mikopiko 31.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jutrojuż dziś byłam w robocie Z niecierpliwoscią czekam na wolne Jakże jeden dzień potrafi wyprowadzić z równowagi ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kaśka weź sobie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kaśka weź sobie urlop nauczyciele nie mają urlopu A ten dla poratowania zdrowia już mi się nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kaśka weź sobie urlop nauczyciele nie mają urlopu A ten dla poratowania zdrowia już mi się nie należy Ale chorują nie ? NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kaśka weź sobie urlop nauczyciele nie mają urlopu A ten dla poratowania zdrowia już mi się nie należy Ale chorują nie ? NO.No nooo, chorują. Ale na wkurw spowodowany głupimi naradami to się średnio zwolnienie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 korzonki ... najlepsze niesprawdzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 korzonki ... najlepsze niesprawdzalne albo L4 od gina, każdy wstydzi sie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 U mnie druczków L4 pod dostkiem Jak dalej tak będzie to.............złapią mnie te korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja tam miałam dzis dzień na tyle udany w robocie, ze zaraz po powrocie świętować zaczęliśmy Własnei ognisko się skończyło, zmywarka bzyczy i jedyna przykra rzecz to taka, że rano wstać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja tam miałam dzis dzień na tyle udany w robocie, ze zaraz po powrocie świętować zaczęliśmy Własnei ognisko się skończyło, zmywarka bzyczy i jedyna przykra rzecz to taka, że rano wstać muszę Ja też, dlatego też spadam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 spryciula teraz to już tylko mi zostało wręcz przeciwnie dobrej nocki Daro Człowiek jest z natury życzliwy lecz czesto brak mu wprawy w używaniu języka ........... ojczystego również, by sprawiać innym przyjemność słuchania lub czytania. Więc wybacz mi wcześnejszą nieporadność słowną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór Daro ależ ja Ci mogę wszystko wybaczyć no prawie i jaka nieporadność co do życzliwości to się zgodzę na pierwszy rzut oka widać życzliwego, zadowolonego z życia człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 kasia gdzie się szlajasz po jakichś akademiach? wracaj w tej chwili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Kaśka idź na wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 |Dziewczyny, ja WAS PROSZĘ Głowa mnie boli od niedzieli Ale ja mu (bossowi) jeszcze pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A ten Boss to kto? Witam 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kasia bo Cię słońce na tarasie przegrzewa gówkę i dlatego boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 |Dziewczyny, ja WAS PROSZĘ Głowa mnie boli od niedzieli Ale ja mu (bossowi) jeszcze pokażę mayland swojego wygryzła, moze sprzeda ci patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A ten Boss to kto? Witam 1 września boss to boss, szef znaczy się chociaż to chyba za dużo powiedziane w tym przypadku echhh, załuję, że nie wzięłam odprawy i wnie wypięłam się na gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Pytam bo ja mam bossową ale moja nie jest zła Kasia, no daj spokój, takie nastawienie w 1 dniu pracy? To co bedzie potem? Moja mama dziś kleła na czym świat stoi, bo wszyscy ze szkół wylęgli i korki w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts