wasiek 21.10.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 http://www.altanyogrodowe.vel.pl/ do zapamietania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.10.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Wasiu ale pięknie u Was.I znowu Twój mąz się wykazał-piekne rabatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 24.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 podziwiam Waśku Twój ciągle rozwijający się ogród i nie ukrywam że po cichutku "zazdraszczam" widoków! gdybym mogła też bym zamieszkała pod lasem ale że jesteśmy rodziną rozwojową to wybraliśmy bliskość szkół i innych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witaj Ninko! Zawsze sobie czytam świeże wiadomości u Ciebie, nie zawsze zostawiam swój ślad. Teraz kuruję łapkę, więc siedzę w domku i mam trochę więcej czasu. Pięknie już macie, tak naprawdę niewiele zostało Wam do zrobienia. Kuchnia bardzo mi się podoba, z roślinkami też masz widzę wszystko przemyślane i poukładane w głowie. Ja trochę tak lecę na żywioł, często jest tak, że mam już roślinki, a nie mam na nie pomysłu. Czytałam o Twoich przemyśleniach, co dać wokół basenu. A myślałaś może o deskach kompozytowych? Ściskam Cię mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.10.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Emi, a dziękuje dziękuje...ogród powoli się robi....i ciągle jest coś do zrobienia....tym bardziej, że trochę ziemi do obsadzenia jest.....u ciebie też powoli coś sie wykluwa...to tak jak u nas ..powoli i do przodu..... Wy rodzina rozwojowa a my już bliżej jesieni życia ... a mieszkamy w lesie ale obok mamy drogę krajową i do miasta do pracy mam tylko 10 km... więc nie jest to wcale tak daleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.10.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witaj Iwonko, z Tobą to tak jak ze mną ciągle do Was zaglądam z ciekawością nowinek w Waszym bukowym życiu....ale nie zawsze się wpisuję...... a z ogrodem to jest tak, że siadamy z mężem i zastanawiamy się co jeszcze możemy zrobić i raz jemu wpadnie pomysł do głowy na nową robotę a raz mnie...teraz właśnie realizujemy jego pomysł na cztery satelity wokół okrągłej rabaty przed domkiem...:p:p.. pewnie skończymy je na wiosnę ...ale częściowo już je obsadzam....bo trochę roslinek już na nie kupiłam tylko pogoda trochę krzyzuje mi plany....zimno, brrr rano -1 .... zmarzły mi dalie i czas je wykopać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.10.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 no i trzymam kciuki za szybki Wasz powrót do zdrowia.....:yes: Co do basenu to myślałam wcześniej o deskach kompozytowych ale chyba zrobimy jednak płyty ogrodowe...mam pełno katalogów i zimę na dokonanie wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.11.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ninko, przeraziło mnie to co napisałaś o tym wypadku. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Aż odetchnęłam z ulgą, bo dość już tych różnych nieprzyjemnych sytuacji. Teraz powinnyśmy tylko żyć sobie spokojnie i cieszyć się swoimi nowymi domkami i tym wszystkim co nas nowego otacza. Laki śliczna. Takie szczeniaki zawsze są rozkoszne. No i dla Twoich wnusiów radocha niebywała, tylko dla Ciebie więcej pracy. Ściskam Cię niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ninko całe szczęście,że chłopaki wyszli z wypadku bez poważnych obrażeń...życie i zdrowie najwazniejsze a auto rzecz nabyta.... Schody wyszły pięknie! Piesio przecudny:yes: Co za bezduszny drań zostawił ją na umarcie:bash: Nigdy tego nie pojme,jak można krzywdzić zwierzęta....Z tego co pamiętam to mieliście już dwa pieski teraz będzie trzeci? ...dobre z Was serduszka:yes::yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 wasiek, tyle szczęścia w nieszczęściu...dobrze, że nic się panom nie stało... Czyli macie trzy pieski? Czerwony, zielony, niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wasiu przykro mi z powodu tego wypadku najwazniejsze, ze cali i zdrowi. na poczatku roku identyczna sytuacja spotkala mojego brata, na szczescie tez skonczylo sie dobrze. Szczesciara sliczna, a ludzie to potwory, jak mozna takie cos zrobic, jak sie nie chce niechcianych szczeniaczkow to przeciez mozna po pierwsze zapobiegac (sterylka) a jak juz sie trafia to nawet oddac do schroniska, niehumanitarne jest takie porzucenie bezbronnego stworzenia. jak widze madre i kochajace oczyska mojego okrucha to sobie mysle, ze oboje mielismy szczescie, on ma mnie a ja mam jego. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.11.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dzięki dziewczyny... najważniejsze, że nic im się nie stało, mąż już lepiej się czuje ale syn jeszcze na zwolnieniu lekarskim bo jednak plecy nadal go bolą... a nieszczęścia lubią chodzić parami.....i znowu powtarza się nam sytuacja sprzed dwóch lat.....ech życie jest ......zaskakujące i potrafi dać kopa w najmniej oczekiwanym momencie....kiedy myślałam, że wychodzimy już na prostą....:( Ale stare powiedzenie, że co nas nie zabije to nas wzmocni.......jest bardzo ......bolesne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 26.11.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A szczęściara chodzi, szczeka i "dokucza" Axsie....teraz mamy czarnego pieska, białego pieska i czarno białą laki Wszystkie są u nas od szczeniaczka i tu mają swój dom do końca swego życia i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej.....w ogóle nie wyobrażamy sobie życia bez nich, traktujemy je jak członka rodziny...ale jak widać są ludzie dla których szczeniak to tylko szczeniak....i ....nic poza tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 03.12.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam serdecznie. Podziwiam Państwa domek i to co wokół niego się dzieje! Pięęękne to wszystko. Gdzie się Pani zaopatruje w iglaki i kwiaty? Czy są to jakieś nasze miejscowe sklepy ogrodnicze, czy raczej z netu? Kiedy u nas będzie choć namiastka tego, co mogę podziwiać u Państwa.... Prze...pię...knie:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 04.12.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witaj Dorana u nas..... miło, iż zajrzałaś do naszego domku...dziękuję za podziwy i trzymam kciuki coby u Was szybko było tak jak u nas.....chociaż może inaczej ...zdecydowanie szybciej niż u nas bo jak wiesz u nas wszystko musiało odczekać swoje w kolejce ........ ale ja zawsze mówiłam.....powoli, powoli a i tak dojdziemy do celu... W iglaki i inne kwiaty to zaoptrujemy się różnie....część zakupionych zostało w szkółce Myślęcin, część w szkółce w Nowej Holandii a część w szkółce w Nowakowie..i w sklepie w Rubnie .........nie wiem czy coś Ci to mówi, bo ważne też skąd Ty jesteś.... Duzo też zamawiam przez internet i jak do tej pory nie narzekam na te zakupy...tfu, tfu...wszystko się przyjęło jak do tej pory... a następna partia czeka na swoją kolej na wiosnę.... Jak będziesz cierpliwa to sama zobaczysz jak szybko zleci czas oczekiwania na efekty w ogrodzie i wokól domku... pozdrawiam i jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało pytaj.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 14.12.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ach, Ninko! Jakie szczęście, że to ogrzewanie Wam naprawili i że była to tylko niewielka usterka. W taką zimę trudno byłoby wytrzymać w zimnych pomieszczeniach. A widok z Twojego okna bajeczny, zarówno latem, jak i zimą. Widać, że go uwielbiasz! Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Szczesliwych-Swiat-ekartka-gif-animowany-005-ewcia417.gif Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! WESOŁYCH ŚWIĄT życzy BOGUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.12.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Pięknie dziękuję za życzenia..... jak widać kolejny rok nam zleciał nie wiadomo kiedy....kończyliśmy budowy, remontowaliśmy już coś niecoś... i cały czas coś robiliśmy przy naszych domkach....dlatego życzę wszystkim budującym, czytającym, piszącym.... oby te Święta były tak samo piękne, spokojne, zdrowe i żeby przy naszym stole nie zabrakło nikogo.... http://kartki4u.eu//kartki/47/3/d/3146.gif Edytowane 21 Grudnia 2012 przez wasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts