wiolasz 20.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja nerwa nie mam, bo tylko łazienkę małą mam skończona kompletnie. Dopiero jak mieszkam to patrzę i myśle, coby tu jeszcze... i powoli coś kominuję, bo ciągle mi się zmienia koncepcja. ALe tam nic nie znalazłam, jak bum cyk cyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Kasia w sensie że i tak sobie nie sprawie tego co tam pokazuja musze patrzeć po odpowiednich półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 a ja jak patrze na te wnetrza wszystkie, to mama wrazenie ze moje sa nijakiew i szare. nawet Dejw mowi zeby cos powiesic na scianach, ale ja czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja nerwa nie mam, bo tylko łazienkę małą mam skończona kompletnie. Dopiero jak mieszkam to patrzę i myśle, coby tu jeszcze... i powoli coś kominuję, bo ciągle mi się zmienia koncepcja. ALe tam nic nie znalazłam, jak bum cyk cyk..Dobra, to ja wkleję co mi się spodobało, ok?? Tu spodobala mi się dekoracja sciany, kanapa, dywan w sumie też http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185179.html Tu radosne wzory, w zasadzie wszystkie te zdjęcia Kenzo. Nie mówię że wszystkie wzory na raz, ale jakaś jedna rzecz, dla mnie bomba http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185184.html Zabójcza ta pościel, ta różowo-fioletowa zwłaszcza http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185185.html Klein, mniam http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185192.html To też super, świetne szafki http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185193.html Raurent, pięknie http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185198.html I tu też bym sobie poleżała chętnie http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185201.html Po królewsku http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185202.html Nie mówię, ze wszystko to co pokazalam od razu wziełabym do siebie, ale że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No te linki co podrzucilas to sa do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Kasia w sensie że i tak sobie nie sprawie tego co tam pokazuja musze patrzeć po odpowiednich półkach Wunia, no toż mówię!!! Nie kupowac tego, ino sie inspirować!!! A to różnica. Zasadnicza. Wiele podobnych rzeczy można znaleźć za zdecydowanie przystępne pieniądze. A jak ja przyjadę do Ciebie na inspkecję to uiwerz, o metki pytać nei będę Ania, na obrazki przyjdzie pora. Ledwo co się wprowadziałaś. Pomieszkaj trochę, popatrz, pomału. Wiesz, wywiercić otwór czy wbić gwoździa to minuta i gotowe. Ale potem będziesz musiała patrzeć na źle powieszony obraz, albo nie w tym miejscu..Spokojniee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No te linki co podrzucilas to sa do zaakceptowania No widzisz!! Czasem trzeba zerknąc, drugi a nawet trzeci raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 To macie tu jeszcze o błędach dekoracyjnych http://www.ofeminin.pl/ladne-wnetrza/urzadzanie-mieszkania-przewodnik-deco-d11314.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No dobra, to gdzie te podobne rzeczy za przystępną cenę Jakoś kiepsko mi idzie to inspirowanie się. Poza kolorowymi poduchami i pościelą niewiele tam mogę dostrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 a szczerze mówiąc to mi się nawet patrzec nie chce bo się denerwuję bo co mi się coś spodoba i pasuje do wnętrza i średnią cenę ma to słyszę od męża że za drogie że mi się poprzewracało w głowie to olałam sprawę niech sam sobie myśli a ja będę narzekać tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dobra, faktycznie za szybko zamykam strony. Jak na razie zainspirowały mnie tylko te ramki http://www.ofeminin.pl/piekne-wnetrza/piekne-wnetrza-galeria-piekne-wnetrza-d11253c185201.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No dobra, to gdzie te podobne rzeczy za przystępną cenę Jakoś kiepsko mi idzie to inspirowanie się. Poza kolorowymi poduchami i pościelą niewiele tam mogę dostrzec Ochhhh verka!! W zasadzie to ( tak mnie się wydaje) że sama pościel i poduchy to jest jedno. Drugie to w sposób jakie są ułożone, ile ich jest i tak dalej. Pewnie ciężko jest tak co dzień ścielać łóżko, ale raz na wielki dzwon ( jak na przykład goście mają przyjść ) to można. To tak jak ze zdjeciami w gazetach pokazującymi salony: na ławie pełno książek, czasopism, jakieś wazoniki i inne pierdółki. Wszystko pięknie pukładane, ewentualnie w artysycznym nieładzie I jak tu się zwyczajnie napić kawy???? No nie da się!! Tak to można salon przygotować do zdjecia jak sie chce na forum pokazać Ale zawsze jakiś szczegół lub dwa można podpatrzeć i zastosowac u siebie. A co do przystępnych cen to Ikea jak zwykle, nie wiem: Duka, Home&You tez ma czasem coś w fajnych cenach. Ty masz Zara Home jędzo i jeszcze mi tu narzekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 A co do przystępnych cen to Ikea jak zwykle, nie wiem: Duka, Home&You tez ma czasem coś w fajnych cenach. Ty masz Zara Home jędzo i jeszcze mi tu narzekasz Fak, ja nie mam żadnego z tych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 A co do przystępnych cen to Ikea jak zwykle, nie wiem: Duka, Home&You tez ma czasem coś w fajnych cenach. Ty masz Zara Home jędzo i jeszcze mi tu narzekasz Fak, ja nie mam żadnego z tych sklepów No kiszka faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ano kiszka, bo głupie podkładki z Tchibo w idealnym dla mnie kolorze to muszę kupic za pośrednictwem Małgoś w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jeśli Zara Home jest za przystępna cene to wybacz ale mam inne zdanie , Ikea jest w każdym domu i troche męczy mnie juz ta masówka a do reszty nie dotarłam więc moze , może Generalnie mam te same odczucia ze zdjęcia w gazecie to jedno wielkie efekciarstwo nie majace wiele wspólnego z rzeczywistoscią bo pieknie poukładane poduszki czy filizanki na stole to faktycznie moga byc przez moment jak zaproszę gosci .Poza tym pokazanie jednej sciany z fotelem niewiele mi mówi o wnetrzu. Wole fotki z całego domu zeby pokazać jak łączyc ze soba wiele rzeczy zeby do siebie to pasowało i dawało odpowiedni klimat. I jeszcze przeczytałam ze glazura niemodna, no zalamka normalnie, ledwie rok ma i juz niemodna Ale marudzę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Marudzisz, marudzisz W Zara Home nie byłam więc nie wiem jak są ceny Pewnie najdroższe ze wszystkich sklepów jakie wymieniłam. No ale co poradzisz?? Jak chcesz mieć w miarę tanio, to Ikea, jak nie chcesz masówki to sorkaaa, płacz i płać Ja mam w sobie coś z masochisty Uwielbiam oglądać takie zdjęcia Napawam się ich widokiem A potem siedzę i dumam i mam nerwa, ze to źle, to niedobrze i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 I tu Wuska ma racje, ze nie ogląda. Dlatego ma spokojniejszą starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Pora na mnie Dziś mam serię konferecji, szkoleń, wywiadówek Nakupuję sobie czasopism i może czas jakoś zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ja mam bardziej przyziemnego nerwa. Zepsuła mi sie pralka i musiałam kupic nowa na która czekam juz tydzień (kupowana przez internet). Nie wiem co mam zrobic ze starą, smieciarze nie chca jej zabrać. Teraz żałuje ze nie kupiłam na nowy dom od razu nowej, a stara by została w starym domu i nie miałam bym teraz problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts