kofi 11.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Nie polecam natomiast balsamu brązującego Johnson, jest zbyt mocny i pozostawia smugi (że o zapachu nie wspomnę). Nie mogłaś wcześniej nie polecić? Tak pachnie chyba skóra, jak się samoopala - moja w każdym razie po każdym samoopalaczu tak samo. Z trudem znoszę. Z kawą muszę spróbować. Z ekspresu fusy mogą być? W ubiegłym roku też miałam problemy z antyperspirantami - myślę, że rany robiły się od alkoholu w nich zawartego - przeszłam na bezalkoholowe Yves Rocher i było dobrze. Jeszcze wracając do tanich, to może ktoś zna tanie tabletki do zmywarki, które nie są beznadziejne? Z tańszych od Calgonitu jakoś nigdy nie byłam zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 11.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Nie mogłaś wcześniej nie polecić? Tak pachnie chyba skóra, jak się samoopala Wszystkie oparte na dihydroksyacetonie tak śmierdzą. W zależności od stężenia bardziej lub mniej i w dużym stopniu zależy to od "osobistych" właściwości naskórka. To zapach reakcji chemicznej jaka zachodzi między DHA a naskórkiem. Ale za to dihydroksyaceton jest bezpieczny i nie ma jakiś szczególnych złych właściwości zdrowotnych. A na dodatek chyba się to robi z buraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.06.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 kofi, fusy mogą być z ekspresu do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Wszystkie oparte na dihydroksyacetonie tak śmierdzą. W zależności od stężenia bardziej lub mniej i w dużym stopniu zależy to od "osobistych" właściwości naskórka. To zapach reakcji chemicznej jaka zachodzi między DHA a naskórkiem. Ale za to dihydroksyaceton jest bezpieczny i nie ma jakiś szczególnych złych właściwości zdrowotnych. A na dodatek chyba się to robi z buraka Dobre i to, ale strasznie nie lubię tego zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 11.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam kolezanki. Ja chcialam polecic ze wspomnianej juz serii Lirene-peeling do ciala, bardzo fajnie wygladza, przyjemny zapach. Ale po przeczytaniu tego tematu ide prosic meza zeby wypil kawe, ale to szybko! (ja niestety pije tylko rozpuszczalna ) i z fusami pod prysznic ...Podpisuje sie tez pod kosmetyki Loreala-kremy do twarzy,a ostatnio mialam swietny antycellulitisowy tej firmy-taki leciutki zel, piekny zapach, szybko sie wchlanial i skora sie nie "kleila" po nim, no i fajnie ujedra (choc nie wszystko zeszlo ). Jeszcze samopalacz z Loreala, kosztuje ok. 37 zl (takie przezroczysta tuba z ciemna mazia w srodku), swietnie sie naklada, nie robi plam a do tego daje super efekt-ma zlociste drobinki ktore w sloncu iskrza sie rewelacyjnie (w zeszlym roku latem, jak czasem posmarowalam nim nogi to kazda znajoma babeczka pyta jakiej to firmy;te mniej znajome sie nie pytaly bo zawisc je zzerala ). Lekko przyciemnia skore zaraz po nalozeniu, jak fluid na twarzy, po prostu extra. Acha, z Avonu tusze do rzes-jak sa w promocji, fajnie pogrubiaja, bardzo je lubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 11.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Acha, z Avonu tusze do rzes-jak sa w promocji, fajnie pogrubiaja, bardzo je lubie! A w moim przypadku wszystkie tusze z AVON-u to były wyrzucone w błoto pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Acha, z Avonu tusze do rzes-jak sa w promocji, fajnie pogrubiaja, bardzo je lubie! A w moim przypadku wszystkie tusze z AVON-u to były wyrzucone w błoto pieniądze niestety mam podobne doświadczenia z tymi tuszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 11.06.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A ja mam swojego sofcika z niveii i nie narzekam zeby cos jakies tam wiecie co... tylko ze to jest moje a moja zona to cala szuflada zawalona niewiadomo czym... az strach sie bac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Acha, z Avonu tusze do rzes-jak sa w promocji, fajnie pogrubiaja, bardzo je lubie! A w moim przypadku wszystkie tusze z AVON-u to były wyrzucone w błoto pieniądze niestety mam podobne doświadczenia z tymi tuszami Kupuje ich jeden tusz Daring Curves . Dla mnie bomba . Leciutko podkręca , nie zanadto pogrubia i nie skleja rzęs . Umiejętnie nałozony daje efekt naturalnych długich i lekko podkręconych rzęs . Nie lubię jak rzęsy są mocno pogrubione i posklejane więc ten jest dla mnie idealny . Co jakiś czas eksperymentuję z różnymi specyfikami , łącznie z tymi z najwyższej półki ale zawsze wracam skruszona do tego z Avonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kupuje ich jeden tusz Daring Curves . Dla mnie bomba . Leciutko podkręca , nie zanadto pogrubia i nie skleja rzęs . Umiejętnie nałozony daje efekt naturalnych długich i lekko podkręconych rzęs . Nie lubię jak rzęsy są mocno pogrubione i posklejane więc ten jest dla mnie idealny . Co jakiś czas eksperymentuję z różnymi specyfikami , łącznie z tymi z najwyższej półki ale zawsze wracam skruszona do tego z Avonu . To brzmi intrygująco. Co prawda też mam nie najlepsze doświadczenia z tuszem z Avonu, ale właśnie szukam takiego, który niespecjalnie pogrubia i skleja. Ostatnio wszystkie wydają mi się za gęste. I jeszcze mówią, że to zaleta (sprzedawcy, nie tusze, mówią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.06.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 mbz - a ćwiczysz do tego? Ja mam ten sam problem z brzuchem - niby się wciagnął, ale to nie to co kiedyś No ale fakt - kiedys cwiczyłam brzuszki a teraz mnie się nie chce... Dobry mówisz? A ile toto kosztuje? Muszę zrobic sobie listę bo jutro będę uzupełniać kosmetyczne braki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kupuje ich jeden tusz Daring Curves . Dla mnie bomba . Leciutko podkręca , nie zanadto pogrubia i nie skleja rzęs . Umiejętnie nałozony daje efekt naturalnych długich i lekko podkręconych rzęs . Nie lubię jak rzęsy są mocno pogrubione i posklejane więc ten jest dla mnie idealny . Co jakiś czas eksperymentuję z różnymi specyfikami , łącznie z tymi z najwyższej półki ale zawsze wracam skruszona do tego z Avonu . To brzmi intrygująco. Co prawda też mam nie najlepsze doświadczenia z tuszem z Avonu, ale właśnie szukam takiego, który niespecjalnie pogrubia i skleja. Ostatnio wszystkie wydają mi się za gęste. I jeszcze mówią, że to zaleta (sprzedawcy, nie tusze, mówią). kofi , aż poszłam do łazienki sie pomalować i to naprawde działa Jest faktycznie tak jak napisałam . Pod koniec opakowania tusz jest troszkę bardziej gęsty ale wtedy trzeba po prostu delikatniej nakładac na rzęsy . Spróbuj , moze akurat będzie Ci pasował . No i cena na pewno z nóg nie zwali .Ostatnio kosztował ok. 18PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 mbz - a ćwiczysz do tego? Ja mam ten sam problem z brzuchem - niby się wciagnął, ale to nie to co kiedyś No ale fakt - kiedys cwiczyłam brzuszki a teraz mnie się nie chce... Dobry mówisz? A ile toto kosztuje? Muszę zrobic sobie listę bo jutro będę uzupełniać kosmetyczne braki Arcobaleno - no wlasnie nie cwicze, bo jakos trudno mi znalezc na to czas ( ). Preparat dostalam pod koniec maja na imieniny i od tamtego czasu stosuje, ale tu sie przykladam i zgodnie z zaleceniem smaruje i wmasowuje dwa razy dziennie. Poprawe jakosci skory dotykiem mozna bylo zauwazyc juz po 4 dniach, teraz widac juz golym okiem , ze jest gladki Kosztuje chyba ok. 20 kilku zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 mbz - to kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek To pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek To pokaż takiś ciekawy wsadź nos do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek To pokaż takiś ciekawy wsadź nos do kawy Ale pamiętaj , nie wyrzucaj fusów , do peelingu sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek To pokaż takiś ciekawy wsadź nos do kawy Ale pamiętaj , nie wyrzucaj fusów , do peelingu sie przydadzą Ja je bardzo chetnie wezme, troszke wypilingowac ten brzuszek nie zaszkodzi zwlaszcza jak ma jeszcze ladnie pachniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A ja chcialabym polecic Koncentrat wyszczuplajaco-modelujacy Plaski brzuch firmy Miraculum. Stosuje od jakichs dwoch tygodni i efekty sa rewelacyjne: po pierwsze skora jest bardziej napieta, gladsza, jedrniejsza, no i co najwazniejsze: pierwsyz preparat, ktory zlikwidowal moj najwiekszy problem zwiazany z brzuchem, przez co nie moglam go pokazywac - faldki, bruzdki, grudki i inne takie pozostalosci po ciazy - nie ma ich!!! Moge wreszcie pokazac brzuszek To pokaż takiś ciekawy wsadź nos do kawy Ale pamiętaj , nie wyrzucaj fusów , do peelingu sie przydadzą Tylko pamiętaj dodać szczyptę cynamonu. Ja je bardzo chetnie wezme, troszke wypilingowac ten brzuszek nie zaszkodzi zwlaszcza jak ma jeszcze ladnie pachniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts