Reyzel 14.08.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kaśka - gratulacje rocznicy Czyli okrągłą rocznicę za rok wyprawiacie już w swoim domku a nie na 50 kmw w bloku I z tą piękną perspektywą pozostań na czas budowy ... Mnie takie myśli pocieszają. ... Teraz wytrzymam ale za rok już będę siedziała na tarasie popijając.... hmm... no nie koniecznie tylko kawkę Wasze zdrówko Kaśka i Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a w kwestii dachu ...no fakt, okropnie drogi jest to element My zapłaciliśmy za dachowkę z Robena czarno- brązową, łacznie z dodatkami ( gąsiory itepe ) prawie 17000 ( o zgrozo... ) a gdzie 5 okien dachowych które potrzebuję ??? Wybory w państwie niejednokrotnie przeżyłaś to co masz nie przeżyć swoich własnych, dotyczących budowy domu Zawsze są trudne ( bo skąd człowiek ma wiedziec wszystko o ogrzewaniu, piecach, kominach, ścianach, izolacjach... ) ale też własne I jak to mówi mój kolega ( który nota bene tez się buduje ) : no coś po prostu trzeba wybrać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 A już jakieś drzwi sobie upatrzyłaś ? Myślę kupić jakieś blaszane w Castoramie za 200 parę złotych - niestety z ręki do ręki... a raczej z budowy na budowę już nie wychaczę - a docelowe wstawię później. Jakoś nie wierzę, aby na budowie chciano z moimi nowymi drzwiami się pieścić Co ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam Gratuluje Wam Dziewczeta U mnie lada dzien 20 rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam Gratuluje Wam Dziewczeta U mnie lada dzien 20 rocznica Ja też dziewczęta gratuluję, lada dzień 10chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A już jakieś drzwi sobie upatrzyłaś ? Myślę kupić jakieś blaszane w Castoramie za 200 parę złotych - niestety z ręki do ręki... a raczej z budowy na budowę już nie wychaczę - a docelowe wstawię później. Jakoś nie wierzę, aby na budowie chciano z moimi nowymi drzwiami się pieścić Co ty na to ? też mamy zamiar jakieś belejakie wstawić, żeby nie zniszczyć sęk w tym, że mamy mieć drzwi z bocznym przeszkleniem, czyli szerokie gdzieś na 140cm i nie wiem, czy gdzieś kupię takie szerokie dzrzwi za rozsądną cenę żeby tylko służyły na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam Gratuluje Wam Dziewczeta U mnie lada dzien 20 rocznica noo, nieźle rrmi gratulacje placek ze śliwkami upiękę jakby co jea, to impreza podwójna sie szykuje, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Kasiula, na początek z okazji rocznicy- wszystkiego najlepszego Obojgu Wielka liczba ta 9-tka, ja dopiero 4-ę Po drugie, gratuluję zakupu samochodzika. Ważna rzecz samochód. Po trzecie...fajnie tu do Ciebie wpaśc czasami buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Kaśka gratulacje rocznicowe Jak było? Ja w sylwestra mam 14rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No prosze jaka ładna rodzinka. Ale chyba nie w komplecie? Cos mi si e wydawało ze masz dwoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No prosze jaka ładna rodzinka. Ale chyba nie w komplecie? Cos mi si e wydawało ze masz dwoje dzieci no dobrze ci sie zdawało to starsze, syn znaczy zdjęcie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 To Ty pogadaj z tym aparatem , a my zaczekamy chwilke. Garazowe drzwi rzeczywiscie pare groszy kosztuja. Duze masz? U mnie 210x400 , mam Hormana. Nie wiem jak dziala ,bo nieuzywany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 cześć rrmi bramę do garażu mam taką 430x210 rozumiem, ze twój garaż też na 2 auta?? bo jeśli tak, to po co mi te dodatkowe 30cm bramy hmmm, muszę się w tym temacie rozeznać, czy aby ta moja brama to nie jest jakaś niestandardowa, czytaj: droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kasiu....tak czytam, czytam, myślę, że my takie STAŻOWE jesteśmy.... Ja w przyszłym roku też 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę Pozdrawiam Gratuluje Wam Dziewczeta U mnie lada dzien 20 rocznica Nie żebym się chwaliła ale u nas w tym roku "Oczko" było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 KasiaMam na dwa auta , ale jesli to i tak moze tylko jeden bedzie w garazu i to tylko w snieg . Znam nas za dobrze i wiem , ze nie bedziemy wjedzali. Jesli chcesz wjedzac dwoma to 430 bedzie jednak lepsze. Tyle , ze to ja Ci mowie, g..niany kierowca Ladne masz juz te pustaki i otwory drzwiowe i w ogole Maxi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No witajcie kobiety Wiesz rrmi, ja to niby jeżdże dużo, ale czasem ni stąd ni zowąd wyskakuje mi słup telefoniczny więc może już lpiej niech będzie szersza brama Boję się, że w koniec końcem żadne towarzystwo ubezpieczeniowe nie będzie chciało nam auta ubezbieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kasia , właśnie zmierzyłam Otwór wjazdowy ma szerokość 4,66 a sama brama 4,80 ( bo ona tak troszke na sciane zachodzi ) . Nasze auta są średnio duże - Vectra i Micra . Mieszczą się bez problemu . Moim zdaniem 4,30 to tak stykowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A moja ma 4.50 i jest akurat, zwłaszcza jak mąż stanie tą swoja kolumbryną. Z doswiadczenia wiem że lepiej nie oszczędzać na rzeczach ktore cię będą poźniej wkurzały. Szkoda lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No to postanowione, trza zburzyć troszkę muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts