Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kaśka - gratulacje rocznicy :D Czyli okrągłą rocznicę za rok wyprawiacie już w swoim domku a nie na 50 kmw w bloku :lol: I z tą piękną perspektywą pozostań na czas budowy ... :D :D :D Mnie takie myśli pocieszają.

... Teraz wytrzymam ale za rok już będę siedziała na tarasie popijając.... hmm... no nie koniecznie tylko kawkę :wink: Wasze zdrówko Kaśka i Maciej :D

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a w kwestii dachu ...no fakt, okropnie drogi jest to element :roll: My zapłaciliśmy za dachowkę z Robena czarno- brązową, łacznie z dodatkami ( gąsiory itepe ) prawie 17000 :evil: ( o zgrozo... ) a gdzie 5 okien dachowych które potrzebuję ???

Wybory w państwie niejednokrotnie przeżyłaś to co masz nie przeżyć swoich własnych, dotyczących budowy domu :lol: :lol: Zawsze są trudne ( bo skąd człowiek ma wiedziec wszystko o ogrzewaniu, piecach, kominach, ścianach, izolacjach... ) ale też własne :) I jak to mówi mój kolega ( który nota bene tez się buduje ) : no coś po prostu trzeba wybrać. :o Pozdrowienia :D :D :D

A już jakieś drzwi sobie upatrzyłaś ?

Myślę kupić jakieś blaszane w Castoramie za 200 parę złotych - niestety z ręki do ręki... a raczej z budowy na budowę już nie wychaczę - a docelowe wstawię później. Jakoś nie wierzę, aby na budowie chciano z moimi nowymi drzwiami się pieścić :oops: :-?

Co ty na to ? :)

A już jakieś drzwi sobie upatrzyłaś ?

Myślę kupić jakieś blaszane w Castoramie za 200 parę złotych - niestety z ręki do ręki... a raczej z budowy na budowę już nie wychaczę - a docelowe wstawię później. Jakoś nie wierzę, aby na budowie chciano z moimi nowymi drzwiami się pieścić :oops: :-?

Co ty na to ? :)

też mamy zamiar jakieś belejakie wstawić, żeby nie zniszczyć

sęk w tym, że mamy mieć drzwi z bocznym przeszkleniem, czyli szerokie gdzieś na 140cm i nie wiem, czy gdzieś kupię takie szerokie dzrzwi za rozsądną cenę żeby tylko służyły na budowę :roll:

Przyszłam pogratulować 9-ki, wyniuchałm ją pewnie dlatego że ja dziś mam swoją 8-kę :lol:

Pozdrawiam :D

Gratuluje Wam Dziewczeta :D

U mnie lada dzien 20 rocznica :roll:

noo, nieźle rrmi :D gratulacje :D

placek ze śliwkami upiękę jakby co :wink:

jea, to impreza podwójna sie szykuje, nie??? :wink:

cześć rrmi :)

bramę do garażu mam taką 430x210

rozumiem, ze twój garaż też na 2 auta?? :roll:

bo jeśli tak, to po co mi te dodatkowe 30cm bramy :roll:

hmmm, muszę się w tym temacie rozeznać, czy aby ta moja brama to nie jest jakaś niestandardowa, czytaj: droższa :roll:

KasiaMam na dwa auta , ale jesli to i tak moze tylko jeden bedzie w garazu i to tylko w snieg .

Znam nas za dobrze i wiem , ze nie bedziemy wjedzali.

Jesli chcesz wjedzac dwoma to 430 bedzie jednak lepsze.

Tyle , ze to ja Ci mowie, g..niany kierowca :D

Ladne masz juz te pustaki i otwory drzwiowe i w ogole :D

Maxi gratulacje :p

No witajcie kobiety :D :D

Wiesz rrmi, ja to niby jeżdże dużo, ale czasem ni stąd ni zowąd wyskakuje mi słup telefoniczny :oops: więc może już lpiej niech będzie szersza brama :D

Boję się, że w koniec końcem żadne towarzystwo ubezpieczeniowe nie będzie chciało nam auta ubezbieczyć :roll: