Gość 15.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Eeee, myślałam że coś gorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Eeee, myślałam że coś gorszego.patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 DO ROBOTY LENIU PATENTOWANY!!! oczywiście że MASZ je wziąć - biedne maturalne bydlątka łaknące kaganka oświaty i spijające z ust Pani profesor każde angielskie słówko: tel my klas, łaj de fak do Ju łont to tejk de matrykulejszyn if ju ar soł stjupid. Lets goł to de park and get drank tugeder je je je a swoją drogą dwie godziny w klasie maturalnej??? a kto ma pozostałe godziny czy szkoła dała az taki wymiar do przygotowania do matrykulejszyn? tęskniłas by the way? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 tęskniłas by the way?baaaaaaaa nie spalam po nocach, gdzie się do cholery podziewasz???? A z nimi to aj łud newer ewer get drank: wej ar tu narrow-minded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 może byście kurs na FM angielskiego poprowadzili co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 gdzie się do cholery podziewasz łaże po tym domu. Słuchaj u Ciebie też wciąż było brudno na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 u Kaśki to zawsze bylo wydmuchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 może byście kurs na FM angielskiego poprowadzili co? za darmochę? mowy nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 gdzie się do cholery podziewasz łaże po tym domu. Słuchaj u Ciebie też wciąż było brudno na początku?nieee, ja odżałowałam 400zł na ekpię sprzątającą. Był cycuś-glancuś, nic białego, szarego ani czego tam nie zostawiły babeczki. Nie wiem czym sprzątały, ale błysk trwał dość długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja odżałowałam 1000 ale warto było (5 babeczek przez cały weekend się uwijało), nigdy poźniej już tak czysto w domu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.09.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 co mi przypomina, ze też chyba musze odżałować co nieco albo juz nigdy nie będę mieć w domu czysto i zdjeć ządnych nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 co mi przypomina, ze też chyba musze odżałować co nieco albo juz nigdy nie będę mieć w domu czysto i zdjeć ządnych nie zrobię.noooo proszę Cię Ty weź nas nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ))) Bu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ))) Bu! nie boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Czesc Kasia, maturalnych nie lubisz? to boski wiek jest. I jakie wyszczekane toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Czesc Kasia, maturalnych nie lubisz? to boski wiek jest. I jakie wyszczekane toto Lubię!!! Bardzo lubię!! Oni się wtedy tak uroczo czerwienią i wstydzą Nie w tym rzecz: na mnie trzeba znać sposób: mnie wystarczy normlanie poprosić i JUŻ Jak mi ktoś trybem rozkazującym i tonem pana i władcy oznajmia i KAŻE no to choćbym nawet chciała i mogła to NIE i już Taka ze mnie przekora. W tym konkretnym przypadku to ja nawet 1 godziny tej klasy nie uczyłam, nie znam ich ( choć słyszałam, że sa okropni = więc pewnie dlatego mnie chciał posłać na ten front ) i nagle teraz mam wziąc i w ciągu 2h tygodniowo przygotować ich do matury Co to to nie Aaaa, szkoda słów. Na szczęscie wyraziłam się dość jasno i dał te godziny komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aaaa toi Ty taka jesteś............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aaaa toi Ty taka jesteś............ ja jestem dwojaka Ja jestem Bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aaaa toi Ty taka jesteś............ ja jestem dwojaka Ja jestem Bliźniak Jak tu przeżyć taki horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 na mnie trzeba znać sposób: mnie wystarczy normlanie poprosić i JUŻ I zawsze działa? OK, no to popatrzmy. w imieniu pozostałych forumowiczów chciałbym zwrócić się z uprzejmą prośbą: POKAŻ DUPĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts