Daro_K 11.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ufff - nie chcę tracić Kasi ... no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Lubisz służyć i być niewolnicą, co? Kasia, każdy ma inne zdanie jak widać. Jedni wolą Rumunię inni Bułgarię W życiu nigdy!! mnie nie chodzi o ich podejcie do kobiet tylko do turystów Jak cos kupujesz u nich to się szeroko uśmiechają ( Bulgarzy) a zaraz jak odejdziesz to tak jakby pluli za Tobą Jak to mówią pierwsze wrażenie jest decydujące, a ja pierwsze co widziałam to stojące lalunie na ulicy i grube, smagłe farbowane na platynowy blond matrony. Ohyda |I jesli ktoś ma wątpliowść kto macha u nas na A1 to są na bank nie są to Rumunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ufff - nie chcę tracić Kasi ... no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som"....powiem więcej, najlepsze panie, najlepsiejsze Oni są w ogóle poza konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzięki za namiary jadę z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzięki za namiary jadę z rodzinką na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ufff - nie chcę tracić Kasi ... no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som"....powiem więcej, najlepsze panie, najlepsiejsze Oni są w ogóle poza konkurencją No to dobry wniosek z dyskusji o wakajach - wszędzie dobrze, ale w domu ... najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ufff - nie chcę tracić Kasi ... no ale wierzę w Twój pogląd, .... Polskie chłopy, mimo, że leniwe i czasem nie jarzliwe to dobre chłopaki "som"....powiem więcej, najlepsze panie, najlepsiejsze Oni są w ogóle poza konkurencją No to dobry wniosek z dyskusji o wakajach - wszędzie dobrze, ale w domu ... najlepszy I tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys Kochana - JA? nie, szyscy ,ale nie ja. Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys Kochana - JA? nie, szyscy ,ale nie ja. Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami. Daro no wiesz paskudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys Kochana - JA? nie, szyscy ,ale nie ja. Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami.Mój nie zapomina O mnie się nie da zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 pilnuję interesu polskich chłopów o takie proletariackie zapędy Ciebie nie podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro czy ty przeżywasz jakiś kryzys Kochana - JA? nie, szyscy ,ale nie ja. Cżesto recenzuję rzeczywistość - może swoje przeżycia również... ale tym razem pilnuję interesu polskich chłopów, bo często zapominają o swoich kobiatach - mimo, że są porządnymi kolesiami. Daro no wiesz paskudo Kończąc mój pobyt tutaj... Babeczki wiecej ikry, a chłopaków zagońci do garów lub prania - jak się dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kończąc mój pobyt tutaj...ale why???????? nie idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kończąc mój pobyt tutaj...ale why???????? nie idź Jutro Gdańsk mnie czeka, no ale ok.... lecę pod prysznic i w miedzy czasie , jedząc kanapusie będę klikał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 oooo a co tu tak cicho to do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wszystkie na Ciebie czekają aż wyłonisz się z pod prysznicas niczym Adonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja jakby co to dalej sobie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A Bułgarzy podobno znają trochę polski Wąptię To mentalnie są Rosjanie, mają jakiś kompleks na tle Polaków Nie przypadli mi do gustu. Prędzej już Turcy mi pasują Lubisz służyć i być niewolnicą, co? Kasia, każdy ma inne zdanie jak widać. Jedni wolą Rumunię inni Bułgarię W życiu nigdy!! mnie nie chodzi o ich podejcie do kobiet tylko do turystów Jak cos kupujesz u nich to się szeroko uśmiechają ( Bulgarzy) a zaraz jak odejdziesz to tak jakby pluli za Tobą Jak to mówią pierwsze wrażenie jest decydujące, a ja pierwsze co widziałam to stojące lalunie na ulicy i grube, smagłe farbowane na platynowy blond matrony. Ohyda |I jesli ktoś ma wątpliowść kto macha u nas na A1 to są na bank nie są to Rumunki. no właśnie to 1 wrażenie: moja psiapsióła miała przez długi czas faceta Turka. Poniewierał nią jak tylko mógł. Po 2 latach dopiero od niego uciekła. I to jej szukał, łajza jedna. Pół Europy uciekała. Dopiero w Hiszpanii dał jej spokój. dzień dobry wogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Się przywitam i od razu spadam. Gości mam od poniedziałku Co rusz dochodzą nowi Ale ja to lubię. A co do Turków i innych ......... "opalonych" no to sorka, ale trzeba mieć nie pokolei w głowie,żeby choć przez chwilę pomyśleć o jakimkolwiek związku z takimi typami... Od razu wiadomo jak się to kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts