gogo5660 05.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ludzie znalazlem nowe hobby (poza domem i ogrodkiem) jest to gra komputerowa. Jak mam chwilke czasu to wchodze na interie i klikam i buduje wioske... ale to jest wciagajace masakra ale szczerze polecam http://travian.interia.pl/ jak ktos ma ochote popykac to rejestrujcie sie na 7 server pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No i co Ty zrobiłeś najlepszego? A ja mam tyle pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ja na wszelki wypadek starannie omijam ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ja na wszelki wypadek starannie omijam ten link niech mnie ręka boska broni od kliknięcia w link ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v 05.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja buduje dzien w dzien , ale obcymi rekami. Swoje oszczedzam nawet na przed takimi grami. Sa lepsze zajecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ludzie ale mozna zrobic tak ze raz na jakis czas sie tylko wchodzi i kliknie na np zelazo i potem jak jest pjakas wolna chwilka to na cos innego... JoShi a co zarejestrowales sie? jak tak to moze podaj nick i gdzie jestes na mapie i jaka nacja grasz... ja tez mam full roboty ale na to poki co znajduje czas a jak nie to druga polowka kliknie i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja buduje dzien w dzien , ale obcymi rekami. Swoje oszczedzam nawet na przed takimi grami. Sa lepsze zajecia. Jakie zajecia sa lepsze.. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
v 05.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja buduje dzien w dzien , ale obcymi rekami. Swoje oszczedzam nawet na przed takimi grami. Sa lepsze zajecia. Jakie zajecia sa lepsze.. hmm no oczywiscie te lepsze i przyjemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja buduje dzien w dzien , ale obcymi rekami. Swoje oszczedzam nawet na przed takimi grami. Sa lepsze zajecia. Jakie zajecia sa lepsze.. hmm no oczywiscie te lepsze i przyjemniejsze. Do konkretów prosze jakie... bo jak myslisz o TYM to hmm wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No nie mowcie ze nikt w to nie gra odezwijcie sie.. dopiero zaczynam nie zniszcze Was ale w przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No nie mowcie ze nikt w to nie gra odezwijcie sie.. dopiero zaczynam nie zniszcze Was ale w przyszlosci No i miej takiego w realu za sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 06.06.2007 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No nie mowcie ze nikt w to nie gra odezwijcie sie.. dopiero zaczynam nie zniszcze Was ale w przyszlosci No i miej takiego w realu za sąsiada... No nie przesadzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts