Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verka ponoć teraz jakaś ustawa weszła , że ci co ci sprzęt przywożą muszą stary sprzęt zabrać poszukaj

Kaśka :o ale przyjęcie :lol: co do strony to wierną kopią nie jest wystarczy zobaczyć na aktualne informacje ale pewnie powtarzają się jakieś teksty i artykuły 8)

niestety muszę wyjść na zewnątrz :-? bo muszę kupić świeczki - mamy urodziny małego lekko przesunięte , połączone z dniem babci :lol:

Sprzedawca nowej pralki ma OBOWIĄZEK zabrania starej. Punkty skupu przyjmują pralki tylko od sklepów/firm z którymi mają podpisane umowy. Od osoby fizycznej nie przyjmują bezpłatnie.

Verunia dzwoń do sklepu, zeby sobie starą pralkę zabrali.

Nawet jeśli jest to sklep internetowy? Czyli mam kazać kurierowi zapakowac starą i wio, tak beż żadnych opłat?

Mam już odpowiedź od sprzedawcy- może ta informacja wam się przyda.

Sprzedawca ma obowiązek zabrac pralkę ale nie ma obowiązku zapewnic jej transportu :lol: Więc trzeba to wcześniej zgłosić żeby opłacic kuriera podwójnie. Teraz ten sam nie zabierze mi tej pralki bo zanim odnotują mój przelew to kurier już będzie realizował przesyłkę. Ale mogę ewentualnie innym kurierem tę starą pralkę wysłać :o

Kara za wyrzucenie pralki 5000 zł :lol:

U nas ZGK ( ci co wywożą śmieci) dwa razy do roku stawiają duży kontener n aśmieci wielkogabarytowe. Wszystkie kląkry możesz spokojnie tam wyrzucić.

Wróciłam padnięta!! :roll: Jak ja lubię takie nasiadówy :x

Ale za to wyczytalam Elle Decoration od deski do deski. Wyjątkowo fajny ten lutowo-marcowy numer :D

AnSi, do usług 8)

Tak AnSi - Ona jest do Twoich usług. Wczoraj wracam z pracy i czuję jak mi pod tyłkiem wibruje komórka, którą noszę w zadniej kieszeni. Wciąż prowadząc auto wyciągnąłem ją jakoś i co usłyszałem? jak ta w ruszowych majtach śle sążniste prostytutki pod moim adresem, bo anSi się wystarała i znalazła Ispowied' a ja nie odbieram privów. tak więc wiesz anSi, jakby co to gołahed - Kasia jest do dyspozycji.

Wiecie, że ksiądz co miał dziś przyjśc po kolędzie nie przyszedł? Jutro tam zadzwonię i kamień na kamieniu. A w ogóle to poprawiłem moją pracę naukową, wysłałem w celu nabycia przemyśleń i już wkrótce będę wielce utytułowanym naukowo Panem językoznwacą co to problemy współczesnego języka francuskiego rozpatruje w ujęciu synchronicznym i diachronicznym. Idę zapalić!