Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry przyjaciel.

Tedii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 219
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niech sobie każdy jest jaki jest. Nic w tym złego. Tyle tylko ze w rozmowie dobrze byłoby traktować rozmówcę jak równego sobie oraz nie mieć mu za złe tego co robi się samemu. :):):) Poza tym pamiętaćć że nikt nie ma monopolu na rację absolutną w każdej sprawie.

Tylko tyle. Albo aż.

ps. NS, czy ciebie ktoś ignoruje?? :o :o :o Wydajesz mi się bardzo aktywnym forumkiem, mimo ze jeszcze się chyba wewątku nie zetkneliśmy wcześniej.

Moje wnioski formułowałam na podstawie własnych doświadczeń we wspomnianym przez ciebie zakresie.

pozdrawiam

ps. NS, czy ciebie ktoś ignoruje?? :o :o :o Wydajesz mi się bardzo aktywnym forumkiem, mimo ze jeszcze się chyba wewątku nie zetkneliśmy wcześniej.

Tego to niesłyszałek od nikogo.Jestem Ci zobowiązany. :wink:

A ja tam nie mam nic do JoShi :wink:

Parę razy dostałam po nosie, i był moment, że jak bym miała wirtualną ścierkę pod ręką :evil: ............. :lol:

Potem zaczęłam baczniej obserwować jej posty i w pewien sposób zaimponowało mi takie naukowe, logiczne myślenie i duża wiedza.

A już wtedy, kiedy stanęła murem za mną w starciu z pewnym "zaprzyjaźnionym" forum, to zrozumiałam, że ma tylko taką szorstką powierzchowność.

W sumie to równa baba :wink:

Ps. a teraz mnie zbije, za adwokaturę 8)

A ja tam nie mam nic do JoShi :wink:

Parę razy dostałam po nosie, i był moment, że jak bym miała wirtualną ścierkę pod ręką :evil: ............. :lol:

Potem zaczęłam baczniej obserwować jej posty i w pewien sposób zaimponowało mi takie naukowe, logiczne myślenie i duża wiedza.

Czucie i wiara silniej mówią do mnie...

:wink:

w sprawie honorarium proszę się zwrócić do mojego impresario :D

ale ostrzegam, że drogo się cenię 8)

Zobaczę ile wysupłam ze skarpetki. A jak będzie za mało pozostanie mi banicja lub zmiana nicka (blehhh). Chyba, ze wkroczę na drogę sądową i wywalczę odszkodowanie za 'parę roku'...

w sprawie honorarium proszę się zwrócić do mojego impresario :D

ale ostrzegam, że drogo się cenię 8)

Zobaczę ile wysupłam ze skarpetki. A jak będzie za mało pozostanie mi banicja lub zmiana nicka (blehhh). Chyba, ze wkroczę na drogę sądową i wywalczę odszkodowanie za 'parę roku'...

:lol: w ramach odszkodowania za straty moralne mogę Ci zaoferować obóz przetrwania z NS-em 8)

będziecie mieć dużo okazji do owocnych dyskusji

w końcu tyle Was łączy :wink:

(sory, ale nie mogę się powstrzymać :lol: )