Maxtorka 02.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Poza tym pamiętaćć że nikt nie ma monopolu na rację absolutną w każdej sprawie. Jak to tak? Przeciez ja mam . Ja tez mam ale tak głęboko ukryty że sie dokopać nie mogę Inni tez z tym mają kłopot Ale sie nie poddają i nadal szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 czy my tu jakas placowkie terenowa mamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Niech sobie każdy jest jaki jest. Nic w tym złego. Tyle tylko ze w rozmowie dobrze byłoby traktować rozmówcę jak równego sobie oraz nie mieć mu za złe tego co robi się samemu. :) Poza tym pamiętaćć że nikt nie ma monopolu na rację absolutną w każdej sprawie. Tylko tyle. Albo aż. ps. NS, czy ciebie ktoś ignoruje?? Wydajesz mi się bardzo aktywnym forumkiem, mimo ze jeszcze się chyba wewątku nie zetkneliśmy wcześniej. Moje wnioski formułowałam na podstawie własnych doświadczeń we wspomnianym przez ciebie zakresie. pozdrawiam ps. NS, czy ciebie ktoś ignoruje?? Wydajesz mi się bardzo aktywnym forumkiem, mimo ze jeszcze się chyba wewątku nie zetkneliśmy wcześniej. Tego to niesłyszałek od nikogo.Jestem Ci zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja tam nie mam nic do JoShi Parę razy dostałam po nosie, i był moment, że jak bym miała wirtualną ścierkę pod ręką ............. Potem zaczęłam baczniej obserwować jej posty i w pewien sposób zaimponowało mi takie naukowe, logiczne myślenie i duża wiedza. A już wtedy, kiedy stanęła murem za mną w starciu z pewnym "zaprzyjaźnionym" forum, to zrozumiałam, że ma tylko taką szorstką powierzchowność. W sumie to równa baba Ps. a teraz mnie zbije, za adwokaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 czy my tu jakas placowkie terenowa mamy ? to wizyty prywatne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 02.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 czy my tu jakas placowkie terenowa mamy ? potrzeba była chwilowa chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja tam nie mam nic do JoShi Ps. a teraz mnie zbije, za adwokaturę za adwokature to moze nie az tak na smierc , ale za te pare roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja tam nie mam nic do JoShi Parę razy dostałam po nosie, i był moment, że jak bym miała wirtualną ścierkę pod ręką ............. Potem zaczęłam baczniej obserwować jej posty i w pewien sposób zaimponowało mi takie naukowe, logiczne myślenie i duża wiedza. Czucie i wiara silniej mówią do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A ja tam nie mam nic do JoShi Ps. a teraz mnie zbije, za adwokaturę za adwokature to moze nie az tak na smierc , ale za te pare roku ... no ja przecież jeszcze cały czas rżę NS, to powinien dostać tytuł "złote usta" furum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 NS, to powinien dostać tytuł "złote usta" furum Ciekawe co JoShi na to powie (tj na sugestię ns - żeby nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Przecież mozna ja zapytac samemu.Ja to chiba dostane priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Przecież mozna ja zapytac samemu.Ja to chiba dostane priva. bój się bój, i smaruj tyłek cebulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 no ja nie wiem... jeśli JoShi wróci do poprzedniego awatarka, to mu to wiele nie pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 JoShi i NS parą roku Po moim trupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 a teraz mnie zbije, za adwokaturę To ile ci wiszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 a teraz mnie zbije, za adwokaturę To ile ci wiszę ? w sprawie honorarium proszę się zwrócić do mojego impresario ale ostrzegam, że drogo się cenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 w sprawie honorarium proszę się zwrócić do mojego impresario ale ostrzegam, że drogo się cenię Zobaczę ile wysupłam ze skarpetki. A jak będzie za mało pozostanie mi banicja lub zmiana nicka (blehhh). Chyba, ze wkroczę na drogę sądową i wywalczę odszkodowanie za 'parę roku'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 w sprawie honorarium proszę się zwrócić do mojego impresario ale ostrzegam, że drogo się cenię Zobaczę ile wysupłam ze skarpetki. A jak będzie za mało pozostanie mi banicja lub zmiana nicka (blehhh). Chyba, ze wkroczę na drogę sądową i wywalczę odszkodowanie za 'parę roku'... w ramach odszkodowania za straty moralne mogę Ci zaoferować obóz przetrwania z NS-em będziecie mieć dużo okazji do owocnych dyskusji w końcu tyle Was łączy (sory, ale nie mogę się powstrzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.06.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Tak na marginesie,dyskopatia może często zmienić charakter człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Tak na marginesie,dyskopatia może często zmienić charakter człowieka. Dobry przyjaciel tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts