O mnie się nie da zapomnieć 8) :lol:

Daro no wiesz paskudo :lol: :lol: :lol: :lol:

Kończąc mój pobyt tutaj...

Babeczki wiecej ikry, a chłopaków zagońci do garów lub prania - jak się dadzą :p

A Bułgarzy podobno znają trochę polski :lol:
Wąptię :roll: To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków :-?

Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują

Lubisz służyć i być niewolnicą, co? :wink:

Kasia, każdy ma inne zdanie jak widać. Jedni wolą Rumunię inni Bułgarię :lol:

W życiu nigdy!! :o :o mnie nie chodzi o ich podejcie do kobiet tylko do turystów :roll: Jak cos kupujesz u nich to się szeroko uśmiechają ( Bulgarzy) a zaraz jak odejdziesz to tak jakby pluli za Tobą :-? Jak to mówią pierwsze wrażenie jest decydujące, a ja pierwsze co widziałam to stojące lalunie na ulicy i grube, smagłe farbowane na platynowy blond matrony. Ohyda :x |I jesli ktoś ma wątpliowść kto macha u nas na A1 to są na bank nie są to Rumunki.

no właśnie to 1 wrażenie: moja psiapsióła miała przez długi czas faceta Turka. Poniewierał nią jak tylko mógł. Po 2 latach dopiero od niego uciekła. I to jej szukał, łajza jedna. Pół Europy uciekała. Dopiero w Hiszpanii dał jej spokój.

dzień dobry wogle :lol:

Się przywitam i od razu spadam. Gości mam od poniedziałku :D Co rusz dochodzą nowi :D Ale ja to lubię.

A co do Turków i innych ......... "opalonych" no to sorka, ale trzeba mieć nie pokolei w głowie,żeby choć przez chwilę pomyśleć o jakimkolwiek związku z takimi typami... Od razu wiadomo jak się to kończy