kuleczka 07.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czy jest jakaś metoda, żeby zablokować pewnej osobie możliwość przysyłania do mnie prywatnych wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 chyba nie to tylko w Kurniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jest metoda. Dośc brutalna, Dajesz ostrzeżenie, a jak nie poskutkuje publikujesz wiadomośc pw na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy jest jakaś metoda, żeby zablokować pewnej osobie możliwość przysyłania do mnie prywatnych wiadomości? priw do Admina >>> gotowiec z prośbą o zablokowanie danej osobie możliwości pisania priwów do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Redakcja sama odezwała się na priv. za co badzo dziękuję. Postanowiłam jeszcze nie korzystać z tej ostateczności. Póki co jest spokój i mam nadzieję, że tak zostanie. Majka, widzę, że jesteś w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Redakcja sama odezwała się na priv. za co badzo dziękuję. Postanowiłam jeszcze nie korzystać z tej ostateczności. Póki co jest spokój i mam nadzieję, że tak zostanie. Majka, widzę, że jesteś w temacie Kto Was dziewczyny tak lubi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.06.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 wpadły komuś w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Kulka nie blokuj mnie, nie blokuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To mogę jeszcze pisac privki do moich kuleczek ... znaczy mojej kuleczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ahaaaaaaaaaa jeszcze To znaczy, ze juz cos bylo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ahaaaaaaaaaa jeszcze To znaczy, ze juz cos bylo!!!! Jeszcze ... NIE Zbieram się od 2003 roku ale nie mogę się odważyć napisać priva do kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A ja dostaję same sympatyczne privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.06.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kochani moi privkowicze Z radością oczekuję na każdego priva od Was Na wiad. od jabka to w ogóle czekam ranki i wieczory, wręcz nie sypiam mimo późnej pory Mimo wszystko nie tracę nadziei, może mój los wnet się odmieni Ps.Ten, którego mam na myśli, pewnie się tu nie pojawi, bo on woli na privie błotem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kochani moi privkowicze Z radością oczekuję na każdego priva od Was Na wiad. od jabka to w ogóle czekam ranki i wieczory, wręcz nie sypiam mimo późnej pory Mimo wszystko nie tracę nadziei, może mój los wnet się odmieni Ps.Ten, którego mam na myśli, pewnie się tu nie pojawi, bo on woli na privie błotem rzucać ja nie pisałem ale tera zaczne, a co...przyzwolenie jest i konkurencja dla boskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 będziesz kłuliku dla mnie privki pisał ?? kuelczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A ja dostaję same sympatyczne privy Jeśłi Ci to doskwiera to napisz, coś zaradzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.06.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A ja dostaję same sympatyczne privy Jeśłi Ci to doskwiera to napisz, coś zaradzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 A ja dostaję same sympatyczne privy Jeśłi Ci to doskwiera to napisz, coś zaradzimy... Nie będę sie prosić, łaski bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Czy jest jakaś metoda, żeby zablokować pewnej osobie możliwość przysyłania do mnie prywatnych wiadomości? priw do Admina >>> gotowiec z prośbą o zablokowanie danej osobie możliwości pisania priwów do Ciebie TAKIE COS NIE DZIALA!!! REDAKCJA SKASOWALA MOJ WATEK PO CZYM PRZESLALA CUDOWNEGO MAILA Z PROSBA O ZANIECHANIE "POLEMIKI" Z NS. FAJNIE - JA BARDZO CHETNIE - ALE NA MOJA PROSBE O ZABLOKOWANIE MOZLIWOSCI PISANIA DO MNIE PANU NS - NIESTETY NIE ZAAREGOWALA I DOSTALAM TAKIE CUS DZIS - PELEN ROZKWIT NS MOZLIWOSCI : http://images29.fotosik.pl/37/d409274a4fc10d34m.jpg (sorry ze krzycze ale czy szanowna redakcja moze jednak zablokowac ????) NIE ZYCZE SOBIE DOSTAWAC OD PSYCHOLA PRIWOW !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aha - i mam w nosie ewentualnego bana! Skoro Redakcja na moja prosbe (dwukrotna) zeby zablokowac mozliwosc wysylania priv panu psychicznemu - ma to w glebokim powazaniu i nie reaguje - prosze bardzo - mozecie mnie zbanowac :lol: Jesli nie umiecie uchronic uzytkownikow swojego forum przed czyms takim - to ja nie chce w takim razie w takim forum uczestniczyć Wyslalam Redakcji maila z ponownym - tym razem żądaniem o bloku na moj priv i linkiem do tego listu - jestem baaaardzo ciekawa reakcji ps. tekst o "mamie" i "stabilizacji" byc boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts