kaśka maciej 06.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Co to arka?Arka to jest sklep i dystyrbutor Hulsty, LR, Calligaris, kartella i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jednym słowem - sklep dla tych co mają sporo do wydania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jednym słowem - sklep dla tych co mają sporo do wydania Dokładnie! Niemniej jednak bardzo przyjemnie jest popatrzeć na coś pięknego, solidnie wykonanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kiedys i nas bedzie stac na lawy po 1600 euronow a masz jakas fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kiedys i nas bedzie stac na lawy po 1600 euronow a masz jakas fotke? dlatego piszę, że NA RAZIE NIE MAM zawsze trzeba byc dobrej mysli Nie mam, widziałam w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a co to katalogów w necie nie ma? pokazuj http://www.ligne-roset.pl/products.php?parentID=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://www.ligne-roset.pl/products.php?pID=193&link_productID=&parentID=20&dID=0&type=&pos=21&action=edit# Strates, wiele możliwości kolorystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 nam sie spodobał ten który jest na sklepie. nie ma go już w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 nam sie spodobał ten który jest na sklepie. nie ma go już w katalogu.Nam chodzilo mniej więcej o coś takiego: w razie potrzeby rozkładamy na większą. Na codzień jest mała. No ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kasia, ale moim zdaniem ona wogóle nie pasuje do twoich wnętrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wypatrzyłam w outlecie coś takiego - bardzo pięknahttp://www.outletmeblowy.pl/meble/produkt/Jadalnia/Lawy/Stolik-firmy-Calligaris-model-Magic-CS-5041-W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wypatrzyłam w outlecie coś takiego - bardzo piękna http://www.outletmeblowy.pl/meble/produkt/Jadalnia/Lawy/Stolik-firmy-Calligaris-model-Magic-CS-5041-WTeż go wczoraj wypatrzyłam. Kler ma identyczną niemalże. Niestety cena również mnie powala. Znaczy się : na razie tyle nei mam Irma, ja nie mówiłam, że taką chcę, tylko że patent jakby coś w ten deseń. Bo jakbym taką chciała to w Agacie była niemalże identyczna, z tym ze troszkę mniejsza. No i za 900zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Spodobała mi się tez taka z czarnego szkła. Nogi miała "srebrne" grube, w zasadzie to była taka konstrukcja, która trzymała górny blat i dolny blat. Kwadratowa, duża na 100cm bok. Ale też nei wiem czy do końca by pasowała. Szkoda, że nei zrobiłam zdjecia, ani nie wiem co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wypatrzyłam w outlecie coś takiego - bardzo piękna http://www.outletmeblowy.pl/meble/produkt/Jadalnia/Lawy/Stolik-firmy-Calligaris-model-Magic-CS-5041-WTeż go wczoraj wypatrzyłam. Kler ma identyczną niemalże. Niestety cena również mnie powala. Znaczy się : na razie tyle nei mam Irma, ja nie mówiłam, że taką chcę, tylko że patent jakby coś w ten deseń. Bo jakbym taką chciała to w Agacie była niemalże identyczna, z tym ze troszkę mniejsza. No i za 900zł. ja bym dla ciebie wybierała coś z drewna...jakieś kolonialne ławy, takie trochę niedorobione z tego co pamiętam masz skorzane krzesła w takiej dość klasycznej formie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja bym dla ciebie wybierała coś z drewna...jakieś kolonialne ławy, takie trochę niedorobione z tego co pamiętam masz skorzane krzesła w takiej dość klasycznej formie...Tak też myślałam, że zaproponujesz wersję kolonialną A coś ewentualnie niekolonialnego u mnie widzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzień dobry czuję się jak na kazaniu po chińsku ale nic to dobrze że obrazki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wypatrzyłam w outlecie coś takiego - bardzo piękna http://www.outletmeblowy.pl/meble/produkt/Jadalnia/Lawy/Stolik-firmy-Calligaris-model-Magic-CS-5041-W Irma, ucałuję Cię za ten link ....kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 piękny... mi sie taki krzyżak marzy do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 piękny... mi sie taki krzyżak marzy do łazienki do łazienki to wyższy widziałam w glamstore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja bym dla ciebie wybierała coś z drewna...jakieś kolonialne ławy, takie trochę niedorobione z tego co pamiętam masz skorzane krzesła w takiej dość klasycznej formie...Tak też myślałam, że zaproponujesz wersję kolonialną A coś ewentualnie niekolonialnego u mnie widzisz??? coś mniej designerskiego niż LR klasyka, w sensie klasyka a nie stylizacja na ludwika pamiętaj o krzesłach i wtedy coś na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts