rrmi 19.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kasia a gdzie Ty taka sciane zrobisz ? To co grill byl dzisiaj pewnie na dzialce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kasia a gdzie Ty taka sciane zrobisz ? To co grill byl dzisiaj pewnie na dzialce? hmm, no wstępnie myślałam o wiatrołapie i żeby się przeniosło tak troche do holu taką mam wstępną wizję a co z tego wyjdzie to nie wiem jeszcze a grila nie było małż w tyrce a ja po nocnym czadzie na czacie byłam dziś letko zmęczona hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.08.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasica, no pięknie Wam mury rosną Pozazdrościć A u nas ciągle z emkami walczą... chyba ich rozstrzelam dzisiaj jak nie skończą ... ale z drugiej strony, kto mi będzie murował jak ich zastrzelę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasica, no pięknie Wam mury rosną Pozazdrościć A u nas ciągle z emkami walczą... chyba ich rozstrzelam dzisiaj jak nie skończą ... ale z drugiej strony, kto mi będzie murował jak ich zastrzelę ??? nie strzelaj, jeszcze cie posadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasica, no pięknie Wam mury rosną Pozazdrościć A u nas ciągle z emkami walczą... chyba ich rozstrzelam dzisiaj jak nie skończą ... ale z drugiej strony, kto mi będzie murował jak ich zastrzelę ??? nie strzelaj, jeszcze cie posadzą No niby masz rację ... Ale szlag mnie trafia jak widzę jak ślamazarnie im to idzie ... A ściana, którą pokazałaś w dzienniku jest super. My z podobnego piaskowca będziemy robić kominek no i jakieś powiązanie do niego na innej ścianie, żeby to się jakoś ładnie zgrało Ale do wykończeniówki to jeszcze daaaaaalllllllllllllleeeeeeeeeeekooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasica, no pięknie Wam mury rosną Pozazdrościć A u nas ciągle z emkami walczą... chyba ich rozstrzelam dzisiaj jak nie skończą ... ale z drugiej strony, kto mi będzie murował jak ich zastrzelę ??? nie strzelaj, jeszcze cie posadzą No niby masz rację ... Ale szlag mnie trafia jak widzę jak ślamazarnie im to idzie ... A ściana, którą pokazałaś w dzienniku jest super. My z podobnego piaskowca będziemy robić kominek no i jakieś powiązanie do niego na innej ścianie, żeby to się jakoś ładnie zgrało Ale do wykończeniówki to jeszcze daaaaaalllllllllllllleeeeeeeeeeekooooooooooooooooo eeeeee, nie jest dalekko i tej wersji sie trzymaj a co do ściany, to widziałam ją na własne (cudne )oczy i naprawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasica, no pięknie Wam mury rosną Pozazdrościć A u nas ciągle z emkami walczą... chyba ich rozstrzelam dzisiaj jak nie skończą ... ale z drugiej strony, kto mi będzie murował jak ich zastrzelę ??? nie strzelaj, jeszcze cie posadzą No niby masz rację ... Ale szlag mnie trafia jak widzę jak ślamazarnie im to idzie ... A ściana, którą pokazałaś w dzienniku jest super. My z podobnego piaskowca będziemy robić kominek no i jakieś powiązanie do niego na innej ścianie, żeby to się jakoś ładnie zgrało Ale do wykończeniówki to jeszcze daaaaaalllllllllllllleeeeeeeeeeekooooooooooooooooo eeeeee, nie jest dalekko i tej wersji sie trzymaj a co do ściany, to widziałam ją na własne (cudne )oczy i naprawdę robi wrażenie. No staram się jak mogę aby tej wersji się trzymać ale mój mąż już złowrogo kracze , że jak tak im pójdzie to dachu przed zimą nie położymy Ale staram się o tym nie myśleć i planuję wszystko tak, zeby wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wiesz co, Kasia, ta sciana przypomina mi włoskie domy. Takie murowane niby, surowe i zimne ale w rzeczywistości słoneczne i jasne...Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wiesz co, Kasia, ta sciana przypomina mi włoskie domy. Takie murowane niby, surowe i zimne ale w rzeczywistości słoneczne i jasne...Super. To jest ściana w pensjonacie, w którym byliśmy na wakacjach. Jest fajnie zrobione, bo na bocznych ścianach też gdzieniegdzie są te kamienie. Efekt supre, przynajmnie mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.08.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasiula fundamenty i autko pięknie się prezentują ...mury rosną aż miło...oby tak dalej . Kasia, jakiej firmy będziesz miała dachowkę? Cena jest całkiem znośna i stąd moje pytanie. Widzę też, że już buszujesz po wnętrzach ...mnie to trochę przeraża (mam na myśli podejmowanie decyzji zwłaszcza trafnych ), ale może nie będzie tak źle ...czego Tobie i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kasiula fundamenty i autko pięknie się prezentują ...mury rosną aż miło...oby tak dalej . Kasia, jakiej firmy będziesz miała dachowkę? Cena jest całkiem znośna i stąd moje pytanie. Widzę też, że już buszujesz po wnętrzach ...mnie to trochę przeraża (mam na myśli podejmowanie decyzji zwłaszcza trafnych ), ale może nie będzie tak źle ...czego Tobie i sobie życzę. MOnia, po pierwsze primo: będzie dobrze z wykończaniem wnętrz po drudie primo" również będzie dobrze ogólnie rzecz ujmując A dachówkę mam Euronit S grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 20.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No nieźle ci idzie z budową. Trzymamy wombacie kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No nieźle ci idzie z budową. Trzymamy wombacie kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia no w końcu do nas przyszliście witamy, już w naszych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja już Cię czytałam, ale tak po cichutku. Wstydziłam się przyznać Ale tak sobie myślałam, że i ja się kiedyś wproszę na te czerwone krzesła. No i jestem Fajnie Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja już Cię czytałam, ale tak po cichutku. Wstydziłam się przyznać Ale tak sobie myślałam, że i ja się kiedyś wproszę na te czerwone krzesła. No i jestem Fajnie Wam idzie Wstyd to kraść!! Czytać i wpisywać się !!!!!! proszęeeeeeee a krzesła to już klasyka gatunku lece kawy zrobić, albo drinkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja już Cię czytałam, ale tak po cichutku. Wstydziłam się przyznać Ale tak sobie myślałam, że i ja się kiedyś wproszę na te czerwone krzesła. No i jestem Fajnie Wam idzie Wstyd to kraść!! Czytać i wpisywać się !!!!!! proszęeeeeeee a krzesła to już klasyka gatunku lece kawy zrobić, albo drinkaa Zrób jedno i drugie, nie będzie dylematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 na kawe za późno, napijmy się brudzia Kasia, miło mi http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu47/zdjecia/koktajl_roso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Krwawa Merry raz http://www.drink.waw.pl/img/7krwawa-mary/7krwawa-mary.jpg Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Kasia, jakie Ty bujne życie towarzystkie nocne prowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej przyszłam z rewizytą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts