Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Granat - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje wszystkim za życzenia...dopiero dzisiaj mogłam zajrzec na chwilkę, bo jestem w mieście w mieszkaniu a całe święta spedziliśmy poza miastem w domku i nad jeziorem..... troszke jestem zmeczona ale.....pierwsza wigilia we własnym domku już za nami.... :D :D :D

Uczucie niesamowite...i tyle miejsca do zabawy dla naszego wnusia..... :D :D :D :D

Piękne drzwi Wasiu :) .

Nic to,że klamek nie ma, ale trzeba uważać coby się nie ztrzasnąć :) Zwłaszcza jak się jest samemu w domku...jatam klaustrofobii nie mam, a Ty? :D

Wspaniale,że spędziliście Tę Wigilię w nowym domku :lol: :lol: .

Wiem co czułaś... :wink: 8) :lol: .

A wnusio baaardzo przejęty :) -to widać :lol: .

Pozdr Bogusia :D

Dziekuję bardzo Bogusiu... :D :D :D

Zatrzasnąć się też można, tylko trzeba wiedzieć, że na gebericie leży specjalnie nóz do otwarcia drzwi, ...dobre co.... :D :D :D :D No, ale dotąd dopóki nie bedzie klamek, tak tez można otwierać te drzwi. Wszystkie drzwi są z wkładką więc zamykaja sie zatrzaskując....a w wigilie powiedzielismy wszystkim, żeby pukali już po załatwieniu tego co potrzeba a my ich wypuscimy...troche smiechu z tego powodu było, nie powiem.....ale to tez przyczyniło sie do tego, że Świeta spędzilismy w miłej atmosferze zrozumienia :D :D :D

No to fajniście mieliście :D :D :D

A zadowolenie Twojego małża z n-ki dobrze rozumię. :) Mój też jest baaardzo z tego zadowolony- :D :D ,ja trochę mniej...bo trochę to dużo kosztuje :wink: .

A jak zwierzątka?Przemówiły ludzkim głosem? Bo nasz Bruno, jakoś tak dziwnie ino miauuuczał :D :D :D .Nie wiedział,że Wigilia jest czy co? :lol: :lol:

Pozdr

Nasz hary zabrał się za swoje prezenty i ...troszke przestraszony, że tak dużo jest tu ludzi, połozył sie pod stołem i tak spedził wiekszość Wigilii..... :D :D :D a potem spał obok nas i pilnował, cobysmy nigdzie bez niego nie poszli.... :D :D :D

Niestety, nie dowiedziałam się, czy jest zadowolony z przenosin do nowego domku...a szkoda.....ale mam nadzieję, że będzie mu tu dobrze - tak samo jak i nam.... :D :D :D

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,

niech więc złe chwile zostaną za nami.

Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,

radości a przede wszystkim morze miłości!

http://moje.glitery.pl/gify/176/18/glitery_pl-830.gif

Dziękuję wszystkim za zaglądanie do mnie w Starym Roku i .....serdecznie zapraszam w Nowym Roku..... :D :D :D

Wesołej zabawy......

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/2142.jpg

Nowy Rok, nowe szanse i nadzieje.

Wielu radosnych chwil w nowym domu.

Marta

PS. Jakiś czas temu pytałaś jak wygląda jasna podłoga Sublime. Przepraszam, że tak długo to trwało, ale dopiero teraz mam dostałam się do komputera z większymi uprawnieniami i mogłam przerzucić zdjęcia.

http://elnetplus.waw.pl/~d.sitarski/inne/dzialka/_igp8402.jpg[/img]

No i mamy już Nowy 2009 Rok.... :D

Dziekuję za życzenia i mam nadzieję, że wiecie o tym, iż życzę Wam Wszystkim tego samego co sobie.......czyli, duzo zdrowia i duzo kasy na spłate kredytów.... :D :D :D

Dzisiaj śpie w mieście, bo muszę przygtować się do wyjazdu na szkolenie w nowej pracy. Wyjazd w niedzielę ale jutro będę miała w domku gości, więc nie bedę miała czasu na przygotowania. A w ogóle to musze tam jak najszybciej przenieść internet, bo smutno mi tak bez Was....

Tak sobie myslę, że szybko przyzwyczaję się do mieszkania w domku, bo praktycznie od 23 grudnia cały czas tam jesteśmy i czas jakoś inaczej tam mi płynie niż w mieście. Za oknem piekne widoki, zwłaszcza jak pada snieg....powoli tak majestatycznie i moge ogladać to z trzech stron świata tak jak mamy okna. Normalnie aż chce się siedzieć i patrzeć w okna....Jest ...leniwie i przyjemnie...

Marta, ja jeszcze na tak na stałe to nie mieszkam w domku. Fajnie było, nie powiem bo od Świąt Bożego Narodzenia aż do 4 stycznia, cały czas tam spalismy. Nawet zabraliśmy nasze lóżko z domu, żeby nam wygodniej było.....

I było fajnie, zwłaszcza rano jak się budziłam i widiziałam przed sobą las i biały puch. Niestety nie mam jeszcze żadnych rolet ani firan, tylko na wprost łóżka duże okno balkonowe i stąd tak piękny widok co rano.... :D :D

ja też się przyznaję, że lubię w oknie postać i patrzeć na biały świat,

choć u mnie nie jest tak pięknie jak u Ciebie.

Otoczenie masz piękne i dom też i jak tu się nie cieszyć :D

Cieszę się i to bardzo, tylko widmo kredytu trochę gasi mój zachwyt. Gdybym sprzedała mieszkanie, to zostałoby go zdecydowanie mniej i miałabym spokojną głowę.....a tak... no cóż, znowu sprawdza się nasze podejrzenie, że u nas to zawsze pod górkę....

Ale i tak jestem optymistką....Nowy Rok, nowa praca i za chwilę nowy wnuczek...mąż zdrowy, chociaż obolały ( po kuciu scian ) syn dojechał do siebie do Holandii w całości....chociąż pogodę miał okrutną i jechał ponad 20 godzin a chwilami tylko 20km na godzinę, bo taka śnieżyca go złapała....a pieniądze....no cóż rzecz nabyta i kredyt też powoli spłacimy..... tego mi potrzeba do spokoju ducha.... :D :D :D