zetka 09.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 09.11.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 CoolaTTdziekuje za informacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 a możesz zdradzic co to za drewno masz położone w salonie obok gresu?Jest przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 23.11.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 a możesz zdradzic co to za drewno masz położone w salonie obok gresu?Jest przecudne Dziękuję. To Palisander z Ipowood - niektórzy mówią, że lakier niby nie najlepszej jakości........... wypowiem się na ten temat za rok, jak troszkę potestuję, a byc może wiosną kupię psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 24.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Hej CoolaTT,znowu mam pytanko. Jakim preparatem malowałeś szalóweczkę? nie chodzi mi oczywiście o kolor, ale o markę, podkłady,ile razy itd. Mam teraz z tym problem, bo każdy sprzedawca zachwala coś innego.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć, dawno nie zaglądałem a tu takie zmiany Bardzo fajnie wyglądają wnętrza, będę śledził z ciekawością dalsze postępy prac Czemu zdecydowałeś się na łuki w podłodze? Co do białego gresu pod kominkiem już wiem, że jest ciut niewygodny w użytkowaniu - ja palę w nim bartdzo rzadko a każdorazowo jest tam strasznie dużo brudu (trzeba sprzątnąć bo na białym świetnie widać) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 26.11.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Hej CoolaTT, znowu mam pytanko. Jakim preparatem malowałeś szalóweczkę? nie chodzi mi oczywiście o kolor, ale o markę, podkłady,ile razy itd. Mam teraz z tym problem, bo każdy sprzedawca zachwala coś innego. Z góry dziękuję za odpowiedź. Bezbarwny to były chyba bondex. A koloryzujący to Altaxin Woskowy - kolor sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 26.11.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Cześć, dawno nie zaglądałem a tu takie zmiany Bardzo fajnie wyglądają wnętrza, będę śledził z ciekawością dalsze postępy prac Czemu zdecydowałeś się na łuki w podłodze? Co do białego gresu pod kominkiem już wiem, że jest ciut niewygodny w użytkowaniu - ja palę w nim bartdzo rzadko a każdorazowo jest tam strasznie dużo brudu (trzeba sprzątnąć bo na białym świetnie widać) pozdrawiam serdecznie Z tymi łukami to końca sam nie wiem dlaczego, może kaprys dnia, czy tam kaprys chwili. Odnośnie białego gresu - zdaję sobie sprawę o jego ciut niewygodności, ale po prostu taki mi nam pobadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 27.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Odnośnie białego gresu - zdaję sobie sprawę o jego ciut niewygodności, ale po prostu taki mi nam pobadał. To tak jak nam Teraz gdy czyszczę kominek to podkładam taką dużą tekturę - przynajmniej popiół nie sypie się między fugi Jednak przy normalnym paleniu jest zawsze trochę brudu dookoła. Z drugiej strony to dobrze bo twardsze kawałki czy kamyki mogłyby poniszczyć drewno na podłodze dookoła kominka więc jak od razu sprzątnę to mam z tym spokój pozdrawiam KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/uvwx404100700v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.12.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images24.fotosik.pl/307/165e34339ce1b4df.jpg [Grzesiek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 31.12.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 czy ja moge poprosic o namiary na stolarza, który wykonywał schody? sa ładnie wykonane a ja tez potrzebuję kogos kto sobie poradzi z takimi "bajerami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 31.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Twojej Rodziny http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/inne/HPN2009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://blog.webshots.com/wp-content/uploads/2006/12/happy_new_year.jpg życzy.........Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 05.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Życzę posłusznie w Nowym 2009 Roku: worka pieniędzy, dobrego alkoholu oraz wachlarza talonów na benzynę a po cichutku ... jak najszybszego zamieszkania, genialnych "wykończeniowców" oraz nieustającego optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 06.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 fajne schody, z jakiego drewna zrobione?te pstryczki to Legrand? podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.01.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 fajne schody, z jakiego drewna zrobione? te pstryczki to Legrand? podobają mi się Schody z drewna jesionowego. Pstryczki to Legrand. Od góry do dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam Czy mogę prosić o więcej fotek, a może jakiś projekt altany i drewutni? Jestem pod ogromnym wrażeniem tych budowli. Mam zamiar wybudować sobie podobne a nie mogę nic ciekawego wypatrzyć. Dziękuje i pozdrawiam życząc wszystkiego dobrego w Nowym 2009 roku Chivas [email protected] http://forum.muratordom.pl/uzytkownik34905.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts