efilo 25.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a my dzisiaj mamy robione fundamenty pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Chciałem coś napisać, ale mi głupio, bo tu sami najlepsi doradcy i najpożyteczniejsi forumowicze Także powiem Dzień dobry po długim milczeniu i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cześć Dzieki za łaskawość i mozność obejrzenia Babci drewutni Babcia jeszcze ciasteczka do chrupania podrzuci, co? Marjucha, toć Ty lider jesteś, to utytułowanie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Pięknie ,pięknie ci wyszła ta drewutnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć - majtki nie spadły? tak te gumy rozdajesz na forum. Ja kiedyś do Ciebie przyjadę - zobaczysz bo naprawdę, naprawde mi sie podoba co nawyrabiałas przed domem i tak jak kiedys pisałem - bo ja Cię strasznie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 cześć - majtki nie spadły? tak te gumy rozdajesz na forum. Ja kiedyś do Ciebie przyjadę - zobaczysz bo naprawdę, naprawde mi sie podoba co nawyrabiałas przed domem i tak jak kiedys pisałem - bo ja Cię strasznie lubię a co tak cichaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 CICHO!!!!!! czego się drzesz. ja wolę z kobietami bez majtek rozmawiać szeptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dandi, obiecanki-macanki, a głupiemu.... Że też Ty się tak zawsze musisz umartwiać Ech, musisz na szkołę do mnie przyjechać PS. Tej pijaczki to Ci nie wybaczę A za pochwały dziękuję Sama to wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Tej pijaczki to Ci nie wybaczę Kiedyś siedząc pospołu na długiej przerwie w pokoju nauczycielskim, usłyszeliśmy w radio komentarz jakiegoś durnia, że najwięcej alkoholików jest wśród nauczycieli. ale się wściekłem - zawsze sądziłem że to jest informacja poufna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Więc właśnie, nie dość, że mnie wydałeś z kochankiem to jeszcze teraz z pijaczką Opinię mi psujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Opinię mi psujesz co Ty, dopóki publicznie nie wyśpiewujesz głupot, nie masz się czego bać. Zresztą wszyscy Cię tu znają i nikt nie spodziewał się po Tobie choćby kszty cnotliwości i praworządności (trzy minuty się zastanawiałem jak się pisze praworządność ale jam nauczyciel a jak to Kasia ujęła na zlocie w Urzucie wszyscy nauczyciele to... albo nie powiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Zresztą wszyscy Cię tu znają i nikt nie spodziewał się po Tobie choćby kszty cnotliwości i praworządnościTy się śmeirci nie boisz, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 kasia no nie żartuj że ktoś tu się łudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 kasia no nie żartuj że ktoś tu się łudzi następna przyjedziesz kiedyś do mnie jeszcze, przyjedziesz wtedy zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 jasne że przyjadę z wielką przyjemnością może nawet zabiorę lubego co bym mogła ci choć trochę kroku dotrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 P.S. Masz jeszcze to martini? bo jakby co to ja wezmę oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 P.S. Masz jeszcze to martini? bo jakby co to ja wezmę oliwki sie znajdzie coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No! P.S. Ja specjalnie kupię słodkie for you Też będzie bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a nie mowilem - pijaczki. a woją drogą efilo to się potrafi ustawić - kaśka buli za mrtini a ta malutki słoiczek oliwek - moja krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A Ty myślisz, że ja do Ciebie to na jakiś miejścowy rarytas przyjadę?? Taki szmat drogi?? Co to to nieee Musi być porządny trunek. Jak już mam się urżnąć w trupa to czymś dobrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts