kaśka maciej 26.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A przestaniesz Ty wreszcie robić zdjęcia z lampą?... Ja też chcę takie krzesełko...Irma, uwierz, próbowałam bez lampy, ale ta menda się wiecznie włącza. SAMA. Nikt jej kurna nie prosi, a ta się pcha nie masz opcji przełącznie na automat bez lampy? żadnego pokrętła, nic?no dobra, mam pokrętło jutro, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ława cudna Tylko mi tam teraz kanapa nie pasuje Miałaś chwalić poduszkę poduszka śliczniasta jest. Tylko jakbym zobaczyła na zywo to pomyślałabym że to wielki kwiat - ozdoba klapy marynarki żartuje, śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ja tez myslalam ze ta poducha jest wieksza. dla mnie za malutka, ale sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ja tez myslalam ze ta poducha jest wieksza. dla mnie za malutka, ale sliczna Dla mnie też za mala Ale zostawię ją, bo jest naprawdę ladna U mnie znowu ciepło i słońce się nieśmiało przebija przez chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry Kasica pan kuchenny to numer zmienił czy tak dla zasady telefonu nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry Kasica pan kuchenny to numer zmienił czy tak dla zasady telefonu nie odbiera hmmmm, dzwoń do skutku Czasem jak sie zakręci to tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 do skutku znaczy ile bo drugi dzień dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wusia Ty juz o kuchni myslisz? superowo. a powiedz nam czy wiesz co u Skaby, bo zniknela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wusia Ty juz o kuchni myslisz? superowo. a powiedz nam czy wiesz co u Skaby, bo zniknela Właśnie, o to samo miałam spytać. Co u niej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Anusia a bo mnie Kaśka postraszyła że pan ma już terminy na wakacje zajęte wiem mniej więcej pracuje, dopieszcza domek, dokupuje mebelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Anusia a bo mnie Kaśka postraszyła że pan ma już terminy na wakacje zajęte wiem mniej więcej pracuje, dopieszcza domek, dokupuje mebelków ...no i ma nas w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 eeeeeeeeee skąd nie ma dalej neta, małżon Jej obiecał że jak śnieg z dachu spadnie to będzie ale to chyba wrogie działanie męża ten brak netu bo ma żonę dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hmmm, trza moze jakąś akcję partyzancką przeprowadzić Dobra. Lece. Wyciągnę męza do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a na co sie wybierasz? ja zabieram mojego do Ikei, obiecal ze wolno bedziemy chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A jeszcze nie wiem Zobaczę co będzie. Może "W chmurach" albo "Autro widmo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kasiu, piękna ława Ja dopiero teraz widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Lans jest wszędzie, nie jest to wynalazek polski.Najważniejsze żeby to ci robimy sprawiało nam przyjemność. Alpy polecem ze względu na wybór i przygotowanie stoków i brak tłumów przy wyciągu. Szkoda tylko że to tak dalekoWerunia, ale z wyjatkiem naszych "długich weekendów", bo wtedy stałam w kolejce nawet na lodowcu! A w ciuchach z Tchibo się tez można lansować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 I'back Miłośnicy nowoczesnych wnętrz!! koniecznie musicie obejrzeć "Autor Widmo"!!!!! betony, szkło, stal, nowoczesna sztuka, surowe drewno na tarasach.......poezjaaaaaa Choćby dlatego warto obejrzeć ten film. Fabuła rewelacyjna i pełna niespodzianek. Muzyka piekna, taka nieamerykanska, choć głównie akcja dzieje się na wschodnim wybrzezu usa. Generalnie polecam gorąco. Polanski Rulez, no matter what Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 moze mi sie uda jutro Dejwa wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 moze mi sie uda jutro Dejwa wyciagnac Wyciągnij koniecznie. Bez efektów specjalnych, tempa, akcji typu "Rambo+Komando+coś w ten deseń". Tu broni się fabuła. Muzyka piękna! I te wnętrza, zewnętrza rownież!! Idźcie koniecznie. Pewnie to będzie ostatni seans we dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts