mario31 29.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Kasiu naprawdę bardzo Ci ładnie! Czekam na wersję Sylwestrową, chociaż nie wiem czy to przeżyję....!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Hej Na początku myslałam, ze tak trzeba same ochy i achy ale potwierdzam, jak studentka wyglądasz teraz ślicznie, bardzo ślicznie Wiola, no rozczuliłaś mnie Dzięki dziewczyny no wiesz? włosy Ci obcieli i od razu się roztkliwiasz Twarda badź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Myślę, że pewien Maciej Cię odkrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Myślę, że pewien Maciej Cię odkrył No w sumie masz rację Mnie o chodziło o medialne odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Myślę, że pewien Maciej Cię odkrył No w sumie masz rację Mnie o chodziło o medialne odkrycie Medialne się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Myślę, że pewien Maciej Cię odkrył No w sumie masz rację Mnie o chodziło o medialne odkrycie Medialne się nie liczy Aha, czyli dam se spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kaśka bosko co tu gadać. taaaaaaa Normalnieee, ja nie wiem jak to się stało, ze mnie jeszcze nikt nie odkrył Myślę, że pewien Maciej Cię odkrył No w sumie masz rację Mnie o chodziło o medialne odkrycie Medialne się nie liczy Aha, czyli dam se spokój I szczęśliwsza będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzieńdobry Kasica a jak Cię ten Maciej odkrywał toś się aby nie zaziębiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kasia ale co o wybiegu myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Hej. Zrobiłam straszną rzecz Upiłam ksiedza na kolędzie Nie wiedziałam, ze mu śliwowicę 70% polewam A teraz sie zastanawiam jak on do końca wsi dojdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Hej. Zrobiłam straszną rzecz Upiłam ksiedza na kolędzie Nie wiedziałam, ze mu śliwowicę 70% polewam A teraz sie zastanawiam jak on do końca wsi dojdzie.... Powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mayland niezla jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Niby wypił 50ml ale dało mu niexle. Cholera maż przelał do butelki po koniaku bo nie miał w co i postawił w barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Hej. Zrobiłam straszną rzecz Upiłam ksiedza na kolędzie Nie wiedziałam, ze mu śliwowicę 70% polewam A teraz sie zastanawiam jak on do końca wsi dojdzie.... Powoli Skoro nie piłaś, to mogłaś nie wiedzieć... ale żeby delikwent nie czuł co pije? A co będzie jak mu każdy tak od serca poleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nieźle. Podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ale sie podle czuje Nie jest mi do śmiechu Jedyne co mnie usprawiedliwia to nieświadomość. Nieduzo wypił.... moze nic mu nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Maylandzia no przecie pić nie musiał no sam chciał nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 EEEEE do konca wsi to sie przewietrzy i bedzie ok - trzeba mu bylo dac jakiejs kielbachy do przegryzienia - wiesz jak to na pusty zpladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts