Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma ja weszlam na ta strone co kaska podawala i wlaczylam translatora z googla - bo w tym barbarzynskim jezku toja ni w zab :roll:

no ja za drugim razem też używałam, ale się nie mogłam zdecydować co wpisać...która waga to ta łatwa do utrzymania... całe studia wazyłam około 57

potem 60, po ślubie i pierwszej ciąży przez kilka lat 66-68, potem kilka lat około 75...a potem sięgnęłam dna ...

ja niestety po ciąży się nie pozbierałam :oops: dobiła mnie budowa - nie mam czasu i siły dla siebie :roll:

i żałuje że zrobiłam ten test bo bym w pierwszej fazie siedziała 5 dni a tak mam wyznaczone odgórnie 3

JAK JA WYTRZYMAM BEZ HERBATY! :o chyba będę musiała grzecznie się przestawić na jaśminową :oops:

no to nie wiem czy cie pociesz bo ja tez tak jak ty - Irma ale ty tez na tej diecie czy czekasz na po siwetach

ja już i to drugi raz. poprzedni od sierpnia do listopada włącznie zrzuciłam około 10 ( to właśnie było jak sięgnęłam dna)

a teraz chcę drugą...

zaczełam jakiś 1,5 tygodnia temu, tylko, ze ja zazwyczaj na początku się nie waże, bo mnie to dobija

ale jakieś 2 kg zleciały już.

Ja tez wole nie wchodzic ale mnie kusi jak nie wiem co - tylko u mnie to tak szybko nie pojdzie w dol cos mi sie wydaje!

JAde ogladac jakies auto - wypatrzylam w necie bo moja skodzinka dogorywa i przydaloby sie cos innego - a zmieniamy juz od roku - moze to wlasnie bedzie to auto- pozdrawiam i do uslyszenia !