bryta 12.06.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A co ze srodkami do czyszczenia .Czy macie jakis faworytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.06.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A co ze srodkami do czyszczenia .Czy macie jakis faworytow yyyyyyyyyyyyyyyyy................... to ja pojadę z grubiej rury nic mi tak nie doczyści kibelka, jak WC-cleaner, taki niebieski w tandetnej butelce za niecałe 2 zł. Jest bezkonkurencyjny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 13.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 No to ja mam coś do kabin prysznicowych, umywalek, bidetów, baterii - ORO Bad - Reiniger - świetnie czyści i usuwa kamień. Cena za 1 litr 10-12zł. Ma tylko intensywny zapach środka chemicznego, który jednak szybko się ulatnia. Nalepka może się troszkę różnić, bo to chyba nowa szata.http://www.oro.pl/img/produkty/m/174.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A co ze srodkami do czyszczenia .Czy macie jakis faworytow yyyyyyyyyyyyyyyyy................... to ja pojadę z grubiej rury nic mi tak nie doczyści kibelka, jak WC-cleaner, taki niebieski w tandetnej butelce za niecałe 2 zł. Jest bezkonkurencyjny!!!!! A gdzie kupujesz i jakiego producenta bo niebieskich butelek jest mnostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 14.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Podkład La roche robi mi na twarzy potworną maskę, moim zdanie podkład powinien być jak najmniej widoczny, ten niestety robi na buzi tapetę. Nie wiem, może tylko na mojej skórze tak się zachowuje Kuleczka, podklady La Roche Posay sa rozne, kupilas ten, ktory najmocniej kryje. Jest w sprzedazy inna wersja Unifiance, lzejsza, i gwarantuje, ze nie bedzie efektu maski. Wiem, bo sprzedaje to codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 14.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 nic mi tak nie doczyści kibelka, jak WC-cleaner, taki niebieski w tandetnej butelce za niecałe 2 zł. Jest bezkonkurencyjny!!!!! Ja czasem wlewam zwykłe ACE lub inny tani, żrący wybielacz i zostawiam na kilkanascie minut (im dłużej, tym lepiej). Nie trzeba szorowac, samo rozpuszcza kamień. Z tanich rzeczy... Mokre chusteczki do kurzu są drogie (te w foliowych, płaskich opakowaniach), ostatnio Pronto po 12 zl kupowałam. A w Rossmanie są podobne chusteczki po 5 zł, w żółtych paczkach. Jakościowo to sie nawet nie umywają niestety do tych Prontowych czy Ajaxa, ale ujdzie. Zwłaszcza jak używam do miejsc mniej widocznych albo gdzieś doraźnie... Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja odkąd mam sciereczke z jakimis mikrowłóknami polubiłam mycie okien i luster. Nie ma żadnych smug, które zawsze miałam po uzyciu płynu do szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 14.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja odkąd mam sciereczke z jakimis mikrowłóknami polubiłam mycie okien i luster. Nie ma żadnych smug, które zawsze miałam po uzyciu płynu do szyb. tez stosuje - myje sie tylko czysta woda- a okna sa rewelacyjnie umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.06.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Fajny wątek - dodam więc też coś od siebie, bo zauwazyłam w sobie dziwną "przypadłość" - niby mam coraz więcej kasy - a na kosmetyki wydaję coraz mniej... Były różne marki (tez apteczne, Olay, Pupa) - najwyższa pólka na jaką się wdrapałam to była Helena Rubinstein. I wiecie co? Dziiś myję ciało i twarz płynem Johnson&J - taki z pompką - dla dzieci - można nim tez myć włosy (wreszcie nie mam problemów ze skórą- choć trądziku nigdy nie miałam - to od tych wszystkich dodatków - coś mi sie robiło z cerą). Zmywa świetnie makijaż - szybko pozbywam się resztek tuszu. Krem który jest dla mnie super to niwea soft - do twarzy i ciała. Zimą używam Q10 na noc. Solidny peeling i gruba wartswa niwea - działa jak serum - daję się napić skórze... zwykle wypija wszystko do dna:wink:potem jest jędrna i gładka. Tusze i podkłady Clinique (ok.100 zł) - "zaoszczędzone" na pozostałych kosmetykach - wymiana co kwartał. Nic więcej nie trzeba...mówię to z całą odpowiedzialnością - raz-dwa razy w roku wyjeżdżam do spa (opłaca firma męża) - żadnych cudów tam nie uświadczam -lepiej działa dobry sen - aromatyczna kąpiel przy świecach - i inne "dotleniające" przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 14.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Poczytałam sobie Wasze porady i spostrzeżenia to napiszę teraz co ja ostatnio niedrogiego odkryłam. Z balsamów do ciała Johnsons 24-godzinne nawilżanie. Ladnie się wchłania jest lekki i przyjemnie pachnie. No i moja skóra ładnie po nim wygląda.Krem do twarzy którego ostatnio używam i kosztował 15zł to Hydra Expert firmy Eveline. Poleciła mi go pani w sklepie i jestem naprawdę zadowolona. No i jest w całkiem ładnym opakowaniu, jeśli to ma być dla kogoś zachętą. Jeszcze jedna godna polecenia rzecz to głęboko nawilżająca maseczka kojąca z firmy Lirene. Maseczki mją niezłe, kremy według mnie są gorszej jakości niż kiedyś. Kosmetyki, które wypróbowałam i odradzam to kremy Garniera bleee... W ciekawych słoiczkach sprzedają badziewie. Oczywiście ktoś może mieć inne zdanie. Ja moja siortra i mama wypruóbowałuśmy różne kremy tej firmy i żadna z nas nie była zadowolona. Soraya też się ostatnio nie sprawdziła. Kupiłam krem pod oczy z serji Kuracja Dotleniająca i używam tylko na noc bo jak go wklepię rano to cały dzień czuję jak spływa mi z powiek. To narazie tyle. Będę dalej podglądała topic a jak coś ciekawego wpadnie mi w ręce to Wam o tym doniosę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja jednak kupiłam krem regenerujący do twarzy z lirene - nie wiem czemu się uparłam na te markę ale podświadomie czuję w niej wielki potencjał Tak czy siak - krem ma bardzo przyjemną konsystencję i fajnie się wchłania. Jeśli chodzi o efekty to nie wiem czego mam się spodziewać ale jakby co napiszę po dłuższym stosowaniu Preparatu na brzuch Miraculum nie mogłam niestety znaleźć Kupiłam za to Dove summer glow i muszę powiedzieć że naprawdę świetny Rozsmarowuje się lekko, przyjemnie pachnie, nie pozostawia smug a drobinki wyglądają super Kuleczka, Maxtorka - dzięki za odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja odkąd mam sciereczke z jakimis mikrowłóknami polubiłam mycie okien i luster. Nie ma żadnych smug, które zawsze miałam po uzyciu płynu do szyb. tez stosuje - myje sie tylko czysta woda- a okna sa rewelacyjnie umyte zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja odkąd mam sciereczke z jakimis mikrowłóknami polubiłam mycie okien i luster. Nie ma żadnych smug, które zawsze miałam po uzyciu płynu do szyb. tez stosuje - myje sie tylko czysta woda- a okna sa rewelacyjnie umyte zgadza się Trzeba by bylo sprobowac bo duzy plus ze bez chemi . Moze ktos z was ma urzadzenie do czyszczenia para (czy warto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.06.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wg mnie warto. Od paru lat co jakiś czas pożyczam od mamy i robię generalne porządki za pomocą tego jedynie urządzenia i ww sciereczek z mikrofibry /czy jak to sie tam zwie, są ich różne rodzaje- do szyb, do powierzchni tłustych itp/. Czyli tylko sama woda, zero chemi a wszystko jest czyste do najdrobniejszego zakamareczka. Polecam. Tym bardziej, ze sama zamierzam w końcu nabyć. W domku jeszcze bardziej się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.06.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wg mnie warto. Od paru lat co jakiś czas pożyczam od mamy i robię generalne porządki za pomocą tego jedynie urządzenia i ww sciereczek z mikrofibry /czy jak to sie tam zwie, są ich różne rodzaje- do szyb, do powierzchni tłustych itp/. Czyli tylko sama woda, zero chemi a wszystko jest czyste do najdrobniejszego zakamareczka. Polecam. Tym bardziej, ze sama zamierzam w końcu nabyć. W domku jeszcze bardziej się przyda. A jakiej firmy to urzadzenie .Czy mozna tym wyczyscic fugi i piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wg mnie warto. Od paru lat co jakiś czas pożyczam od mamy i robię generalne porządki za pomocą tego jedynie urządzenia i ww sciereczek z mikrofibry /czy jak to sie tam zwie, są ich różne rodzaje- do szyb, do powierzchni tłustych itp/. Czyli tylko sama woda, zero chemi a wszystko jest czyste do najdrobniejszego zakamareczka. Polecam. Tym bardziej, ze sama zamierzam w końcu nabyć. W domku jeszcze bardziej się przyda. A jakiej firmy to urzadzenie .Czy mozna tym wyczyscic fugi i piekarnik Dobrej firmy to i ja teraz szukam, bo sama chcę kupić przy kolejnym przypływie wolnej gotówki /wykończeniówka / , moja mama ma jakieś sprzęt sprzed lat bezmarkowy chyba, ale działa oki. Właśnie lubię go ze względu na fugi i piekarnik Teraz te sprzęty z pewnością maja jakieś dodatkowe bajery i większa moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja jednak kupiłam krem regenerujący do twarzy z lirene - nie wiem czemu się uparłam na te markę ale podświadomie czuję w niej wielki potencjał Ja też mam jakiś pociąg do tej marki Ostatnio kupiłam serię kosmetyków do cery naczynkowej - krem na dzień, na noc, tonik i piankę do mycia twarzy. Efekt jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 hej specjalistki od kosmetykow ! pomozcie mi prosze : kolezanka z Niemiec poprosila mnie , abym jej kupila balsam brazujacy w Polsce opisala go w ten sposob : w tubce , z przodu jest narysowana palma , zawiera maslo kakaowe i jest z firmy ....Helena:o zlatalam dzisiaj caly Bytom i nie znalazlam niczego takiego czy ktoras z was domysla sie jaki to balsam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 19.06.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 hej specjalistki od kosmetykow ! pomozcie mi prosze : kolezanka z Niemiec poprosila mnie , abym jej kupila balsam brazujacy w Polsce opisala go w ten sposob : w tubce , z przodu jest narysowana palma , zawiera maslo kakaowe i jest z firmy ....Helena:o zlatalam dzisiaj caly Bytom i nie znalazlam niczego takiego czy ktoras z was domysla sie jaki to balsam ? Z palma na tubce coś niesmialo kojarzy mi sie KOLASTYNA (albo DAX) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.06.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Frosch - jaka to ma być firma? Helena? Moze Pollena, albo Bielenda...tylko własnie wrzuciłam w wyszukiwarkę i na żadnym opakowaniu nie ma palmy Ale masło kakaowe owszem Moze zmienili opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts