kaśka maciej 03.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem, ale jakby mnie nie było Padam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 co oni Ci w tej pracy robia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 co oni Ci w tej pracy robia?dobre pytanie Są. I to już wystarczy Ania, wiesz z mlodymi to ja se lewą ręką radzę gorzej ze starymi.....Tu pasowałoby przywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem, ale jakby mnie nie było Padam. przytnij komara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem, ale jakby mnie nie było Padam. przytnij komara już przycięłam średnio pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jestem, ale jakby mnie nie było Padam. przytnij komara już przycięłam średnio pomogło musi być ..... za krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dobra mam pytanie do Cię jamlesik: otóż mój przecudnej urody trawnik zatakowały: koniczyny, osty i jakieś inne jeszcze chwasty. Nie jest tego dużo, ale za to twardo ukorzenione. Co robić????????????Czy pozostało mi jedynie plewienie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasiu drineczka se zrob i za mnie wypij ja sie na trawniku nie znam, w poprzednim trawniku mialam mlecze ale najskuteczniejsze bylo ich wyrywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasiu drineczka se zrob i za mnie wypij ja sie na trawniku nie znam, w poprzednim trawniku mialam mlecze ale najskuteczniejsze bylo ich wyrywanie Ja na obecnym mam mlecze i jak tylko się pojawią żółte kwiatki, przestaję chodzić na bosaka ale siadam i podziwiam a jak porządnie podrosną to dziecku i sobie wianki plotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dobra mam pytanie do Cię jamlesik: otóż mój przecudnej urody trawnik zatakowały: koniczyny, osty i jakieś inne jeszcze chwasty. Nie jest tego dużo, ale za to twardo ukorzenione. Co robić????????????Czy pozostało mi jedynie plewienie????????? Bofix 260 EC http://www.ogrody-parki.pl/ogrody,problemy_z_trawnikiem.html mnie koniczyna nie przeszkadza, ale ja mam łąkę nie trawnik osty możesz próbować wyrywac, ale narobisz sobie dziur, bo to głęboko siedzi, możesz też Roundupem popędzelkować liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Takiej to dobrze Kasia mnie też nie ma. Dzisiaj padam na pyszczek Czy to do mnie Efi..?! Pozdrawiam serdecznie z przepięknego Mierzęcina i do zobaczenia - mam nadzieję, że już wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzięki jamles. Jutro polecę do sklepu Maryś, no to czekam na wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasiu, mam taką prośbę: a mianowicie czy mogłabyś mi napisać jak był wykonywany Wasz taras - kwestia odwodnienia, jak są zabezpieczone brzegi itd. możliwie krok po kroku Bo jakoś tak się złożyło, że mój będzie taki sam albo bardzo podobny pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasiu, mam taką prośbę: a mianowicie czy mogłabyś mi napisać jak był wykonywany Wasz taras - kwestia odwodnienia, jak są zabezpieczone brzegi itd. możliwie krok po kroku Bo jakoś tak się złożyło, że mój będzie taki sam albo bardzo podobny pozdroAmtla, trudne to będzie bo średnio pamiętam Ale chyba szło tak: tata wybudodował fundament tarasu identycznie jak fundament domu. Ze wszystkimi zabezpieczeniami , foliami, dysperbitami i takimi tam. Następnie wypełniliśmy go nie wiem iloma tonami różnego rodzaju gruzu, ziemi, resztki płytek tam lądowały: generalnie przez długo robił za śmeitnik . No i na sam koniec poszedł piach, duuuuuużo piachu. Ubijarką ubiliśmy i tata zaczął układać kostkę. Pierwszy rządek z brzegu jest przycementowany, żeby kostka się nie zsuwała. Cięcia było mnóstwo, ze względu na kształt, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kasiula jak tylko osiądę w domu na dłużej niż 3 dni, to dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Aha, nad jedną częścią tarasu mam daszek i z niego idzie rynna, która jest zatopiona w podłodze tarasu i wychodzi ścianą Nie wiem czy się jasno wyrażam Może w albumei mam jakieś zdjecia. Hasło masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ubijarką ubiliśmy i tata zaczął układać kostkę. Pierwszy rządek z brzegu jest przycementowany, żeby kostka się nie zsuwała. Cięcia było mnóstwo, ze względu na kształt, ale warto. Kasiu, czyli na piach nie wylewał betonu ? ani nie robił jakiegoś odwodnienia np. z folii ? Nie kładł też zbrojenia ? Może w tej chwili nie pamiętasz, ale byłabym wdzieczna gdybyś dopytała Tatę o takie szczegóły...bo ja już w głowę zachodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Hasło mam, oglądałam ale nic specjalnie w tym temacie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Kaśka ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ubijarką ubiliśmy i tata zaczął układać kostkę. Pierwszy rządek z brzegu jest przycementowany, żeby kostka się nie zsuwała. Cięcia było mnóstwo, ze względu na kształt, ale warto. Kasiu, czyli na piach nie wylewał betonu ? ani nie robił jakiegoś odwodnienia np. z folii ? Nie kładł też zbrojenia ? Może w tej chwili nie pamiętasz, ale byłabym wdzieczna gdybyś dopytała Tatę o takie szczegóły...bo ja już w głowę zachodzę Amtla, wszystko było tak jak w domu, zbrojenie, odwodnienie, folia, co do betonu to głowy nie dam uciąć Spytam go jutro. I zerknę jeszcze do zdjeć czy nie mam jakichś tarasowych, to bym wrzuciła w album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts