Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

I'back :D

Miłośnicy nowoczesnych wnętrz!! koniecznie musicie obejrzeć "Autor Widmo"!!!!! betony, szkło, stal, nowoczesna sztuka, surowe drewno na tarasach.......poezjaaaaaa 8) Choćby dlatego warto obejrzeć ten film. Fabuła rewelacyjna i pełna niespodzianek. Muzyka piekna, taka nieamerykanska, choć głównie akcja dzieje się na wschodnim wybrzezu usa. Generalnie polecam gorąco. Polanski Rulez, no matter what :D

to pisałam tydzień temu u siebie :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no Tobie zazdraszczam a komu?

moj jest taki ciupki ze jak ktos przychodzi to wchodzi dalej zeby sie w nim nie cisnac :roll: :roll: :roll:

Dzieki. Mój rzeczywiście jest dość spory. Spokojnie się mieścimy. nawet jak wchodzi na raz 6 osób to nie jest źle :)

Nefcia, ja dałam cos koło 9 stow :roll: Ale na usprawiedliwienie dodam, że miałam urodziny i że nie kazałam kupoiwać nic, tylko poprsiłam o kase. Tym sposobem uzbierałam :wink:

Irma, specjalnie dla Ciebie wersja bez lampy

Ale coś nei jestem zachwycona. Tam jest dość ciemno :roll:

Próbowałam na kilku ustawieniach i wybrałam to zdjecie

http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/salon003-2.jpg

to pewnie dlatego. jak jest ciemno to takie nieostre wychodzą. potzrebny by był statyw...

jak dla mnie krzesło fajnie(bo ja snob jestem), ale ten wieszak...

Spada do lektury. Skończyłam "Katedrę w Barcelonie", a dziś w Empiku kupiłam "Władcę Barcelony". |Uwielbiam takie klimaty :)

See you

Wszystkie powieści Zafona dzieją się w Barcelonie. Ostatnio czytałam Marinę. Tak się nakręciłam tą Barceloną że w tym roku namówiłam męża na wyjazd do Hiszponii, koniecznie w pobliżu Barcelony :lol: Muszę, po prostu muszę zobaczyc to miasto