Gość 01.06.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a gdzie ten dziennik ? narazie skomentuje komentarze verunia , twoje komentarze sa super !!! zazdroszcze ci ich chyba tez sobie takie zaloze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 juz znalazlam dodaj sobie odnosniki gratuluje kochaniutka pozwolenia moje tez masz teraz to juz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Someone is watching over you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Vera, Ty chociaż rzeknij co, gdzie, jak???? i jakąś fotką rzuć Ja też rozglądam się za działeczką. Już miałam na oku suuuper działkę, ale właściciel sprzedał ją swemu bratu. Najgorzej, że jak obejrzę kawałek ziemi, to od razu mój domek i okolica w której mieszkam wydają mi się takie kochane, swojskie, takie moje....... Po czym będąc już w domu zaczyna mnie uwierać to i owo........ Żeby tak można było zbudować drugi dom w tym samym miejscu, a ten sprzedać i przewieźć na inne..........eh A Ty Verunia już pogodziłaś się z tą przewrotową zmianą? Jaki dom budujesz, czy będzie to cos w podobie, czy coś zupełnie innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Verunia -trzymam kciuki a teraz ładnie nam tu wklej projekt cobyśmy wiedzieli jak bedzie wyglądał ten drugi-veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Verunia, no w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 hej dziewczyny Nie rozpisałam się jeszcze bo czasu zabrakło na imprezkę się szykowałam ale niedługo sie poprawię. Miałam tez problem techniczny z podpisem , bo nie chceciał się pokazywać ale widzę że jest juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Buduj Verunia, buduj, domek jest piekny tylko czekac do przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 hej Verunia będę kibicował kolejnej budowie, masz przynajmniej już doświadczenie. a z pozytywów przeprowadzki pod Poznań mogę wymienić jedną zasadniczą... będziesz miała o wiele bliżej do... mnie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Maksiu, ty to umiesz pocieszać kobiety CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 To ja też przyszłam do Twoich komentarzy Trzymam kciuki za drugi dom. Na pewno będzie taki piękny jak ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Maksiu, ty to umiesz pocieszać kobiety CMOK zawsze do usług wspólniczko :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 To ja też przyszłam do Twoich komentarzy Trzymam kciuki za drugi dom. Na pewno będzie taki piękny jak ten pierwszy Będę się starała, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam "nową" koleżankę budującą Ładny projekt wybraliście, podoba mi się Życzę bezbłędnej realizacji No i już teraz piszę się na odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Verunia - domek świetny i okazały bardzo W dzienniku niewiele jest, a w komentarzach ruch niebywały Coż znaczy popularność Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 I ja też trzymam kciuki drugie Rw jak nic się otworzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Verunia, niech sie uda szybko, dokładnie, w zgodzie z marzeniami http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Verunia - domek świetny i okazały bardzo W dzienniku niewiele jest, a w komentarzach ruch niebywały Coż znaczy popularność Powodzenia w budowaniu Dałabym sobie głowę uciać że na czacie to nie byłeś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts