mikopiko 27.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 I'back Miłośnicy nowoczesnych wnętrz!! koniecznie musicie obejrzeć "Autor Widmo"!!!!! betony, szkło, stal, nowoczesna sztuka, surowe drewno na tarasach.......poezjaaaaaa Choćby dlatego warto obejrzeć ten film. Fabuła rewelacyjna i pełna niespodzianek. Muzyka piekna, taka nieamerykanska, choć głównie akcja dzieje się na wschodnim wybrzezu usa. Generalnie polecam gorąco. Polanski Rulez, no matter what to pisałam tydzień temu u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 zarezerwowalam bilety na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 zarezerwowalam bilety na jutro Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Spada do lektury. Skończyłam "Katedrę w Barcelonie", a dziś w Empiku kupiłam "Władcę Barcelony". |Uwielbiam takie klimaty See you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Irma, specjalnie dla Ciebie wersja bez lampy Ale coś nei jestem zachwycona. Tam jest dość ciemno Próbowałam na kilku ustawieniach i wybrałam to zdjecie http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/salon003-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja bym stamtad zabrała to krzesło. WIem że ładne i wogle ale jakoś tak upchane tam wszystkiego, szafka zastawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja znów uważam, że pasuje to krzesło. Kaśka jedyne czego mi brakuje to czarnej cienkiej ramki wokół plakatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Widzisz, czarna ramka Za taką dużą zapłaciłabym majątek, może jakieś passe-partout zrobię??? Wiola, moze na zdjeciu tak wyglada, ale ja mam swobodny dostęp do szafki, wieszaka i krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Kiedys kupisz, spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja tam sie sprzeczać nie bedę. ważne ze poducha śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ach zazdraszczam Ci takiego duzego wiatrolapu. czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ach zazdraszczam Ci takiego duzego wiatrolapu. czesc Mnie zazdraszczasz?? heloł ludzie U mnie dziś było 12 stopni!! Byle tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 no Tobie zazdraszczam a komu? moj jest taki ciupki ze jak ktos przychodzi to wchodzi dalej zeby sie w nim nie cisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Właśnie gmeram za przezroczystym krzesłem. Ale nie ma takiej mocy, żebym dała za nie cztery stówy. No fucking way. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 no Tobie zazdraszczam a komu? moj jest taki ciupki ze jak ktos przychodzi to wchodzi dalej zeby sie w nim nie cisnac Dzieki. Mój rzeczywiście jest dość spory. Spokojnie się mieścimy. nawet jak wchodzi na raz 6 osób to nie jest źle Nefcia, ja dałam cos koło 9 stow Ale na usprawiedliwienie dodam, że miałam urodziny i że nie kazałam kupoiwać nic, tylko poprsiłam o kase. Tym sposobem uzbierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Widzisz, czarna ramka Za taką dużą zapłaciłabym majątek, może jakieś passe-partout zrobię??? Wiola, moze na zdjeciu tak wyglada, ale ja mam swobodny dostęp do szafki, wieszaka i krzesła. w ikea sa tanie czarne duże ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Irma, specjalnie dla Ciebie wersja bez lampy Ale coś nei jestem zachwycona. Tam jest dość ciemno Próbowałam na kilku ustawieniach i wybrałam to zdjecie http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/salon003-2.jpg to pewnie dlatego. jak jest ciemno to takie nieostre wychodzą. potzrebny by był statyw... jak dla mnie krzesło fajnie(bo ja snob jestem), ale ten wieszak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Irma, nie ma tego rozmiaru niestety. Wiem, bo z Ikea mam ta antymarę na ten plakat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Spada do lektury. Skończyłam "Katedrę w Barcelonie", a dziś w Empiku kupiłam "Władcę Barcelony". |Uwielbiam takie klimaty See you Wszystkie powieści Zafona dzieją się w Barcelonie. Ostatnio czytałam Marinę. Tak się nakręciłam tą Barceloną że w tym roku namówiłam męża na wyjazd do Hiszponii, koniecznie w pobliżu Barcelony Muszę, po prostu muszę zobaczyc to miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Irma, nie ma tego rozmiaru niestety. Wiem, bo z Ikea mam ta antymarę na ten plakat a to jaki rozmiar jest? myślałam, zę 100x70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts