kaśka maciej 18.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kaśka, dzieki .... słodziak taki, że mogłabym go zjeść.... A za komplement ..... niskie pokłony...... zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kolorowych jajeczek, Rozczochranych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku I mokrego ubranka W dniu świątecznego lanka! Wesołych Świąt życzy Edyta z rodzinką http://foto.m.onet.pl/_m/86cbb236bc675b1375b931d7ae6b441f,14,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.03.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images29.fotosik.pl/180/e2c28b335646449b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.03.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Dziekuję pieknie za życzenia świąteczne..... Och, jak to szybko minęło.... czas spędzony w gronie rodzinnym to bardzo dobry czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 25.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hej! Mieszkam w Wielkopolsce i mam pytanie o namiary do Pana stolarza, który mieszka koło Leszna. Może są zdjęcia jego prac w internecie? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Domek super!! Mika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.03.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hej Mika, odpowiedź wysłałam na PV. Co do zdjęć, to jak poprosisz Pana Józefa to sam Ci przyśle swoje wykonane już schody. Są piekne i różne. Dziękuję za komplement dla domku... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 27.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 wasiek jeden tydzień w tą czy tamtą..... czy ma to jakieś znaczenie we wszechswiecie??????? hihi rewelacja to powinno być pierwszym przykazaniem w dekalogu każdego inwestora hmmm ale ja to niedługo będę mogła powiedzieć jeden rok w tą czy tamtą stronę ... hmmm rok to już jednak lekka przesada piękną macie wiosnę, piękne miejsce na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U mnie od samego początku budowa ma ciągle obsuwy ławy zostały wylane we wrześniu 2006 a dopiero z końcem marca 2007 roku rozpoczęły sie prace nad ścianami, czyli czas obsuwy 6 m-cy w ciagu których mógł juz stać stan surowy zamknięty.... a na wiosnę moglibyśmy rozpoczynać wykończeniówkę. Wszystko potoczyłoby sie inaczej i teraz pewnie juz byśmy od dawna mieszkali w domku.... Mieszkanie sprzedałabym w szczycie więc więcej kredytu mogłabym spłacić, materiały kupowałabym taniej więc też zaoszczędziłabym. No i tak dalej, dalej, dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 oooo, a tak w ogóle to dzisiaj - jak dobrze pamietam - mija roczek jak zaczęli nam na dobre budować naszego Granata. Od tego dnia budowlańcy byli juz u mnie na budowie prawie codziennie i w czerwcu oddali nam stan surowy otwarty.... z odeskowanym i zakrytym papą dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Gratulacje Czas budowy nie jest taki zły. Wiele osób buduje znacznei dłuzej. No i nie budują dwóch domów równocześnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.03.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej, hej miło, że do mnie tez zaglądasz.... No i masz rację, budowa to czas niesamowitych przeżyć... i tych złych i tych dobrych.... Fascynacja każdym przybywającym centymetrem muru i wszystkimi innym postepami..... to tak jak z dziećmi... cieszymy się kiedy ma sie urodzić a potem podziwiamy postepy w jego rozwoju....i marzymy kim bedzie w przyszłości......... Przy budowie też marzymy o tym jak będzie wygladała kuchnia, pokój no i łazienki.....a potem staramy sie to wszystko co nam sie wymarzy przenieść do rzeczywistości. I tu nastepuję konfrontacja marzeń z ......wszystkimi nieprzewidzianymi okolicznosciami i ...............spadamy na ziemie..... Chyba mam zły dzien dzisiaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 28.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 wasiekChyba mam zły dzien dzisiaj...... hej, mam nadzieję, że dzis masz bardzo dobry dzień wasiekDokumenty do Vatu budowlanego dzisiaj zostały oficjalnie przyjete przez US.... Ciekawe ile mi odwalą...wpisywałam rzeczy takie dla których nigdzie nie mogłam znaleźć PKW. trzymam kciuki, żeby nic nie odwalili hihih wiadomo, że teraz to kazdy grosz sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.03.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej Edytko, dzisiaj mam jeszcze gorszy dzien niż wczoraj, bo dowiedziałam się, że nie dostałam podwyżki...... Jutro muszę się wyszalec fizycznie na budowie - będzie wielkie sprzątanie i przygotowanie do ostatnich prac związanych z ogrzewaniem czyli zrobienie kotłowni....już nie moge się doczekać.....wrrrrr mam nadzieję, że już mi nie przełożą terminu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 29.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Hej Edytko, dzisiaj mam jeszcze gorszy dzien niż wczoraj, bo dowiedziałam się, że nie dostałam podwyżki...... przykro mi bardzo, znam ten ból, więc wiem co czujesz... wściec sie można ze złości a zreszta duzo by mozna o tym pisac.. ale co to da?? pewnie szalejesz już przy porządkowaniu budowy i bardzo dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.03.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 hej, hej wyszalałam się na budowie....i przestałam myśleć o tym na co niestety nie mam wpływu. Tony pyłu wymiotłam z domu a potem z garazu . włosy sztywne miałam i wszędzie czułam pył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 30.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 hihi no to miałaś niezłego pałera i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 hej, hej wyszalałam się na budowie....i przestałam myśleć o tym na co niestety nie mam wpływu. Tony pyłu wymiotłam z domu a potem z garazu . włosy sztywne miałam i wszędzie czułam pył.... oj jak ja lubię tak sobie poszaleć Ale dzisiaj spełniliśmy się jako rodzice i byliśmy z dziećmi na spacerze w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts