mayland 25.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no bo teraz Twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 mnie zawsze pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To znaczy proszę mi się tu nie ropychać łapami bo narazie to ta stara pijaczka przyjeżdża do mnie bo ja mam Martini a efilo oliwki. To znaczy ja będę pił wódę ale Kaśka już wczoraj się zdeklarowała, że ona w trupa więc ze swoimi kawkami nie macie szans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 znaczy ja z tymi oliwkami aż tam haniuk pod granicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Tak, dlatego musisz kupić takie najdroższe - bycze prosto z Chalkidiki i w ilościach przemysłowych, żeby Ci się opłacało. Proszę iść do mnie i zachwycać się tapetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 ide ide... a prosto z grecji to juz mam. przyleciały samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 napisałam co faktycznie myślę. to już pewnie nie musze tych oliwek tak hołubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Efka, spoko, ja się w ogóle nie obrażam. Dla mnie zawsze moje tapety w wielkie czarne kwiaty będa najładniejszymi moimi tapetami w wielkie czarne kwiaty a Twoja kostka będzie zawsze najładniejszą Twoją kostką. Kaśka ma te podświetlane półki które dla mnie są niestrawne za to dla Kasi niestrawny jest mój ryżawy gabinet - co nie znaczy, że nagle ktos się na kogoś obraził, przestanie lubić albo wzgardzi chalcydyckimi oliwkami. Gdybyście mi ćwirkały w komentarzach jakie to ja mam piekne tyneczki, wyleweczki, samoopadające deseczki czy tez inne kinkieciki, sryki to moja bytność na forum nie miałaby sensu. jestem tu, bo mam w komentarzach Was, którym tez może się coś nie podobać. Na forum Złociutkiej panują inne obyczaje - nawet jak się coś którejś nie podoba to albo się nie odzywa albo delikatnie, że nie ejst pewna czy na pewno ten kolor do tego wzoru ale jak będa meble to na bank i ach gratuluję. Ja wolę tutejsze obyczaje i tysiąckroć bardziej wolę moją Kaśkę (chociaż popija ) i moją Ewkę, które mają diametralnie różny gust niz mój ale walą między oczy za co się nie obrażam, niz tysiąc bezimeinnych zachwycających sie moja budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nie no... ty tak na serio a ja sobie lekko o tych oliwkach.... P.S. ja też popijam - prosze mnie nie pomijać P.P.S. a że Ty to niby nie walisz między oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 łał jaka dzika szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To ja tya bezimienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że niby Ty zawsze słodzisz? dobre sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a że Ty to niby nie walisz między oczy? będziesz mi tą rzeźnią do końca życia po oczach napieprzać? Ja to się bardziej na twoich gościach wyżywam niż na Twojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 KAŚKA WSTAWAJ DO CHOLERY JASNEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 że niby Ty zawsze słodzisz? dobre sobie a co , taka dobra jestem dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 KAŚKA WSTAWAJ DO CHOLERY JASNEJ!!! dobrze powiedziane! a co do rzeźni... o tym już zapomniałam a co do gości to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Czego Wy się tak drzeta od samuśkiego rana???? Nie mata nic lepszego do roboty Wstałam, przeciągnęłam się, przebrałam w wygodny strój i leżę popijając kawkę na tarasie Cieszę się ostatnimi dniami wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 u nas juz po radach a u Was? dostałas przydział godzin? sama zawodówka? i to w golutkim etacie w tym godzina wychowawstwa za 17, 90 brutto? No i bardzo dobrze. Spokorniejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 u nas juz po radach a u Was? dostałas przydział godzin? sama zawodówka? i to w golutkim etacie w tym godzina wychowawstwa za 17, 90 brutto? No i bardzo dobrze. Spokorniejesz.Mój drogi tak dobrze mi życzysz |Żałuję, że nie jesteś moim dyrem Mam całe pół etatu, z tego 4 godziny w zawodowce i jestem z tego powodu niebywale szczęsliwa Aha, wychowawstwa nie mam To się nazywa życie, nieee??? A rady to u nas panie dopiero w poniedziałek bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 pół etatu? PÓŁ ETATU? Ludzie trzymajcie mnie. Ten Twój Maciek naprawdę ma szyb naftowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts