Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prywatne wiadomości (blokada)

kuleczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

agnieszko - ja to mam od marca zeszlego roku!!!! tak od 2006

tadam!!!

:evil:

sa okresy paromiesieczne (sic!) kiedy nie reaguje , ale to nie pomaga wiec "pękam" i np. odpsuje zeby sie odpierniczył :evil:

ani to ani nie odzywanie (czy nie otwieranie i kasowanie wiadomosci) - nie dziala .

Nie rozumiem czemu redakcja nie chce zablokowac mozliwosci wysylania do mnei privow ???? :o

agnieszko - ja to mam od marca zeszlego roku!!!! tak od 2006

tadam!!!

:evil:

sa okresy paromiesieczne (sic!) kiedy nie reaguje , ale to nie pomaga wiec "pękam" i np. odpsuje zeby sie odpierniczył :evil:

ani to ani nie odzywanie (czy nie otwieranie i kasowanie wiadomosci) - nie dziala .

Nie rozumiem czemu redakcja nie chce zablokowac mozliwosci wysylania do mnei privow ???? :o

to jest kłamstwo :o :o :o :evil: Jezeli teraz sie bronisz to nie ta drogą.

:roll: tu niestety przegrywasz w przedbiegach.

Pokaż je tu i teraz :evil: :evil:

sa okresy paromiesieczne (sic!) kiedy nie reaguje , ale to nie pomaga wiec "pękam" i np. odpsuje zeby sie odpierniczył

.Udowodnij to teraz....Jeszcze raz powtarzam ,że to co pisze zielonooka jest kłamstwem zeby mnie oczernic w oczach ludzi z forum.

Jezeli Redakcja ma wpływ i ma możliwość czytania wszystkiego na tym zacnym forum to niech złamie regulamin i wklei wszystkie moje privy tu na publiczny.Wtedy bedzie jasność sytuacj i ktoś komus coś udowodni.

Ja nic nikomu udowadniac nie musze :D

W przeciwienstwie do pana ns jakos nikt sie na moje niechciane privy nie skarzy

:D

Mam w nosie czy mi ktos wierzy czy tez nie

Zadam jedynie uniemozliwienia uzytkownikowi o nicku nikt specjalny - mozliwosci wysylania mi wiadomosci prywatnych.

tylko tyle

i koncze dyskusje :)

... ns jakos nikt sie na moje niechciane privy nie skarzy

Chciałem tylko powiedzieć że ja się skarże.

Zielonooka bardzo chciałbym dostawać privy od Ciebie ... a Ty mi nic nie wysyłasz :cry:

A najstarsze PW od ns'a mam z marca tego roku.Wcześniejszych nie mam. Sie skasowały chyba

Nie mamy możliwości blokowania poczyty do wybranych forumowiczów. Prosimy o zakończenie tej awantury. Przypominamy, że forum jest wartością całej społeczności, a nie tylko biorących w tym konflikcie udział osób.

Czy jest jakaś metoda, żeby zablokować pewnej osobie możliwość przysyłania do mnie prywatnych wiadomości?

priw do Admina >>> gotowiec

z prośbą o zablokowanie danej osobie możliwości pisania priwów do Ciebie

???

Nie mamy możliwości blokowania poczyty do wybranych forumowiczów. Prosimy o zakończenie tej awantury. Przypominamy, że forum jest wartością całej społeczności, a nie tylko biorących w tym konflikcie udział osób.

Czy jest jakaś metoda, żeby zablokować pewnej osobie możliwość przysyłania do mnie prywatnych wiadomości?

priw do Admina >>> gotowiec

z prośbą o zablokowanie danej osobie możliwości pisania priwów do Ciebie

???

no wlaśnie, ja też "???"

przecież sam tego nie wymyśliłem :-?

kiedyś była podobna sprawa; niestety, wyszukiwarka nie znajduje mi tego, czego szukam

może za mało dokładnie to robię, może wyszukiwarka po zmianach tego nie potrafi [bądź nie robi wcale, to był stary temat]

albo temat został - po prostu - usunięty

a w wierze co do istnienia takiej opcji utwierdził mnie post

>>> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1852450#1852450

[Redakcja sama odezwała się na priv. za co badzo dziękuję.

Postanowiłam jeszcze nie korzystać z tej ostateczności.]

jeśli nie ma takiej możliwości, może to być także związane z tym, że ostatnimi czasy na Forum [po doraźnym połataniu z uwagi na priorytet bezpieczeństwa] brakuje kilku innych funkcjonalności, o wiele ważniejszych niż blokada privów od-do

za wprowadzenie w błąd przepraszam

i jeszcze.. tak mi sie przypomniało, że mądrzejszy potrafi ustapić...

1. twarda bądź [jak Roman Bratny ;)]

2. w Firefoxie działa

No wiec wlasnie nie rozumiem

Do kuleczki (kulka ! potwierdz jesli moge cie prosic! :-? ) redakcja odzywa sie na priv i proponuje blokade maili od ns-a , a mi pisze ze nie ma takiej mozliwosci :o

o co tu kurna biega??? :evil: :evil: :evil:

ps. ponury - chodzilo mi o to ze otwieranie i kasowanie nie dziala na ns :)

aga - przy okazj- i nie moge nie otworzyc wiadomosci - bo inaczej nie moge jej skasowac (kiedys byla taka opcja ze mozna bylo kasowac priv bez otwierania go a teraz nie - niestety nie umiem z zamknietymi oczami otworzyc wiadomosci i trafic w przycisc "usuń") :-?

aga - przy okazj- i nie moge nie otworzyc wiadomosci - bo inaczej nie moge jej skasowac (kiedys byla taka opcja ze mozna bylo kasowac priv bez otwierania go a teraz nie - niestety nie umiem z zamknietymi oczami otworzyc wiadomosci i trafic w przycisc "usuń") :-?

i ta opcja nadal jest w FF

wyślę Ci zaraz posta o niczym, skasuj go bez otwierania

tak jak spam ;)

i ta opcja nadal jest w FF

wyślę Ci zaraz posta o niczym, skasuj go bez otwierania

tak jak spam ;)

Ja dzięki ponuremu w ten sposób zrobiłem porządek w skrzynce i na kompie, jeszcze raz dzięki ponury :D

Zielona ja mam trzy przeglądarki, IE, FF i Opere

na FF czyszczę skrzynkę bez otwierania postów.

A wracając do głównego tematu...

znamy wszyscy podejście Redakcji to wszelkiej maści modyfikacji forum,

a wystarczyło by zainstalować tylko takie maleństwo http://www.phpbb2.pl/download.php?d=418

które robi dokładnie to:

"Block PM [PL]

Modyfikacja pozwala użytkownikom wpisać nicki osób, od których nie chcą otrzymywać PW. Hack nie jest trudny w instalacji. Jest bardzo pomocny jeśli na forum mamy jakichś natrętów."

co najciekawsze... po zainstalowaniu tego mod to użytkownicy sami sobie mogą modyfikować listę osób od których nie chcemy PW, nie trzeba nawet angażować do tego administatora

pozdrawiam

m.

Dostalam informacje od Redakcji ze nie ma mozliwosci zablokowania wysylania privow do mnie tylko jest mozliwosc blokady wysylania jakichkolwiek privow dla danego uzytkownika.

Nadal nie rozumiem czemu w takim razie cos takiego zostalo zaproponowane innej forumowiczce. :o

Nie chodzi mi o to zeby omawiany osobnik mial zablokowaną w ogole mozliwosc wysyłania privow - bo to nie moja broszka komu i co pan ns wysyla .

Ja - jako uzytkownik forum - żądam od wlasciciela forum - zagwarantowania mi tego ze nie bede dostawac obrazajacych mnie tekstow (i w ogole jakichkolwiek tekstow) na prywatna skrzynke od tego konkretnego uzytkownika !

Jak to zostanie wykonane - nie wiem.

I czekam teraz na odpowiedz Redakcji - jak zamierza to uczynic.

(I czy w ogole zamierza czy tylko bedzie zamiatac pod dywanik brudy)

i licze na powazne potraktowanie.

pozdrawiam

zielonooka

a wystarczyło by zainstalować tylko takie maleństwo http://www.phpbb2.pl/download.php?d=418

które robi dokładnie to:

"Block PM [PL]

Modyfikacja pozwala użytkownikom wpisać nicki osób, od których nie chcą otrzymywać PW. Hack nie jest trudny w instalacji. Jest bardzo pomocny jeśli na forum mamy jakichś natrętów."

co najciekawsze... po zainstalowaniu tego mod to użytkownicy sami sobie mogą modyfikować listę osób od których nie chcemy PW, nie trzeba nawet angażować do tego administatora

pozdrawiam

m.

Przekazujemy tę wiadomość do informatyków z prośbą o zainstalowanie. Dziękujemy

które robi dokładnie to:

"Block PM [PL]

pozdrawiam

m.

Przekazujemy tę wiadomość do informatyków z prośbą o zainstalowanie. Dziękujemy

Maksiu był z Wami...tylko czemu nie kce? :roll: