Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ford Focus - czy polecacie??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem nic o zadnych kropeczkach

ale jakby co to informuje ze mi nie brakuje takowych wcale :wink:

Spodnie sa ok - i jakby mialy paseczki poprzeczne to by bylo obciachowe

POPRZECZNE paseczki?!?!?!?! :o jezuuu..... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: nie mogę się oprzeć temu wyobrażeniu 8)

byłoby w tym coś perwersyjnego 8) :D

Kuleczka - ty choc - bo ty malutka jestes fajniutka i mila w dotyku, a Zochna to ma łokcie szpiczaste i siem niemi rozpycha :) Kujnela mnie w zeberko :( :lol:

no to idę 8)

wezmę ze sobą takie małe, fajne coś :wink:

cmok ! :wink:

Najczęstsze uchybienia w ubiorze, to:

ubiór niewłaściwy do okoliczności, mieszanina niegustownie dobranych kolorów;

w lecie można być ubranym w koszulę z długimi rękawami i ze starannie wywiązanym krawatem; rozluźniony kołnierzyk i poluzowany krawat, to już niechlujstwo;

brak harmonii ubioru w czasie wspólnego wyjścia agenturalnego małżeństwa;

– zbędne ozdoby noszone przez mężczyznę (zegarek i obrączka nie są zaliczane do ozdób);

chodzenie z rozpiętą marynarką;

noszenie w kieszonce marynarki okularów i długopisów;

zbyt krótkie lub zbyt długie spodnie;

trzymanie rąk w kieszeniach spodni; nie dotyczy to kieszeni płaszcza;

brązowe obuwie do wizytowego ubrania; zbyt krótkie skarpetki, odsłaniające łydkę;

noszenie „niewypoczętych”, przybrudzonych ubrań.

Na podstawie Etykiety menedżera Edwarda Pietkiewicza.

Wydaję sie ,że jak sie tego nie ma ,to można jechać kazdym samochodem nawet focusem :lol: :wink:

A ja - nawiązując do tematu postu i wykorzystując obecność gości zza oceanu zapytam - czy macie jakąś wiedzę (poza teorią) na temat hybrydowego Priusa Toyoty - czy warto sobie nim zawracać głowę? Jestem przed zmianą samochodu (toyoty) - przy marce zostaję - i jestem rozdarta pomiędzy Priusem właśnie a Rav4 :wink: .

A ja - nawiązując do tematu postu i wykorzystując obecność gości zza oceanu zapytam - czy macie jakąś wiedzę (poza teorią) na temat hybrydowego Priusa Toyoty - czy warto sobie nim zawracać głowę? Jestem przed zmianą samochodu (toyoty) - przy marce zostaję - i jestem rozdarta pomiędzy Priusem właśnie a Rav4 :wink: .

A jaką toyotę teraz miałaś? Rozumiem, że byłaś zadowolona (skoro marka zostaje)?

Nigdy nie mialam w łapkach priusa ale :

- slyszalam(czytalam) b. dobre opinie (od 1 uzytkownika :wink: i w paru gazetach moto i w 2ch audycjach radiowych poswieconych samochodom)

- o ile pamietam samochod ten zostal samochodem roku (chyba 2006)?

- toyoty generalnie maja dobra opinie

- jest to jeden z niewielu samochodow ktory ma tak interesujacy ksztalt ze zielonooka rozpoznaje go bez skuchy na ulicy :wink: :lol:

w obliczu takich argumentow (a zwlaszcza ostatniego) powaznie bym sie zastanowila nad jego kupnem :)

Jak trudniejszy teren to Rav 4 - jak po prostej to Prius :)

W Priusie HSD (Hybrid Synergy Drive- opatentowany właśnie prze Toyotę) - to przyszłość - do 60 km/h i jedziesz prawie za free :) nie zapomnij włozyc do bagażnika przedłużacza :wink:

Silnik benzynowy wg obiegu Atkinsona (silnik spalinowy wykorzystywany jest w 100%) i Inteligentny system odzysku energii podczas hamowania oszczędza paliwo, przetwarzając energię kinetyczną na elektryczną - to będzie przyszłość0

No jest jeszcze WODÓR - ale to juz inna kwestia

Sebo8877

na razie jest wyboiscie - ale za klilka miesięcy będe miała równiusieńką drogę...

Prius pasuje mi przede "ideologicznie" :wink: (poza ekonomia, ergonomią, kształtem) - boję się tylko że w przypadku awarii (tfu tfu tfu przez lewe ramię) w Polsce mogę długo poczekać na jego naprawę...te wodory, hybrydy... :wink:

Prius pasuje mi przede "ideologicznie" :wink: (poza ekonomia, ergonomią, kształtem) - boję się tylko że w przypadku awarii (tfu tfu tfu przez lewe ramię) w Polsce mogę długo poczekać na jego naprawę...

Podejrxewam ze z całym układem jeszdnym, silnikiem spalinowy nie będxize problemów- schody zaczna sie przy silniku elektrycznym i podejrzewam ze tutaj będzie się tylko wymienialo elementy napraw jako takich nie będzie

Sebo8877