monieq 02.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 w moim mieszkaniu na 3 pietrze prawie od poczatku maja zanika cisnienie zimnej wodyw dzien jest jako tako ale tragedia jest od 22/23 do 5/6 ranokiedys wstalam o 5tej - woda prawie w ogole nie leciala a czesto myje sie ok 22/23 to po prostu nie ma sensu uzywac przysznica bo leci strumyczek w spoldzielni twierdza, ze z innych blokow tez sa zgloszenia, ale tlumaczy to tym, ze ludzie podlewaja ogrodki w czasie upalow - mieszkam pod W-wasasiadka z dolu tez narzekala swego czasuw zakladzie melioracyjnym, czy jak to sie tam nazywa, wciskaja mi kit z tymi ogrodkamia ja sie wkurzami mam pytanie - czy jest na nich wszystkich jakis bat i czy moge sie ubiegac o rabat w ramach reklamacji - czy w umowach z zakladami sa zagwarantowane jakies parametry dostarczanej wody - cisnienie npplace ciezka kase za ta wode, ktora jest drozsza niz w innych miejscowosciach i naprawde nie satysfakcjonuje mnie tekst pana z zakladu, ze place tylko za wode wykorzystana przeciez, wiec on nie wie o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 03.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Odpowiedź umieściłem pod twoim drugim postem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103679&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts