zielonooka 27.06.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 cmok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Nie wiem nic o zadnych kropeczkach ale jakby co to informuje ze mi nie brakuje takowych wcale Spodnie sa ok - i jakby mialy paseczki poprzeczne to by bylo obciachowe POPRZECZNE paseczki?!?!?!?! jezuuu..... nie mogę się oprzeć temu wyobrażeniu byłoby w tym coś perwersyjnego Kuleczka - ty choc - bo ty malutka jestes fajniutka i mila w dotyku, a Zochna to ma łokcie szpiczaste i siem niemi rozpycha Kujnela mnie w zeberko no to idę wezmę ze sobą takie małe, fajne coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 nie wiem czemu ale mnie rozczulil ten guziczek w tych gatkach :) a zeby bylo w temacie to np. mozemy twierdzic ze najladniejsze focusy sa w kolorze slipkow niewidzialnej łapki o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Gdzie są gatki!!! Gdzie guziczek ja protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.06.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ciekawe jaki bedzie kolejny gadzet ktorym niewidzialna ręka sie pochwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 cmok ! Najczęstsze uchybienia w ubiorze, to: ubiór niewłaściwy do okoliczności, mieszanina niegustownie dobranych kolorów; w lecie można być ubranym w koszulę z długimi rękawami i ze starannie wywiązanym krawatem; rozluźniony kołnierzyk i poluzowany krawat, to już niechlujstwo; brak harmonii ubioru w czasie wspólnego wyjścia agenturalnego małżeństwa; – zbędne ozdoby noszone przez mężczyznę (zegarek i obrączka nie są zaliczane do ozdób); chodzenie z rozpiętą marynarką; noszenie w kieszonce marynarki okularów i długopisów; zbyt krótkie lub zbyt długie spodnie; trzymanie rąk w kieszeniach spodni; nie dotyczy to kieszeni płaszcza; brązowe obuwie do wizytowego ubrania; zbyt krótkie skarpetki, odsłaniające łydkę; noszenie „niewypoczętych”, przybrudzonych ubrań. Na podstawie Etykiety menedżera Edwarda Pietkiewicza. Wydaję sie ,że jak sie tego nie ma ,to można jechać kazdym samochodem nawet focusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.06.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja - nawiązując do tematu postu i wykorzystując obecność gości zza oceanu zapytam - czy macie jakąś wiedzę (poza teorią) na temat hybrydowego Priusa Toyoty - czy warto sobie nim zawracać głowę? Jestem przed zmianą samochodu (toyoty) - przy marce zostaję - i jestem rozdarta pomiędzy Priusem właśnie a Rav4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 02.07.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A ja - nawiązując do tematu postu i wykorzystując obecność gości zza oceanu zapytam - czy macie jakąś wiedzę (poza teorią) na temat hybrydowego Priusa Toyoty - czy warto sobie nim zawracać głowę? Jestem przed zmianą samochodu (toyoty) - przy marce zostaję - i jestem rozdarta pomiędzy Priusem właśnie a Rav4 . A jaką toyotę teraz miałaś? Rozumiem, że byłaś zadowolona (skoro marka zostaje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Corollę - ale musi odejść na emeryturkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Nigdy nie mialam w łapkach priusa ale : - slyszalam(czytalam) b. dobre opinie (od 1 uzytkownika i w paru gazetach moto i w 2ch audycjach radiowych poswieconych samochodom) - o ile pamietam samochod ten zostal samochodem roku (chyba 2006)? - toyoty generalnie maja dobra opinie - jest to jeden z niewielu samochodow ktory ma tak interesujacy ksztalt ze zielonooka rozpoznaje go bez skuchy na ulicy w obliczu takich argumentow (a zwlaszcza ostatniego) powaznie bym sie zastanowila nad jego kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jak trudniejszy teren to Rav 4 - jak po prostej to Prius W Priusie HSD (Hybrid Synergy Drive- opatentowany właśnie prze Toyotę) - to przyszłość - do 60 km/h i jedziesz prawie za free nie zapomnij włozyc do bagażnika przedłużacza Silnik benzynowy wg obiegu Atkinsona (silnik spalinowy wykorzystywany jest w 100%) i Inteligentny system odzysku energii podczas hamowania oszczędza paliwo, przetwarzając energię kinetyczną na elektryczną - to będzie przyszłość0 No jest jeszcze WODÓR - ale to juz inna kwestia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 na razie jest wyboiscie - ale za klilka miesięcy będe miała równiusieńką drogę... Prius pasuje mi przede "ideologicznie" (poza ekonomia, ergonomią, kształtem) - boję się tylko że w przypadku awarii (tfu tfu tfu przez lewe ramię) w Polsce mogę długo poczekać na jego naprawę...te wodory, hybrydy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Prius pasuje mi przede "ideologicznie" (poza ekonomia, ergonomią, kształtem) - boję się tylko że w przypadku awarii (tfu tfu tfu przez lewe ramię) w Polsce mogę długo poczekać na jego naprawę... Podejrxewam ze z całym układem jeszdnym, silnikiem spalinowy nie będxize problemów- schody zaczna sie przy silniku elektrycznym i podejrzewam ze tutaj będzie się tylko wymienialo elementy napraw jako takich nie będzie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 04.07.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 To może jeszcze z tematów samochodowych: gdzie najlepiej szukać ogłoszeń na temat używanych samochodów - giełda, prasa, internet (jakieś adresy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts